Serigala


 

Deel
 

 That Escalated Quickly

Ga naar beneden 
Sean

Sean


That Escalated Quickly Empty
BerichtOnderwerp: That Escalated Quickly   That Escalated Quickly Emptyzo jun 19, 2016 6:28 pm
Tijd om de wereld te verkennen. Nieuwsgierig als hij was, had Sean de veiligheid van de grot verlaten. De omgeving buiten het donkere hol was lichter dan hij gewend was. De welp kneep zijn ogen eventjes dichter. Zijn gevoelige neusje werd aangevallen door honderden geuren om hem heen. Frisse geuren, van het bos. Zoete geuren, geuren van soortgenoten. Zijn moeder rook hij het sterkst. Maar ook zijn vader was duidelijk aanwezig in zijn neus. Zijn zus had een zoete geur.
Vol van nieuwe indrukken en ervaringen wandelde de welp tussen de bomen door, aan alles snuffelend. Zijn hersenen maakten overuren, registreerden alles wat maar binnenkwam door zijn zintuigen. Ook zijn oren vingen van alles en nog wat op. De wind liet de bladeren ritselen. In de verte schetterde een vogel. En wat was dat voor vreemd geluid? Bonk bonk, bonk bonk. Ergens was het bekend, en vertrouwd. Waar had hij het eerder gehoord?
Hij herinnerde het zich weer. Zijn ouders klonken zo, en zijn nestgenoot ook. Zelfs in mama's buik had hij het gemerkt. Bonk bonk, bonk bonk. Hij had het ook. Het was zijn hart!

Sean was trots op zichzelf, dat hij het wist. Kwispelend vervolgde hij zijn route door het donkere bos. Alles dat er ook maar een beetje interessant uitzag, werd aan een nader onderzoek onderworpen. Zo leerde hij dat het kleine kruipende beestje ontzettend bitter smaakte, maar dat het besje aan de struik heerlijk was.
Zonder het te merken dwaalde de kleine welp wel heel erg ver van huis af. Zodra hij geen besef meer had van richting, schoot hij in de paniek.  Waar waren zijn ouders? Zijn zusje? De veilige grot? Die dode boom leek plotseling wel heel erg gevaarlijk. En dat gekraak in de struiken, was dat een roofdier dat het had voorzien op kleine wolfjes?
Doodsbang kroop hij onder de hangende takken van een den aan en jankte luid. Misschien zou dat de aandacht van zijn ouders trekken. Ze moesten hem komen redden!

[Open for family c:]
Terug naar boven Ga naar beneden
Khuolema

Khuolema


That Escalated Quickly Empty
BerichtOnderwerp: Re: That Escalated Quickly   That Escalated Quickly Emptyma jun 20, 2016 11:24 am

Nee, nee, nee. De grote gespierde wolf snauwde van boosheid terwijl hij door het bos beende,  Seans geur op de hielen en steeds kwader wordend toen hij merkte dat de piepjonge zwarte pup de grot had verlaten. Poedelverdomme. Poedelverdomme. Waarom had hij dit moeten laten gebeuren? Hij had een betere vader moeten zijn, beter moeten opletten. Maar de kleine Sean was zo glad als een paling en was er vanuit geglipt toen Vamp sliep en Khuolema even op jacht was om zijn gezin te voedden.
De boosheid van Khuolema sloeg vanbinnen om naar angst en bezorgdheid. Wat als een of ander roofdier Sean tussen zijn klauwen had gesloten? De kleine jongenspup was nog zo jong, zo kwetsbaar. Één hongerige vos en het ziel van de jonge wolf werd naar de hemel gestuurd. Zijn hart sloeg over hoewel hij vanbuiten alleen maar norsheid uitstraalde en een tikje kwaad oogde. De grote ravenzwarte wolf spitste bezorgd zijn oren toen er een scherpe, luide jank van angst door het bos galmde. Hij bevroor en het leek alsof hij niet meer kon ademhalen.
Sean!
Met dreunende pootstappen galoppeerde Khuolema dubbel zo snel over de bosgrond en snoof elk geurtje op. "Sean? Jongen, zeg iets!" gromde hij, en hij merkte dat zijn stem over sloeg van paniek. Een vreemd gevoel drong in zijn borst. Was dit het gevoel van verantwoordelijkheid? Van... Vader zijn. Het leek alsof er een golf van warmte over hem heen spoelde toen hij een klein vachtballetje onder een den zag zitten. Hij rook geen bloed, geen dood, alleen melk en zoetheid. Grauwend dook hij op het kleintje af en gritste hem vast bij zijn nekvel, waarna hij hem met een zachte plof op de grond liet vallen. "Sean!" grauwde hij kwaad en probeerde de jonge pup zo indringend mogelijk aan te kijken met zijn groene ogen. "Oh... Wat... Waarom ben je weggeglipt? Weet je niet hoe ongerust we waren, je moeder en ik? Ik heb zeker een half uur naar je gezocht! Weet je wel niet hoe gevaarlijk dit was? Als een vos je te pakken had gekregen, dan was je dood geweest, en..." Maar toen Khuolema pauseerde om adem te halen, merkte hij dat dit geen nut had. Sean was nog jong, heel jong; hij kende nauwelijks een paar woorden. Hij was nog maar een maan oud. Hij verdiende dit niet. Khuolema ademde diep uit, zuchtte eens diep en streek met de zijkant van zijn brede, zwarte kop tegen het jong. "Sorry, Sean. Het was mijn fout. Ik ben gewoon... Bezorgd over je. Snap je dat?" De gespierde wolf boog zich voorover zodat zijn kop op dezelfde hoogte van het jonkie en keek het jonkie aan. Hopelijk vergaf Sean het hem en kon hij teminste "ja" zeggen.

_________________
That Escalated Quickly 2hqdszs


Laatst aangepast door Khuolema op ma jun 20, 2016 3:26 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


That Escalated Quickly Empty
BerichtOnderwerp: Re: That Escalated Quickly   That Escalated Quickly Emptyma jun 20, 2016 2:23 pm


Zijn ogen sprongen open en zijn oren stonden rechtovereind in de lucht, zijn klauwen boorde door de ijskoude grond heen en een kleine grom verliet zijn bek. Een luide jank van angst galmde door zijn oren. Fijn, Craig's schoonheidsslaapje was nu ook verpest. Met een chagrijnige kop hees hij zichzelf omhoog en sjokte uit zijn holletje. Eenmaal buiten keek hij om zich heen maar kon het geluid niet helemaal plaatsen. Hij had nog niet veel Shadow members ontmoet dus het kon ook één van die wolfjes zijn. Niet veel later rende er een ravenzwarte reu vlak voor zijn neus. Craig viel blijkbaar niet op want de afstand was minuscuul. Het enige wat de wolf kon uitkramen was Sean. De reu rook niet naar Shadow, uit instinct rende Craig er gauw achteraan en niet veel later zag hij een pup onder een dennen boom liggen. "Sorry, Sean. Het was mijn fout. Ik ben gewoon... Bezorgd over je. Snap je dat?" Zei de reu. Craig liet een luidde grom horen, zijn nekharen stonden overeind en zijn tanden bleven ontbloot. De reu was duidelijk een stuk jonger als Craig, hij had dezelfde zwarte vacht als Craig maar in plaats daarvan had de reu gifgroene ogen. "Ik denk dat je je beter ook kan gaan zorgen maken over jezelf als je niet heel snel verdwijnt van dit terrein." Hij keek de reu doordringend aan en zijn stem klonk streng. Geen tijd voor geintjes, the shadows moesten maar snel laten tonen dat dit alleen van hun was en wie zich hier dan ook bevind dan maar de consequenties onder ogen moesten zien.  

_________________
That Escalated Quickly Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


That Escalated Quickly Empty
BerichtOnderwerp: Re: That Escalated Quickly   That Escalated Quickly Emptyma jun 20, 2016 4:16 pm

KAI.
Iel, indringers. Een onbekende geur was haar neusgaten binnengedrongen en deze onbekende geur was hier niet welkom. Immers was het Dalrey Forest nu van de Shadows. Er was geen enkeling geweest die in opspraak was gekomen toen ze op hun gemak het gebied binnendrongen. Misschien waren ze nu eindelijk wakker geschud? Het leek van niet, want de geur was afkomstig van een jong dier. Sterker nog, het was een paar weken oude pup. Ze voelde ook Craig’s geur in haar neusgaten prikkelen. Die was blijkbaar ook erop af gegaan. Eenmaal dichterbij komend ontdekte ze nog ene derde geur. Deze was haar wel bekend. Gevalletje ex-Hero. Geen idee wie deze was, maar dat zei misschien ook wel genoeg. Verderop zag ze al verschillende wolfachtige vormen opdoemen. Ze hoorde Craig nog op een uiterst vriendelijke manier verzoeken om te vertrekken. Ze voegde daar voor nu nog even niets aan toe, maar ging naast de reu staan. Dit soort wolven moesten ze hier niet.

_________________
That Escalated Quickly 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


That Escalated Quickly Empty
BerichtOnderwerp: Re: That Escalated Quickly   That Escalated Quickly Emptyma jun 20, 2016 6:44 pm
De kleine welp hoefde niet lang te wachten tot zijn reddende engel verscheen. Zijn vader beende met grote passen op de den af en riep zijn naam. Opgelucht kwam Sean al half overeind, blij dat hij niet langer alleen was. Maar die emotie verdween als sneeuw voor de zon toen hij scherpe tanden in zijn halsje voelde en hij bij zijn nekvel onder de boom vandaan werd gerukt. Met een plof belandde hij voor de poten van Khuo, die meteen begon te brullen.
'Sean! Waarom ben je weggeglipt? Weet je niet hoe ongerust we waren, je moeder en ik? Ik heb zeker een half uur naar je gezocht! Weet je wel niet hoe gevaarlijk dit was? Als een vos je te pakken had gekregen, dan was je dood geweest, en...' De zwarte welp luisterde maar met een half oor naar het boze geluid, de geur van een soortgenoot had zijn aandacht gegrepen. Nieuwsgierig keek hij in het rond, op zoek naar de bron van de geur.
'Sorry Sean. Het was mijn fout. Ik ben gewoon... bezorgd over je, snap je dat?' murmelde zijn vader. Met een glimlach rond zijn snoet knikte de wolf en gaf Khuo een likje over zijn neus.

'Ik denk dat je je beter ook kan gaan zorgen maken over jezelf als je niet heel snel verdwijnt van dit terrein.' Een nieuwe stem klonk in het bos. Sean keek om en zag een tweede zwarte wolf staan, ouder dan zijn vader. De wolf had zijn tanden ontbloot en gromde dreigend. Zijn adem beroerde de kleine haartjes op de snuit van de welp. Hij trok zijn neus op.
'Wat stink jij uit je bek zeg,' piepte hij vrolijk, niet nadenkend over de consequenties. De jonge wolf merkte nu pas een derde zwarte wolf op, die naast de nieuwkomer was komen staan. Nieuwsgierig nam hij haar in zich op. Ze was ook al zo oud, en haar rode ogen straalden een emotie uit die de welp niet begreep. Was ze soms chagrijnig?

Terug naar boven Ga naar beneden
Khuolema

Khuolema


That Escalated Quickly Empty
BerichtOnderwerp: Re: That Escalated Quickly   That Escalated Quickly Emptyma jun 20, 2016 7:02 pm

Zijn antwoord werd beantwoord met een likje over zijn snuit. Khuolema zuchtte eventjes zacht en wilde de kleine jongenspup bij zijn nekvel pakken om hem mee te nemen naar huis, alsof er niks gebeurd was en alles weer normaal zou zijn. Vamp zou van zijn gevangen konijnen kunnen eten en de pups zouden heerlijk rustig in slaap dommelen. En Khuolema zou zonderen zorgen in slaap kunnen zinken.
Maar het lot besliste daar anders over.
Zijn zoon had zijn ogen nieuwsgierig op iets in de struiken gericht en Khuolema volgde zijn blik. In zijn neus drong de smerige geur van... Shadow's. Bah. Konden die mormels hem nu niet eens twee seconden met rust laten? Er dook een zwarte wolf uit de struiken en de gespierde wolf herkende hem van ergens, heel vaag, maar een naam kon hij er niet op plakken. Vervolgens een tweede wolf; die herkende hij wél. Haar bloedrode ogen en pikzwarte vacht vormden Kai, de leidster van dit zwerfhondenclubje. Grommend ging Khuolema voor Sean staan, zijn hoofd fier rechtop en zijn staart stijf achteruit. Het laatste dat hij wilde was dat zijn zoontje hier bij betrokken werd. De ene zwarte wolf bazelde wat dat ze moesten wegwezen. "Scheer je weg, son of a bitch," beet hij de mannelijke wolf toe en krulde zijn lippen naar achteren. Zijn koude blik gleed kil naar Kai. "Waarom kunnen jullie ons niet eens twee seconden alleen laten? Zelfs na al die jaren zijn jullie nog rasechte stalkers," zei hij met een bijtende ondertoon in zijn lage stem. "Smerig is het." Hij toonde zijn sterke snijtanden en liet een laag, grommend geluid horen totdat hij een hoog stemmetje hoorde. Nee. Sean. Niet. Nu. "Wat stink jij uit je bek zeg!" klonk er vrolijk uit zijn bekje. Eenderzijds wilde Khuolema hem gelijk geven maar hij schonk hem slechts een klein fronsje. Was dat hoe hij zijn jongen opvoedde? Hoe kende hij die... Woordenschat?

_________________
That Escalated Quickly 2hqdszs
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


That Escalated Quickly Empty
BerichtOnderwerp: Re: That Escalated Quickly   That Escalated Quickly Emptyma jun 20, 2016 7:39 pm

KAI.
Ze gokte erop dat de pup was weggelopen en 'toevallig' hier was beland. Allemaal helemaal prima, maar ze waren daardoor niet meer welkom. Dit was verboden gebied en vooral voor wolven zoals hen. De pup leek nog niet heel veel van deze toestand te begrijpen, dat kon ze hem ook niet kwalijk nemen. De reu moest toch weten wat de consequenties waren van het betreden van Shadowgebied. "Waarom kunnen jullie ons niet eens twee seconden alleen laten? Zelfs na al die jaren zijn jullie nog rasechte stalkers. Smerig is het," beet hij hen toe. Kai liet even een klein grijnsje zien. Blijkbaar deed het diep van binnen nog best wel pijn. Ze kwam langzaam iets naar voren en bleef voor de reu stilstaan. "Volgens mij was mijn compagnon hier wel duidelijk," begon ze. "Dit is Shadow-territorium en buitenstaanders zijn hier niet welkom." Dit soort wolven waren blijkbaar nogal hardleers. Prima, maar dan kregen ze een lesje van hun.

_________________
That Escalated Quickly 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


That Escalated Quickly Empty
BerichtOnderwerp: Re: That Escalated Quickly   That Escalated Quickly Emptydi jun 21, 2016 11:28 am


Niet veel later kwam Kai zich ook mengen. Echter zei ze nog niks. Craig liet zijn houding varen en bleef de reu met een kille blik aanstaren. Craig was nog steeds chagrijnig dat zijn middagdutje verstoord werd door een stelletje schoothondjes, de pup was hier in principe niet expres beland althans daar leek het niet op. De pup piepte wat uit, hij keek de pup aan maar sloeg er verder geen acht op. Craig was niet val plan een welp van nog geen twee maanden oud te straffen echter trok de jongeren reu uiteindelijk wel zijn smoel open. "Scheer je weg, son of a bitch," beet hij Craig toe. Een kleine grijns krulde zich rond zijn snoet en hij schudde minachtend zijn kop. Duidelijk wist de jongeren wolf nog niet de consequenties van het betreden van het Shadowgebied en het bijdehand praten tegen een Shadow op het Shadow gebied. Ach, ach. Wat was er toch gebeurd met de schoot hondjes van tegenwoordig? Is dan toch echt al het respect en de angst verloren voor De Shadows? Toen de jongeren reu nog een keer zijn bek open trok begon Craig al te zuchten. Foute keus maat. "Waarom kunnen jullie ons niet eens twee seconden alleen laten? Zelfs na al die jaren zijn jullie nog rasechte stalkers. Smerig is het," beet hij hen toe. Hij zag in zijn ooghoeken dat Kai een klein grijnsje liet tonen. Vervolgens zette ze een stap richting de zwarte reu. In anderen woorden vertelde ze de reu nogmaals te vertrekken. Craig wachtte nog maar het antwoord af, 'dit is de tweede keer dat we het nog netjes vragen de derde keer zal het anders gaan.' Zei hij met een strenge ondertoon.

_________________
That Escalated Quickly Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


That Escalated Quickly Empty
BerichtOnderwerp: Re: That Escalated Quickly   That Escalated Quickly Emptydi jun 21, 2016 6:49 pmDe grote wolven bleven maar babbelen. Saai! Sean begreep niet veel van wat er werd gezegd. Wel voelde hij dat de sfeer om hen heen veranderde naar duister. Hij rilde en kroop naar achteren, tussen zijn vaders poten. Daar zou hij vast en zeker veilig zijn.
Stil luisterde hij naar de onbekende wolven, die een dreigende houding aan hadden genomen. Er was hier geen lol aan te beleven. Volwassenen waren suf en hadden geen plezier. De kleine welp nam zichzelf voor om nooit ouder te worden.
Opnieuw gromde een van de vreemdelingen. Seans nekharen gingen overeind staan bij de dominante ondertoon. De grauw klonk bijna net zo streng als zijn ouders soms waren. Hij grinnikte.

Plotseling trok een beweging achter hem zijn aandacht. Hij draaide zijn kleine kopje om en zag nog net een vogel wegfladderen. Nieuwsgierig stond hij op en kroop onder zijn vader door, het dier achterna. Waar ging het heen?
Even keek hij om. Khuo had het veel te druk met de andere wolven om te merken dat hij weg was. Zo lang zou Sean niet weg zijn, beloofde hij zichzelf. Alleen maar kijken naar de vogel.
Tevreden omdat hij weer iets nieuws mocht onderzoeken, wandelde de pup weg. Grashalmen streken langs zijn vacht. De vogel was neergestreken op een tak en staarde naar hem van opzij. Sean kwispelde, liet zich op zijn buik vallen en sloop naar het beest toe. Zijn vader had zo op konijnen gejaagd, had hij gezien.
Als een ervaren sluipmoordenaar gleed de welp door het gras. Maar toen hij de vogel tot op een paar meter was genaderd, had het plotseling genoeg van het spelletje en vloog weg. Teleurgesteld ging Sean weer staan. Weg vogel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
That Escalated Quickly Empty
BerichtOnderwerp: Re: That Escalated Quickly   That Escalated Quickly Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest-
Ga naar: