Serigala


 

Deel
 

 . Wolf in Sheeps Clothes .

Ga naar beneden 
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Wolf in Sheeps Clothes . Empty
BerichtOnderwerp: . Wolf in Sheeps Clothes .   . Wolf in Sheeps Clothes . Emptywo jul 06, 2016 10:25 am

. Wolf in Sheeps Clothes .
Met een ingehouden lach was ze dwars door het land van Shadjes gebanjerd. Zoals te voorspellen, kozen ze weer een schemerig woud vol 'gevaar'. Zo hier en daar had ze een uil horen krassen, en nadat ze een grotje had gepasseerd die opvallend veel naar Vamp rook, leek ze zelfs het diepe gebrom van een beer te hebben gehoord. Beren... walgelijke wezens waren het. Chagrijnig, gulzig maar gelukkig log en net zo dom als de andere bewoners van het woud: de Shadjes. Nu ze aan de rand van hun gebied gekomen was, had ze inderdaad wat geurmarkeringen geroken. Maar vreemd genoeg was ze niet onderbroken toen ze door het trieste gothic-bos gewandeld had. Misschien was Kai's clubje zo geslonken dat ze amper het hele bos in het gareel konden houden. Maar goed, ze was het duistere woud dus eindelijk gepasseerd.

En dan nu... dit weer! Met een frons op haar smoel keek de Albino naar het hoekige, logge bouwwerk dat op de top van de heuvel stond. Ze kende deze plek... maar kon zich niet herinneren wat ze er gedaan had. Misschien was het de ontmoeting met haar 'ouwe vriend' Khuo geweest... of wacht, nee. Vamp.. dacht ze?? Yeah.. whatever. De kolossale Wolf keek eventjes over haar schouder voordat ze de heuvel beklom. Ah.. ze was opgelucht dat daar nu een grote streep littekenweefsel te zien was. Het was binnen no-time gestopt met bloeden, en nadat ze een paar weekjes rustig aan had gedaan, was het al veranderd in een afschrikwekkend maar geweldig litteken. Damn.. waarschijnlijk was zij de enige idioot in Serigala die littekens aanschouwde als een soort.. schoonheid. Misschien omdat het er zo rauw uitzag. Of gewoon omdat het... Yeah, whatever. Met een snel drafje klom de Albino moeiteloos de steile heuvel op. Nu ze geen wond meer had die haar poot kwetsbaar maakte, was ze sterker dan ooit en had ze meer kracht in haar poten kunnen kweken. Ze had nog geprobeerd te klimmen in de steile rotswanden naast het meer in The Valley, maar dat lukte meestal maar tot de helft omdat ze te vaak naar beneden keek. Gelukkig waren de wanden nooit zo steil en hoog.. maar toch bleef het pijnlijk om naar beneden te pleuren. Zodra ze de top bereikt had, leek het gebouw intimiderend groot. Groter dan ze het zich kon herinneren. Hm.. misschien waren er meer van dit soort bouwwerken in het Shadjes-bos? In gedachten verzonken zette Amatariseu haar poot op de drempel...

[Kova, ik kies jou!! Razz ]

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Wolf in Sheeps Clothes . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


. Wolf in Sheeps Clothes . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Wolf in Sheeps Clothes .   . Wolf in Sheeps Clothes . Emptywo jul 06, 2016 6:29 pm

Wolf in Sheeps Clothes.

De poten van de jonge wolvin dreunden over de grond toen ze het geurspoor op de hielen zat. Lap. Het Shadowterritorium was nog maar even bekend gemaakt en er was al een indringer. En deze geur kende Kova; zwaar, dominant, een vleugje sarcasme... Die gestoorde teef die ze bij haar eerste dag in Serigala had gezien. En om eerlijk te zijn, had ze haar niet echt aangetrokken. Nee. Dat maakte het zoveel beter om haar klauwen eens te scherpen aan het taaie vel van die staartloze wolvin. Het geurspoor naderde het menselijke gebouw, een soort van oud torentje, waardoor Kova haar pas inhield. Met een kalme, koude glans in haar ijsblauwe ogen keek ze even rond en stelde vast dat het spoor ín het gebouw ging. De sneeuwwitte wolvin wierp nog éen kille, emotieloze blik in de duisternis, en trippelde toen geruisloos naar binnen.

Desondanks haar vacht spierwit was, wist Kova zich prima te camoufleren in de schaduwen van het gebouw. Ze bewoog zich dicht tegen de muur en zorgde ervoor dat haar pootkussentjes doodstil de grond raakten. Nu zag ze de indringster, en haar vachtkleur, kollosale bouw en staartloze achterwerk bevestigden Kova’s vermoedden. Ze stond met haar rug naar haar gericht, en dat was in haar ogen perfect. Kova gleed snel uit de beschutting van de duisternis en ging op een afstandje van ongeveer zes wolflengtes van haar af zitten, haar hoofd en borst vooruit, haar staart over haar poten gekruld en haar blauwe, brandende ogen als twee poelen van splinterend ijs in de nacht. “Boe,” zei ze compleet emotieloos, terwijl ze afwachtte op een reactie van de geblokte Albino. Eens kijken hoeveel pit ze nu nog had.

_________________
. Wolf in Sheeps Clothes . 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Wolf in Sheeps Clothes . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Wolf in Sheeps Clothes .   . Wolf in Sheeps Clothes . Emptydo jul 07, 2016 10:19 am

. Wolf in Sheeps Clothes .
Zodra ze haar poten over de drempel had gezet, voelde ze de ongemakkelijke aanwezigheid van een ander. Een Wolf, dat was het wel, maar de gluiperigheid deed haar direct denken aan een vos. Hm... Die geur... Bekend, maar ze kon er geen gezicht aan koppelen. 'Boe.' Amatariseu's oren schoten omhoog, eerder uit nieuwsgierigheid dan uit schrik. Waar zat ze? Ah. Gevonden. Ze draaide haar kop een stukje, en trof daar... een slanke, witte teef aan. Ze wist precies wie deze pal was. Het was het norse grietje die ze samen met Em tegen was gekomen toen ze was aangekomen in Serigala. Ze mocht haar al vanaf 't begin niet. Veel te vol van zichzelf. Echt zo'n Shadje. Ama trok haar wenkbrauw even op toen ze die 'blik' in haar ijsblauwe ogen zag. 'Schrik,' antwoordde ze droogjes. Shait... had dat trieste diertje dan echt niet door dat de Albino haar schedel kon breken met haar kleine teen? Waarom was ze zo... damn, zelfverzekerd? Ugh. Wacht eens eventjes... Ama deed relaxt een stap dichterbij en snoof haar lucht nogmaals op. Shadows. Kon niet anders. Ze meurde door en door naar Kai en haar vriendjes. Gatver. 't Was nog erger dan ze dacht. 'Hmm.. Je meurt nog harder dan je al deed. Je hebt je bij Kai aangesloten, right?' Waarom noemde de Shadows zichzelf de 'elite' als ze van die scharminkels toelieten?! Er verscheen meteen een grijns op haar smoel. Damn, als dit teefje het volk van de Shadows voor moest stellen, viel er niks te vrezen! Niet dat ze bang was voor de Shadjes...

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Wolf in Sheeps Clothes . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


. Wolf in Sheeps Clothes . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Wolf in Sheeps Clothes .   . Wolf in Sheeps Clothes . Emptyza jul 09, 2016 1:47 pm

Wolf in Sheeps Clothes.

Het duurde een tijdje voordat de Albino doorhad waar ze zat. Blijkbaar gingen de ogen, oren en neus van dat beest er ook nog op achteruit. Kova vertrok geen spiertje toen de oudere witte wolvin zich omdraaide en een wenkbrauw optrok. Ze kon precies hetzelfde doen bij haar, bij het aanblik van haar kont dat er zonder staart nog lomper uitzag dan normaal. 'Schrik,' reageerde de indringster droogjes. De jonge wolvin haalde even haar schouders op, alsof het haar niet veel kon schelen en krabbelde overeind om haar halflange vacht uit te schudden. Het sarcasme droop gewoon af het geblokte lichaam van dit beest en Kova had een of ander vermoeden dat ze de Shadows kende, en niet op een goede manier. Dat was maar goed ook, want deze teef was niet uit te staan.

"Je meurt nog harder dan je al dan je al deed. Je hebt je bij Kai aangesloten, right?" grijnsde de grote teef smalend. Wauw, ze vermaakte zich kostelijk om het feit dat er een Shadow voor haar neus stond. Leuk. Fijn. "Blijkbaar werkt die verrotte neus van je nog beter dan ik dacht. Applausje," zei Kova koeltjes terwijl ze kil de ogen van de Albino ontmoette. Die ogen... Ze zag de hare er in weerspiegeld, ongeveer, alleen dat ze vuurrood waren. Vlammend, brandend, heet en koud, en in de weerspiegeling zag ze haar blauwe, emotieloze ogen. "Dit is Shadowterritorium en indringers zijn hier niet welkom," gromde ze, zichzelf forcerend om nog "beleefd" te blijven. Als het moest zou ze haar klauwen en tanden gebruiken, want die had ze liever nu gebruikt. "Dus als ik jouw was zou ik je boeltje pakken en oprotten." Haar blik werd nog kouder dan daar voren, alsof er... Iets duivels in kwam. Iets duivels en beheerst... Om haar klauwen in vacht te slaan, vel open te reten met haar tanden en haar gebit in het oor van deze zelfvoldane vachtbal te zetten.

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Wolf in Sheeps Clothes . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Wolf in Sheeps Clothes .   . Wolf in Sheeps Clothes . Emptyza jul 09, 2016 7:08 pm

. Wolf in Sheeps Clothes .
Ama merkte al snel dat de Shadjes het teefje nog saaier hadden gemaakt dan dat ze al was. Wat dacht 't arme dier wel niet? Terwijl het Wolvinnetje wat over haar neus spotte, begon Ama door te krijgen wat ze bedoelde. Wacht eens even... dacht dat grietje nou echt dat haar zintuigen nu al achteruit gingen? Tjeez, onder welke steen had zij geleefd? Iedere poedel wist dat je pas op je zevende af begon te takelen! Nu ze een paar maantjes ouder was dan vijf werkte al haar zintuigen juist op z'n best! Ze was bijna op haar hoogtepunt! Zoals Kai nu eigenlijk was. Een jaar ouder. Wat voor prachtige dingen dat op zouden kunnen leveren... hehe. Maar aan de andere kant, Ama zou wel erg zwak zijn om een aftakelende bejaarde Kai aan te vallen. Hmpf. Misschien liet ze het hele wraakgebeuren wel zitten. Waarom zou ze zich zo op hoeven te winden over een Shadje? Ineens hoorde ze de witte scharminkel haar zin afmaken. Haar stem klonk dreigend. Shait, ze was niet beleefd genoeg geweest om het geratel van het dier aan te horen. 'Shait, mijn verrotte oren hebben je niet gehoord... kan je het even opnieuw piepen?' grinnikte Ama met een grijns op haar smoel. Ze zakte door haar grote poten, waardoor haar grote schouderwerk zich aanspande en zichtbaar werd tussen haar stekelige vachtharen. Ze vermaakte zich prima. Damn.. was het eigenlijk geen prachtig idee dat er ook zoiets bestond als 'Shadje pesten'?

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Wolf in Sheeps Clothes . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
. Wolf in Sheeps Clothes . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Wolf in Sheeps Clothes .   . Wolf in Sheeps Clothes . Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Hallow Tower-
Ga naar: