Serigala


 

Deel
 

 Slow Down

Ga naar beneden 
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Slow Down Empty
BerichtOnderwerp: Slow Down   Slow Down Emptyma jul 04, 2016 10:51 pm

 

Voor de zoveelste keer was de zwarte reu niet te vinden op zijn thuisbasis. In tegenstelling, hij was in een heel ander gebied beland. Het was er vele malen lichter kwa zonlicht. Ook waren er meer andere dieren te vinden, wat het in het geheel een stuk levendiger liet lijken. Aissar’s neus stond op scherp, de geur van water was duidelijk te ruiken. Hij versnelde zijn pas, ontweek de bomen om vervolgens tussen de struiken door te komen. Voor hem lag het enorme uitgestrekte meer. Hijgend, van de beweging die hij had gehad, slikte hij verlangd rond zijn bek. Het water kwam wel erg aantrekkelijk over. Sloffend liep hij dichter naar het water toe. Zo dicht dat hij uiteindelijk met zijn voorpoten aan het randje stond, waarna hij zijn kop voorover boog om wat te kunnen drinken.

Gulzig had hij gebruik gemaakt van het verse water. Na het jagen had hij een behoorlijke dorst gekregen. De omgeving was rustig voor dit tijdstip. Het was dan ook al wat schemerig aan het worden. Aissar besloot zich om nog even te genieten van de rust. Hij had zijn achterwerk op de grond geplant en zat aan het water te kijken, naar het uitzicht om hem heen. Zijn oren had hij naar voren gestoken, zijn aandacht was dan ook gevestigd op het gene wat er in het water gebeurde. Zo zag hij wat vissen, water vogels, maar ook verderop was er een beer aan het vissen. Gelukkig had het dier hem nog niet door, hij wist dan ook dat die beesten soms best agressief konden zijn. Vooral als het om voedsel ging. Aissar liet de beer maar met rust, hij was niet van plan om verwondingen op te lopen. Vooral niet omdat hij ook nog een weg terug had te gaan.. Hij wist dat hij nog wel van belang kon zijn in de roedel, vooral nu de voornamelijk taak was om ongewenste gasten uit hun (nieuwe) gebied te houden.

Een klein geritsel geluid achter hem, liet zijn rechter oor naar achteren gaan. Blijkbaar was de rust hem niet helemaal gegund. Nieuwsgierig dat hij was, had hij zijn kop naar achter omgedraaid.

[met Kova]

_________________
Slow Down 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Slow Down Empty
BerichtOnderwerp: Re: Slow Down   Slow Down Emptydi jul 05, 2016 1:35 pm

Slow down.

Het geurspoor van een Roedelgenoot had Kova naar Nimweth Lake gebracht en alsof haar poten er haar voor hadden gewaarschuwd, was het hier zoals haar vermoedens bevestigden, ontzettend warm. Met haar dikke, halflange vacht was het niet de meest ideale omstandigheid en was ze liever in Darley Forest gebleven, in de koele schaduwen, of naar het High North getrokken, al was het maar voor een uurtje of twee. Het was dan ook niet abnormaal dat de sneeuwwitte teef haar bek half geopend had en haar roze tong naar buiten had gerold. Het zweet brandde in haar vel en de warmte zorgde ervoor dat er een soort van mist in haar kop kwam binnendrijven. Misschien was ze toch maar beter in de thuisbasis gebleven.
Maar goed, haar vrouwelijke nieuwsgierigheid had haar lot opnieuw eens in haar poten genomen en Kova besefte dat ze nu bijna bij het meertje waren. Dat was maar goed ook, want als ze niet snel verfrissing zou krijgen vreesde de jonge teef dat ze van haar stokje ging gaan. Ze snoof de geuren nog eens op en bermekte met een een tikje verwondering de geur van een grootvacht - of een beer, zoals de meeste wolven ze noemden. Die dingen wilde Kova niet nog eens tegenkomen - de vorige keer was dat haar zuur opgebroken. Ze had geprobeerd een vis van hem te stelen, met als gevolgd dat ze nu met een gekarteld litteken op haar flank rondliep. Haar gedacht dat die beesten lomp en traag waren was fout geweest maar het dier liep nu ook rond met twee gescheurde oren en een krab over zijn neus. 
Kova snuffelde de geur die ze volgde nog eens op, en ze zou moeten opschieten voordat hij vervaagde en ze hem voorgoed zou kwijt raken. Dan was ze helemaal voor niks naar dit snikhete gebied getrokken en was al haar moeite voor niks geweest. Het ging om een reu, en zijn geur leek verdacht veel op die van Kai, alleen jonger en zwaarder, als de jonge, mannelijke versie van haar... Zijn naam was... Ass... Assair. Ja, dat was het. De teef spuugde op de grond toen een stofwolk in haar gezicht blies door een briesje, maar er kwam geen kwijl of speeksel uit haar bek. En voor het eerst in haar leven voelde haar tong kurkdroog aan toen ze met haar tong over haar lippen ging. De smaak van stof maakte het daar ook niet beter op. 

De reu stond wat verderop aan het meertje te drinken, maar draaide zijn zwarte kop toen naar Kova om, die liet weten dat ze geen bedreiging vormde. Toen ze in zijn brandende oranje ogen keek dacht ze dat hij Craig was – die dezelfde bouw, vacht en oogkleur had – maar hij zag er een stuk jonger en frisser uit dan de oude... “volwassenere” wolven. “Hallo,” groette ze hem kort en kalm, de neiging onderdrukkend om zich meteen op het water te storten, en spitste haar  Kova ging op een respectabele afstand van een wolflengte naast hem zitten en nam een flinke slok van het water, en ze genoot vanbinnen hard van het gevoel van koelte dat haar hete lichaam binnenstroomde, maar ze liet er weinig van merken. Wanneer je je emoties verborg zag je meer reactie van je gesprekspartner en dat was vaak interessant. Ze tilde haar snuit op en keek hem aandachtig aan... Met zijn zwarte vacht moest hij het hoogstwaarschijnlijk nóg heter hebben dan Kova, dus verbaasde het haar wel ergens dat hij zelf naar hier trok. “Wat zoek jij in hemelsnaam hier in dit snikhete gat?” vroeg ze vervolgens een tikje verbaasd voordat ze haar vacht schudde om de frisse lucht hier aan het meer tussen haar vacht te laten stromen. Soms kon ze zichzelf wel vervloeken door haar dikke vacht.

Kleine note: Mijn langste post met Koofje <3

Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Slow Down Empty
BerichtOnderwerp: Re: Slow Down   Slow Down Emptyzo jul 17, 2016 1:10 pm

 

Met zijn oren nieuwsgierig naar voren, was zijn blik gericht op een paar bossen achter hem. Er waren wat krakende geluiden hoorbaar, evenals een sterke wolven geur was aanwezig. Aissar wist al snel dat hij niks te vrezen had, de geur was dan ook afkomstig van een roedelgenoot. Op een of andere manier had hij dat altijd al snel door, de geur van de Shadows was dan ook sterk genoeg om hem dat te onthullen. Niet trouwens dat hij zich door een andere wolf snel op zijn stang liet jagen, over het algemeen was Aissar best wel relaxt, met misschien het vleugje arrogantie wat hem onoverwinnelijk liet voelen. Anyway, als het met een onbekende aankwam tot een woordenwisseling en een gevecht, zou hij niet achteruit deinzen.

Het duurde niet lang dat er een witte wolvenkop met opvallende blauwe kleur ogen zichtbaar werd. Hoe langer hij wachtte, hoe meer er zichtbaar werd. De wolvin stelde zich iets wat onderdanig op, zo dat ze liet weten dat ze geen enkele bedreiging voor hem vormde. Zo in een oogwenk, merkte hij op dat de wolvin er wel erg dorstig uitzag. Een kleine grijns werd dan ook op zijn smoel zichtbaar, dat ze zich duidelijk wat in leek te houden. Na een korte begroeting van haar kant, die hij antwoordde met een knik, maakte ze dan ook gulzig gebruik van het meertje voor hun. Ergens verbaasde hij wel, dat het juist de jonge teef van de roedel was die hem een bezoekje gunde. Hij had onderweg naar hier, wel wat aanwezigheid gevoeld, maar dat het Kova was, had hij niet verwacht. Haar onderzoekende ogen, verraadden wel, dat ze ongeveer het zelfde dacht. Blijkbaar was ze ook enig sinds verbaast dat hij haar hiernaar toe had geleid.

Zo stil als ze was met hun eerste ontmoeting met een bijeenkomst van de Shadows, waarvan hij dus verwachtte dat ze weer erg weinig zou zeggen, liet ze hem weer verbazen. Het was de jonge teef die de eerste zin zei om een gesprek aan te knopen. De toon waarmee ze hem aansprak, beviel hem echter niet zo. Ze kwam op hem wat opdringerig over, alsof hij haar een verklaring schuldig was. C'mon, hij had geen babysitter nodig. Toch bleef het bij hem bij een enkele waarschuwing; voor een moment liet hij dan ook kort gebrom horen. "Ik kan jou hetzelfde vragen," antwoordde hij simpelweg, erg veel van zichzelf zou hij nog niet prijsgeven. "Waarom volgde je me?" stelde hij meteen tegen. Ergens had hij zo zijn verwachtingen, dat ze aan het oefenen was op haar stalk-vaardigheden.

_________________
Slow Down 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Slow Down Empty
BerichtOnderwerp: Re: Slow Down   Slow Down Emptydi jul 19, 2016 5:36 pm

Slow down.

Op het eerste zicht leek Assair.... Aissar een tikje verwonderd, verbaasd, ongeveer. Hij liet een kort gebrom horen en dat bewees dat ze niks alles van hem hoefde te weten. Goed. Zij was ook niet zo'n open boek, dus kon ze dat wel ergens accepteren. "Ik kan jou hetzelfde vragen," klonk er kort uit zijn zwarte bek. "Waarom volgde je me?" Het leek alsof hij zo z'n verwachtingen had, aan zijn toon te horen, maar nee, ze was toevallig dezelfde kant op gegaan en had vervolgens zijn spoor opgepikt. Maar de gedachte dat het in de Vallei een stuk koeler zou zijn, was dus duidelijk fout, dus had ze er eigenlijk best wel wat spijt van dat ze naar hier toe getrokken was. En de gedachte bij die beer zorgde er voor dat ze zich nog oncomfortabeler voelde. "Vrouwelijke nieuwsgierigheid," liet Kova weten voordat ze de stilte brak door een slok van het meer te nemen. Ze had nooit gedacht dat ze water lekker kon vinden, maar de structuur van dit water was anders dan het water in de meeste meren; helderder en zuiverder. Nog geen halve pootlengte onder het wateroppervlak zag de witte, jonge wolvin plots flitsen van glibberige, gestroomlijnde, zilveren lichamen wat bevestigde dat er vissen zwommen. Het was een vruchtbare plek, dat was zeker.

Omdat Kova niks meer wist te zeggen, gleed haar ijsblauwe blik naar het zacht rimpelende oppervlak van het meertje, en ze ving nog een glimp op van een klein visje dat door het water schoot. Mmm... Eigenlijk had ze dat nog nooit gedaan... Zwemmen. Het leek meer een optie voor honden dan wolven, maar in dit weer werd het plots heel aanlokkelijk. Elke mogelijkheid van verfrissing was nu welkom. Moeilijk kon het niet zijn, ze had het de watervogels en beren al zo vaak zien doen; gewoon peddelen en je bleef boven water. Met een trekje van haar oren wuifde de zilverwitte wolvin de gedachte weg. Je bent geen waterhoen... Trouwens, zeker nu niet, terwijl haar Roedelgenoot hier pal naast haar zat. Oh ja, ze was bijna vergeten dat Aissar nog naast haar zat.

_________________
Slow Down 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Slow Down Empty
BerichtOnderwerp: Re: Slow Down   Slow Down Emptyzo aug 21, 2016 5:44 pm

 
Het antwoord van zijn mede roedelgenoot aka stalker was simpel – als verontschuldiging antwoorde ze met ‘vrouwelijke nieuwsgierigheid’. Daar leek hij de laatste tijd al meer last van te hebben, op een of andere manier kwam hij dan ook verdacht veel een andere witte wolvin tegen, Emaya. Rustig bleef de zwarte reu zitten, kijkend hoe Kova naar de over van het meer stapte en paar dorstlessende slokken nam. Hij moest toegeven, het was dan erg warm. Misschien was het dan ook niet de juiste beslissing om naar de vallei te komen en had hij beter kunnen blijven in het donkere gebied van Serigala, de thuis basis van hun roedel. Daar had hij dan ook koele grot kunnen uitkiezen om de rest van de dag slapend door te brengen. Maar zoals gewoonlijk zat de reu bomvol ideeën en was hij zo eigenwijs genoeg om de gedachte in zijn kop uit te voeren; het jagen op wild. Dit had hij dan ook gedaan, enkel was het niet zo afgelopen als hij in eerste instantie had gedacht. Emaya, die op dat moment en als verrassing was komen opduiken, als je het Aissar vroeg, was zijn jachtpartner geweest. Samen hadden ze het op een groepje herten gemunt, alleen was het niet helemaal goed afgelopen. Hij had bij zijn vertrek afscheid genomen van een gewonde wolvin. Er was een sterk schuldgevoel bij hem en het liefste wou hij haar dan ook helpen, maar hij had zijn weg terug naar de roedel moeten nemen. Aissar kon dan ook niet al te lang weg blijven, dat zou argwaan opwekken. Toch had hij een tussenstop genomen bij het meer, als hij dan toch in de buurt was..

Zijn gezelschap was rustig, iets te stil als je het Aissar vroeg. Een kleine grijns vormde op zijn snuit toen hij doorhad dat ze staarde naar het water in het meer. Als hij goed keek zag hij zelfs dat ze wat verlangend keek? Zijn grijns werd iets breder, misschien ook iets gemener.. Was deze beginnende Shadow al ontgroent in de roedel? Aissar stond voorzichtig op.. sjokte wat dichter naar haar toe en gaf haar een drukkertje richting het water..

[

_________________
Slow Down 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Slow Down Empty
BerichtOnderwerp: Re: Slow Down   Slow Down Emptyzo aug 21, 2016 6:11 pm

Slow down

De witte wolvin haar aandacht was zo gevangen door het water, dat ze het niet eens opmerkte dat Aissar achter haar ging staan en haar een kleine por gaf. Dat merkte ze echter wel, want ze schrok door zijn aanraking en maakte daardoor een klein sprongetje, waardoor ze haar evenwicht verloor en in het water belandde – niet echt heel moeilijk om te bedenken dat ze op een flinterdun randje van een oever zat. Het water was ijskoud en en beet door Kova’s dikke witte vacht heen, maar het gaf zoals ze verwacht had wel enige verfrissing. Happend naar adem kwam de jonge teef boven water, plonsde als een gek door het water maar na enkele slagen kreeg ze door hoe ze haar poten moest gebruiken in een soort ritmische cirkel. Het was niet simpel, want haar zware vacht trok haar naar de bodem van het meer en er was flink wat kracht voor nodig, dus ploeterde ze naar de oever – haar halflange vacht nat en druipend langs haar lichaam hangend – en moest ze daar het gemeen grijnzende gezicht van Aissar aanzien. Hmpff. Kova liet haar oren verontwaardigd hangen en keek hem een tikje pissed-off aan. Ze kreeg hem wel, dat was zeker.

Plots vormde er zich een plannetje in de kop van de witte wolvin waardoor haar ogen even flitsten, maar verder liet ze niks merken. Ze zou hem gewoon een koekje van eigen deeg geven. Aangezien ze nog nat was, maakte het niet veel uit als ze nu nog ook nat zou worden door haar plan. Ze zette langzaam een stap vooruit alsof ze van plan was uit het water te kruipen, maar hapte naar een van de zwarte voorpoten van de reu – niet als bedoeling om hem te verwonden – en rukte met haar kop om hem in het water te sleuren. Nu was het haar beurt om eens een kort grijnsje op haar snuit te laten verschijnen.

_________________
Slow Down 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Slow Down Empty
BerichtOnderwerp: Re: Slow Down   Slow Down Emptyzo aug 21, 2016 6:37 pm

 
Zoals verwacht had de jonge wolvin het niet door dat hij opstond en stilletjes naar haar toe was gestapt. Op het laatst schrok ze alleen ontzettend op zijn aanraking, Kova maakte een paar rare bewegingen en belande daarbij met haar ass in het water. Grinnikend werd zijn grijns alleen maar groter, het was fijn om te zien als een actie goed lukte. Daarbij kon hij een lachertje wel gebruiken, Kova was daar alleen net het slachtoffer voor. Met een toeziend oog zag hij dat ze zich wat onhandig in het water bewoog, hij twijfelde daarbij wel of ze wel eens eerder had gezwommen. Naja, ze zou het snel genoeg leren, was zijn gedachte.

Helemaal zelfvoldaan, was hij iets dichter bij het water gekomen, zijn voorpoten waren dan ook op het randje van de oever te vinden. “Bevalt het water?” Lachte hij, net iets harder wanneer hij haar verontwaardigde gezicht zag. De jonge wolvin was er echter al snel klaar mee en kwam vanuit het water weer zijn kant op. Opeens had hij, wat hij in eerste instantie niet door had, de tanden van Kova aan zijn poot. Ze probeerde hem mee te slepen, het water in, maar hij liet zich zelf niet zo snel makkelijk pakken. Aissar stribbelde tegen door zijn gewicht naar achteren te verplaatsen. “Het lukt je toch niet..”

kort kort, i know.

_________________
Slow Down 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Slow Down Empty
BerichtOnderwerp: Re: Slow Down   Slow Down Emptyzo aug 21, 2016 7:04 pm

Slow down

Waarschijnlijk had Aissar het zien aankomen, want hij liet zich niet zonder slag of stoot het water in trekken. Hij kronkelde en stribbelde geweldig tegen door zijn hele gewicht naar achteren te verplaatsen, wat het niet al te ideaal voor Kova maakte om een wolf die dubbel zo oud en groter dan haar was in het water te sleuren. "Het lukt je toch niet..." Urgh, misschien had hij gelijk. Bovendien had ze in het water op de modderige, gladde bodem niet veel grip, hoe diep ze haar nagels er ook in groef, en voelde ze zich minder krachtig door de inspanning van het zwemmen dat ze daarnet had geleverd. Het water had ook een soort van verdovend, sloom makend effect en het leek alsof ze tien liter water had opgedronken. Tenslotte hield haar dikke vacht haar nog tegen, die nat en zwaar was geworden door het water. Het nadeel van zo'n verdomde pels was dat het als een spons werkte - het slorpte het water op eb liet het niet makkelijk los. Kova had wel door dat het niet veel zin had om haar gewicht ook volledig naar achteren zou verplaatsen, want er zou er gewoon niks veranderen. De witte wolvin kneep haar blauwe ogen uitdagend samen. Maar ze was niet van plan los te laten, net zoals hij. Ze bestudeerde hem kort en merkte dat hij naar wat achteren leunde om zijn gewicht en kracht naar achteren te houden, en op hetzelfde moment rijpte er een plannetje in haar witte hoofd.

Eerst klemde Kova haar kaken nog wat vaster rond Aissars poot voordat ze zelf ook nog een beetje naar achteren ging leuning om de spanning tussen haar bek en Aissars volle gewicht op te drijven, en deed ze alsof ze een enorme inspanning deed om hem dieper te krijgen terwijl ze eigenlijk nauwelijks kracht gebruikte. Op het laatste moment liet ze los, in de hoop dat de zwarte reu - die tenslotte zijn hele gewicht naar achteren had gelegd - naar achteren zou vallen. Dat dacht je maar, blackbunny! dacht ze, doelend op zijn vorige zin, en onderdrukte een klein gegrinnik.

_________________
Slow Down 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Slow Down Empty
BerichtOnderwerp: Re: Slow Down   Slow Down Emptyma aug 22, 2016 11:23 pm

 
Zijn jonge mede roedelgenoot, had haar tanden in zijn poot gezet, sjorrend en trekkend probeerde ze hem het water in te sleuren. Maar tevergeefs, de reu liet zich niet zo makkelijk van zijn plaats af krijgen, al helemaal niet door de helft van zijn leeftijd jongere wolvin. De moed en wil die Kova in zich had om hem het meer in te krijgen, waardeerde hij echter wel, het liet blijken dat ze niet zo snel opgaf en hem wel betaald wou zetten voor zijn smakeloze grap. Tegelijkertijd gaf het hem wat jolige energie, had hij dan eindelijk iemand gevonden waar hij zijn grappen bij kon uitvoeren? Niet dat de wolvin zijn actie kon waarderen aan het gezicht wat ze had getrokken.. maar ze had tenminste wel de wil om hem terug betaald te krijgen, dat was tenminste al iets.

Hij was zo bezig met het tegenstribbelen op Kova’s greep dat hij niet zo door had wat ze van plan was. Plotseling gebeurde er dan ook iets waar hij absoluut niet op verdacht was – Kova liet ineens zijn poot los, waardoor hij met een achterwaartse koprol naar achteren duikelde. Kreunen lag hij in de knoop, niet wetend waar hij even zin poten moest laten. Zijn blik was duidelijk irritatie in te plaatsen, een grap uithalen was dan ook alleen maar leuk als het bij de ander was.. “Daar ga je spijt van krijgen..” Lieten enkele woorden gevaarlijk zijn snuit, waardoor hij zichzelf overeind hees, richting het meer rende en.. sprong in het water waardoor er een hoop water heen en weer spatterde.


_________________
Slow Down 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Slow Down Empty
BerichtOnderwerp: Re: Slow Down   Slow Down Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Nimweth Lake-
Ga naar: