Serigala


 

Deel
 

 Road to Nowhere

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Cinder

Cinder


Road to Nowhere - Pagina 2 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Road to Nowhere   Road to Nowhere - Pagina 2 Emptyvr aug 19, 2016 10:30 am

. Road to Nowhere .
Sean's roffelende pootjes stormde op haar af. Om haar heen hoorde ze niks anders dan haar broertje's ademhaling en de prettige ruis. De ruis was zelfs zo prettig dat ze pijn niet meer voelde. Wat ze ook gedaan had, het zorgde ervoor dat ze zich heerlijk voelde. Terwijl Sean langs haar heen rende en grauwende geluidjes maakte in de verte, besefte Cinder dat ze zich nog maar op één ander moment lekkerder had gevoeld. Na het pletten van de spin. Iets stil maken was fijner en minder pijnlijk dan jezelf pijn doen en even doof te maken. Loom tilde de kleine pup haar kopje op, met krakende hersenen over het hele onderwerp stil-maken. Als ze nou eens héél goed was in stil-maken... dan zou ze ook Wolven en andere grote dieren stil kunnen maken zonder dat ze het door hadden. Bijvoorbeeld als ze sliepen. Cinder keek de kleine nageltjes aan haar voorpoten. Zou ze iemand stil kunnen maken zónder dat ze pijn hadden?

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014
Road to Nowhere - Pagina 2 Cinder10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


Road to Nowhere - Pagina 2 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Road to Nowhere   Road to Nowhere - Pagina 2 Emptyzo aug 21, 2016 8:38 pm


Zijn zusje deed niet leuk. Sean was het zat. Hij beende op Cinder af en plofte naast haar op de grond. Het gras was nat en voelde kleverig aan zijn vacht. Waarom deed ze nou zo stom?
Zuchtend keek hij naar haar, terwijl ze overduidelijk aan het nadenken was. Hij kon de radartjes in haar kop bijna hóren draaien. Wat hem weer deed denken aan de geluiden die ze hoorde, die hij niet eens kon waarnemen. Er was iets mis met haar, maar hij kon niet precies zeggen wat. Wel was hij vastberaden om erachter te komen wat het was. Hoe vervelend ze ook was, ze was zijn zusje en enige nestgenoot, dus zou hij haar helpen tot het bittere eind.
'Voel je je wel goed?' informeerde hij voorzichtig. Hij wilde niet dat ze hem weer aan zou vallen, of zichzelf nog meer pijn doen. 'Kan ik je helpen?' Sean wist het niet. Zou ze maar tegen hem praten en uitleggen waar ze last van had, dan kon hij misschien een oplossing bedenken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cinder

Cinder


Road to Nowhere - Pagina 2 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Road to Nowhere   Road to Nowhere - Pagina 2 Emptyma aug 22, 2016 6:44 pm

. Road to Nowhere .
Om haar heen hoorde ze de gedempte geluiden van het woud. Het gefluit van de vogels in de takken, het geritsel in de struiken en zo nu en dan het burlen van een hert. 'Voel je je wel goed?' Sean. Alweer. Wat wilde hij? Cinder keek wazig op. 'Kan ik je helpen?' Ugh. Kreeg ze dat weer! Natuurlijk kon hij haar niet helpen! Dat had ze al gemerkt. Hij hoorde de stemmen niet. Hij begreep dus niet wat ze allemaal zei. 'Nee. Ik probeer te denken,' mompelde de schriele pup terwijl ze haar kop op haar pootjes neerlegde. Het geplette gras kleefde weer vast aan haar kin. Hoe kon je weten of iets of iemand sliep?Oké, bij Wolven kon je het horen. Dan snurkte ze. Meestal. Kon je het bij een ree ook horen? Ze moest natuurlijk eerst een ree stil maken voordat ze een Wolf uit kon proberen. Wacht eens. Cinder voelde haar keeltje dik worden. Als ze papa en mama stil maakte... werden ze nooit meer wakker..!

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014
Road to Nowhere - Pagina 2 Cinder10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


Road to Nowhere - Pagina 2 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Road to Nowhere   Road to Nowhere - Pagina 2 Emptyma aug 22, 2016 7:54 pm


Zijn zusje was chagrijnig. Geen twijfel mogelijk. Ze antwoordde knorrig dat ze probeerde te denken na zijn vraag of hij haar kon helpen. Hij zuchtte en sloeg verveeld met zijn staart. Er was niets te doen, en dat vond hij niet leuk.
'Waar denk je aan?' vroeg hij tenslotte. Misschien kon hij haar zo helpen, door iets slims te zeggen. Wist hij veel. Dacht ze nog steeds aan de muis die hij voor haar had gevangen? Hij voelde zich toch een beetje trots. Hij was nog maar jong, en hij had zijn eerste prooi al tussen zijn kaken gekregen! Dat was vast een hele prestatie voor een welp.
Toen zijn zusje na een tijdje nog niets wilde zeggen, stond hij op. Tijd voor wat actie. Hij drentelde weer het vreemde gebouw binnen en ging zijn Rolbol halen. Opgewonden gaf hij het ding een mep, zodat het door de ruimte stuiterde. Het voorwerp raakte een houten obstakel, dat omviel. Met een luid geraas stortte het in elkaar. Sean kromp ineen, wat een herrie! Hij hoestte, er hing een stofwolk in de lucht. Het was hier vies.

De kleine welp haalde zijn Rolbol op en liep met zijn speeltje naar buiten. Daar ging hij het ding najagen, gaf het telkens een zet met zijn pootje en rende er vervolgens achteraan. Aan Cinder dacht hij niet meer. Die was toch maar saai.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cinder

Cinder


Road to Nowhere - Pagina 2 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Road to Nowhere   Road to Nowhere - Pagina 2 Emptydi aug 23, 2016 10:46 am

. Road to Nowhere .
Als papa er niet meer was, konden mama niet meer eten, en als mama niet at, ging mama ook weg! Wie moest er dan nog voor hen zorgen? Cinder hoorde de stemmen om haar heen steeds harder en feller schreeuwen. Waarom? Nu kon ze niet meer denken!! Geïrriteerd sprong de kleine pup op haar pootjes. Het moest ophouden! Het moest ophouden! 'Hou nou op...' jammerde ze zo zacht dat alleen zij het kon horen. 'Hou nou op! HOU NOU OP!' Woest schreeuwend en gevuld met puppywoede stormde Cinder de open plek naast het stenen bouwwerk op. Vogels vlogen weg uit het struikgewas en om haar heen begonnen de stemmen nóg harder en angstiger te schreeuwen. Dit was niet leuk! Ze moesten stoppen! 'HOU NOU OP!!!' gilde Cinder. Op hol geslagen stormde ze over het gras, niet lettend op het gras dat in haar buik stak of de modder die in haar pels kleefde. Hier waren té veel dieren! Te veel geluiden! Als ze niet ophielden, moest ze zelf maar wegwezen!

[Psycho topic uit... xD]

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014
Road to Nowhere - Pagina 2 Cinder10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


Road to Nowhere - Pagina 2 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Road to Nowhere   Road to Nowhere - Pagina 2 Emptydi aug 23, 2016 1:22 pm


Sean was zo geconcentreerd aan het spelen met zijn Rolbol, dat hij pas merkte dat Cinder weg was toen hij geschreeuw hoorde. 'Hou nou op!' Het wanhopige gegil van zijn zusje ging door merg en been. Hij zag haar zwarte vacht door het gras glijden, ze rende op volle kracht. De jonge welp wist niet wat te doen. Aarzelend gleed zijn blik naar de Rolbol, die afwachtend op de grond lag. Daarna gingen zijn ogen weer naar de verdwijnende gestalte van zijn nestgenoot, die luid schreeuwend in de verte verdween. Hij zette een paar stappen achter haar aan. Ze mocht dan niet lief tegen hem doen, ze was wel zijn zusje. Hij moest voor haar zorgen, zoals papa ook voor mama zorgde.
Nadat hij een laatste blik op zijn speeltje had geworpen, begon hij te rennen op zijn korte puppypoten. Hij snelde Cinder achterna, al was het niet moeilijk om haar te volgen. Ze bleef maar gillen dat het op moest houden, al wist hij niet wát er op moest houden. Kon hij haar maar helpen!
Het duurde niet lang voor hij het stenen gebouw, gemaakt door de mensen, ver achter zich had gelaten.

[Ook Sean is het topic uit. Arm beest]

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Road to Nowhere - Pagina 2 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Road to Nowhere   Road to Nowhere - Pagina 2 Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Hallow Tower-
Ga naar: