Serigala


 

Deel
 

 I don't want to tell dad

Ga naar beneden 
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptydo mei 12, 2016 7:46 pm

- ONLY AMATARISEU & SCARLEG


Gapend liep Emaya het bos uit, de heuvels op. Hier was ze geweest toen met Eila, maar dat boeide haar niet. Met een beetje geluk kon ze hier een paar konijnen vinden. Ze had honger nadat ze enorm lang had geslapen. Met een grijns op haar gezicht geplakt, zag ze drie konijnen. Ze zaten voor hun hol. Langzaam besloop ze de konijnen, proberend om te wachten tot twee tegen elkaar aankwamen. Ze zat in de bosjes, wachtend. Daar was haar kans. In een flits plette ze de konijnen onder haar poten. De konijnen die ze samen met haar rechterpoot plette, daar duwde ze met al haar krachten op. De ander beet ze. Toen waren ze allemaal dood, twee die amper bloedden. Ze sleepte de dode konijnen mee naar een shuilplaats in de struiken, waar ze er een opat. De andere begroef ze. Toen ging ze weer op pad. Overduidelijk genietend van het lekkere weer, wandelde ze verder.
Een geur drong haar neus binnen. Mam? Een tweede geur volgde al snel. Páp? Op een drafje ging ze kijken. Ze zag hen, wetend hoeveel zij van elkaar hielden. Ze hoopte dat ze zelf ook zo'n gezin kon krijgen. Met zij, haar partner en misschien pups. Eerst de partner. Ze had al iemand op het oog, een Shadow. "Ey, mam, pap! Eindelijk weer es met zn drieën!" glimlachte ze. Nep, zei een stem in haar kop.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptydo mei 12, 2016 8:00 pm

Scarleg deed langzaam zijn ogen open en gaapte een keer, rekte zich toen uit en stond op. Deze nacht had hij heerlijk geslapen, in een gat bij de heuvels. Zijn maag begon te knorren 'Tijd voor de jacht' zei de witte reu in zich zelf. Zo snel als zijn witte poten hem konden dragen, rende de reu de heuvel op opzoek naar een paar konijnen, al snel kwam de geur van een paar konijntjes zijn neus binnen. Zo plat als hij maar kon, sloop Scarleg richting de konijntjes zette kracht op zijn achterpoten, en sprong bovenop de konijntjes die opslag dood waren, tevreden sleepte de witte wolf ze een eindje mee, tot hij een plakje had gevonden om ze op de eten. Plots kwam er een geur zijn neus binnen. Het was Ama. Al snel was de reu zijn konijnen alweer vergeten, en draafde op de geur af, al snel kwam er een tweede geur zijn neus binnen. Het was zijn Dochter Emaya. "Ey, mam, pap! Eindelijk weer es met zn drieën!" glimlachte zijn dochter 'Inderdaad Emaya, hoe gaat het met jullie?' vroeg Scarleg om het gesprek op gang te helpen

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptyza mei 14, 2016 9:28 am


. I don't want to tell dad .
Een lieflijk zonnetje scheen op Amatariseu's bleke pels. Het verwarmde haar huid, en liet haar nog beter voelen dan ze zich al deed. De brandende hitte was weer weg, en alle shait begon weer te lijken op het prettige lenteweer. Beter. Als een Albino was Ama geen grote fan van de felle zon. Maar goed, zolang het nog geen zomer was, had ze alle tijd om te genieten van de lente. En dat was wat ze ook deed bij de Raska Hills. In een relaxt 'galopje' wandelde de gespierde Wolvin over het warme gras. Een kleine bries woelde in haar pels, en zo nu en dan stond ze even stil om van het uitzicht te genieten. Aye, hoe uitgestorven de heuvels soms ook mochten lijken, ze waren naast de Runswick Fields haar favoriete plekje in Serigala. Runswick en Raska leken eigenlijk wel op elkaar: alleen hoefde je bij Runswick minder te klimmen en waren er veel meer stenen en struiken te vinden. En... ineens trok de teef haar oren tegen haar schedel aan. Een geur.. wacht, zelfs twee! Amatariseu draaide haar kop in de bries, en snoof een flinke teug wind en geur naar binnen. Hell, als 't haar dochter en Mate niet waren! Met een grijns op haar smoel veranderde de grote Albino van koers, en ze liep op de geur af.

Vader en dochter... wat stonden ze daar toch prachtig. Allebei bekleed met een lange witte pels, beide bewapend met die bekende blauwe ogen... maar toch zo anders. Scarleg was een stuk... kalmer voor haar gevoel, misschien niet de slimste zo nu en dan, maar gericht en meegaand. Haar dochter leek eigenlijk meer op haar. Enthousiast en drukker, gevuld met vuur. Shait... denkbeeldig vuur dan. Met een tevreden grijns wandelde Ama de heuvel af, en geruisloos kwam ze achter haar Mate staan. De wind kwam op haar af, dus Scarleg kon haar waarschijnlijk amper ruiken. 'Boe,' grijnsde de grote Albino tegen haar Mate.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
I don't want to tell dad Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptyza mei 14, 2016 2:58 pm

'Boe,' hoorde de albino reu achter zich. Hij draaide om en zijn mate stond achter hem met een grijns. Scarleg grijnsde terug 'Schrik' zei hij toen, met een brede glimlach op zijn gezicht. 'Eindelijk eens met z'n drietjes. Dat is ook gezellig' vervolgde de albino. Dit was de eerste keer sinds lange tijd, dat ze ergens met de familie waren. Meestal was hij elke dag wel op een andere plaats te vinden, je kon nooit zeggen, waar Scarleg de dag erna weer uithing. Misschien moest hij eens een paar dagen op een plek blijven. Dikke kans dat je bekende tegen kwam, om weer eens mee te babbelen. Zoals nu. 'Maar hoe is het met jullie? Nog iets spannends beleefd hier?' hielp de reu het gesprek op gang. Want zoals hij vaker had met gesprekken. Dan vraag je wat aan die ander, dan krijg je antwoord en dan is het weer stil. En andersom was dat ook vaak. Meestal zeg je dan maar iets, om het gesprek maar op gang te houden, ook al is het over een heel ander onderwerp. Want je wilde geen stiltes. Scarleg had zijn mate en dochter veel te vertellen. Maar zij mochten eerst

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptyza mei 14, 2016 6:53 pm


. I don't want to tell dad .
Scarleg glimlachte vrolijk naar haar, en liet zijn tevredenheid duidelijk tonen. Ama grinnikte en beet even in zijn oor voordat ze langs hem heen liep en in het gras neerplofte. De opgewarmde sprieten kriebelde prettig tegen haar gevoelige buik aan, waardoor ze zich nog relaxter voelde dan anders. Emaya was hier, Scarleg was hier... en de zon ook. Het was hét moment om in het gras te gaan chillen, en dan over een uurtje of 5 weer overeind te komen... en weer 'aan het werk te gaan'. Rondzwerven, plannen maken voor een toekomstige roedel en dat soort shait. Ergens op de achtergrond hoorde ze Scarleg vragen wat ze zoal beleefd hadden hiero. Yeah, zó lang geleden was hun laatste ontmoeting toch ook weer niet? Ondanks dat de grote Albino niet graag gewekt werd uit haar relaxmomentje, tilde ze toch haar kop op en keek ze haar Mate en dochter even aan. 'Spannend zeg je? Aye, dit land zit vol spanning dankzij hun gastvrije inwoners,' grijnsde de teef sarcastisch. 'But y'know, ik lig al dagen te popelen om een... nieuwe roedel te stichten!' Haar vuurrode ogen wisselde afwachtend tussen haar Mate en dochter. Well? Wat vonden ze ervan?

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
I don't want to tell dad Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptyza mei 28, 2016 10:14 pm

late reactie lol


"Inderdaad Emaya, hoe gaat het met jullie?" vroeg Emaya's vader. " goed hoor!" zei ze opgewekt. Scarleg vroeg of er nog wat spannends was gebeurd. Een klein briesje blies door haar witte vacht, en haar ogen glommen opgewekt. Nep, zei de stem weer. Haar moeder zei dat de Serigalers het spannend genoeg maakten met hun gastvrijheid. Emaya kwam niet veel echt volledig Serigalers tegen. Voor zover ze zich kon herinneren was ze er maar twee tegengekomen. De rest waren haar vader, haar moeder, Aissar, Eila en Eila's nieuwe vriendin. En toen haalde haar moeder Emaya uit haar gedachtes met het zeggen dat ze een nieuwe roedel wou starten! Emaya glimlachte breed. "Dat lijkt me een heel erg goed plan! Ik stem voor!" zei Emaya vrolijk.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptyzo mei 29, 2016 7:01 pm

Scarleg vroeg hoe het met zijn dochter en zijn mate ging. Emaya reageerde " goed hoor!" 'Mooi dat het goed met je gaat, met mij gaat het ook goed'. Vervolgens vroeg hij of ze nog iets spannends hadden beleefd 'Spannend zeg je? Aye, dit land zit vol spanning dankzij hun gastvrije inwoners,' Grijnsde Amatariseu sarcastisch, ze had natuurlijk wel gelijk. 'But y'know, ik lig al dagen te popelen om een... nieuwe roedel te stichten!' Scarleg schrok een beetje, Hij was namelijk ook bezig met een roedel. Maar dit was niet het moment om te zeggen, dat hij ook bezig was met een roedel. Dat kwam later wel 'Leuk voor je, je bent een goede roedel Alpha' zei de albino maar. "Dat lijkt me een heel erg goed plan! Ik stem voor!" zei Emaya vrolijk. De witte wolf liep naar De twee andere wolven toe, en gaf ze een lik op hun kop.

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptyma mei 30, 2016 6:32 pm


. I don't want to tell dad .
Zodra haar plannetje haar mond uitgevlogen was, zag ze gemeend enthousiasme in haar dochter. Aye, die meid was trouw gebleven aan haar moeder, ondanks wat ze gedaan had met The Heroes. Niet dat dat helemaal haar eigen schuld was. Ze was toen ze TRH startte nog te jong om te bedenken wat voor volk ze zou krijgen: andere jonge Wolven met een iets te grote lust voor avontuur. Zij noemde het roekeloos, bittere lowlifes zoals de Shadjes noemde het poedels. Ze lachte bijna bij het woord alleen al. Poedels. TRH was een jonge roedel, maar ze durfde het als jongerengroepje wel op te nemen tegen getrainde volwassenen. Doe dat maar eens na, Shadjes. Pff. Arrogante schroothonden. Ineens voelde ze tong van haar Mate over haar voorhoofd schrapen. Grappig dat haar Mate erbij kon. Hell, vroeger was Scarry groter dan zij geweest. Kijk eens wie er nu met kop en schouders boven de pal uitstak. 'I like yer smile, lass. Ik neem aan dat ik je al in het ledenlijst kan zetten?' grinnikte Ama naar haar dochter. Wat zou Scarleg ervan vinden? Ze dook in het water van zijn oneindige blauwe ogen, maar vond vrij weinig enthousiasme. 'How 'bout you?' fronste Ama wat minder vriendelijk tegen haar Mate. Wat speelde er rond in z'n kop? Als ze een Wolf kende die altijd trouw was gebleven aan haar, dan was hij het wel. Shait, hij was dan wel een paar jaartjes opgemieterd na het gedoe met Icandor, maar voor de rest was hij de trouwste viervoeter die ze kende!

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
I don't want to tell dad Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptydi mei 31, 2016 4:42 pm

Je zag gewoon de blijheid in Emaya, ze vond het echt een goed plan van haar moeder. Scarleg daarin tegen, moest het allemaal nog laten bezinken, er gebeurde nu zoveel tegelijk. Zijn dochter was hier, en zijn mate (Zolang ze dat nog waren) En hij zat met het feit, hoe hij het zou zeggen. 'I like yer smile, lass. Ik neem aan dat ik je al in het ledenlijst kan zetten?' grinnikte Ama naar haar dochter. Al snel keek zijn mate diep in zijn blauwe ogen 'How 'bout you?' fronste Ama wat minder vriendelijk. Scarleg zuchtte eens diep, en keek weg van Ama. Werd dit het einde? Als er iemand trouw was gebleven aan hem, was het zijn mate wel. Ook al was hij lang weggeweest met het gedoe van Icandor. Zij was toch de gene die hem trouw bleef. Als hij het nu zou vertellen, was het voorbij. Het moest toch een keer. Kijkend naar zijn dochter, en daarna naar Ama begon hij te vertellen 'Je wist dit niet maar' Scarleg haalde diep adem en slikte even 'Ik ben zelf ook bezig met een eigen roedel'. De albino keek naar de grond, en zei niks

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptydi mei 31, 2016 5:11 pm


. I don't want to tell dad .
Zodra haar blik die van haar Mate kruisde, leek Scarleg een beetje ongemakkelijk te worden. Ze voelde de frustratie in de duizende gedachten die in zijn kop rondgingen, en werd daardoor met de seconde nieuwsgieriger. Aan de ene kant had ze het idee dat het een beslissing was waar hij hun relatie zou veranderen (een trouwe Wolf als Scarry zou anders nooit iets verzwijgen), maar ze was toch ook wel benieuwd wat voor uitgebreids deze gozer in z'n schild voerde. De prachtige, helder blauwe ogen van de reu voor haar schoten even naar Em, en toen weer naar haar. En... toen flapte hij al z'n shait eruit. Hij wilde een nieuwe roedel starten. Damn! Hij? Ama keek verwonderd op en glimlachte luchtig. 'Eh.. oké.. Dat had ik niet verwacht,' gaf ze toe. Scarleg was in haar ogen geen echt leiderstypje: hij was er te vriendelijk en jeugdig voor. Ze had nooit echte leiders-ambitie in de reu gezien... maar wie weet had hij er wel talent voor! Ze vond het best. Zolang... hij maar met zijn eigen ideeën kwam. Zolang hij maar zweeg... over the Heroes. Want dat duistere deel van haar leven was verborgen gehouden voor de Serigalers. Voor haar maten als Syren en Victoria.. Ze wilde hen niet teleurstellen met haar trieste geschiedenis. En het was ook maar beter dat Cainen niks te weten kwam over TRH. De enige Wolven in het hele land die de mislukte roedel nog herrinerde waren Scarleg, Game, Emaya en dat stuk schroot die bekend stond als de Shadow Alpha. Emaya was waarschijnlijk te jong om het zich te herrineren en veel andere Shadjes zouden het misschien ook niet meer weten. Die geheimhouding was haar redding.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
I don't want to tell dad Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptydi mei 31, 2016 6:02 pm


Amatariseu vroeg of ze Emaya op de ledenlijst kon zetten. Emaya knikte natuurlijk, maar bij haar vaders woorden smolt haar enthousiasme ls sneeuw voor de zon. Hij wou ook een roedel starten? Meneertje ik ben superlief? Hij was daar veel te lief voor! Hij zou nooit zijn roedel kunnen beschermen als de Shadows aanvielen! Damn, ze werd verscheurd van binnen. Ze wist dat ze voor haar moeder zou kiezen, maar wat zou haar vader dan doen?

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptydi mei 31, 2016 6:13 pm

Amatariseu keek verwonderd op en glimlachte luchtig 'Eh.. oké.. Dat had ik niet verwacht,' gaf ze toe. Scarleg was opgelucht dat ze niet meteen boos was, Emaya daarin tegen had nog niet veel gezegd. Daarom richtte de albino zich tot zijn dochter en vroeg rustig 'Wat vind jij ervan?'. Al zou ze bij haar moeder blijven, was dat ook goed. Ze moest doen waar ze zich goed bij voelde en waar ze gelukkig van werd. En wat haar beslissing ook was, Scarleg vond het prima

(Sorry voor deze korte post)

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptydi mei 31, 2016 7:38 pm


. I don't want to tell dad .
De nieuwsgierigheid kwam haar ondertussen al de keel uit, dus kon de kolossale teef het niet laten grijnzend op de oor van haar Mate te knauwen en hem vol te pompen met haar vragen. 'En? Wat zijn de ideeën voor je roedeltje?' Ze voelde zich aan de andere toch ook niet gemakkelijk bij het feit dat hun wegen zouden splitsen. Als Scarleg de touwtjes in handen had bij een hele andere roedel, zouden ze moeilijk Mates kunnen blijven. Diep vanbinnen hoopte ze eigenlijk dat hij z'n ideetjes opgaf.. puur om hun wel best aparte relatie te beschermen. Wat begon als een poedel x poedel liefde, was geëindigd als de liefde tussen een gentleman en een gangmaker. En ondanks dat hij soms nog wel eens z'n momentjes had, hield Ama zielsveel van hem. Ze moest hem overhalen te stoppen... maar hoe? Ondertussen keek ze even naar haar dochter, die ook een beetje twijfel in haar ogen leek te hebben. Ze had geen idee hoe haar "little me" over haar pa dacht. Shait... wie weet werd het straks nog een 2 tegen 1 gevecht.  

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
I don't want to tell dad Amatar10
Honest Age:
 


Laatst aangepast door Amatariseu op di mei 31, 2016 8:03 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptydi mei 31, 2016 7:47 pm

Amatariseu grijnsde en begon te kauwen op zijn oor, terwijl hij de eerste vraag naar zijn hoofd geslingerd kreeg 'En? Wat zijn de ideeën voor je roedeltje?' Hij dacht even na en antwoordde 'Nee, daar ben ik nog over aan het nadenken'. Hij wist totaal nog niet wat en hoe hij zijn roedel ging leiden. En of hij er inderdaad wel geschikt voor was. Het was een hoop werk dat wist hij, misschien moest hij iemand vragen om hem te helpen. Scarleg hield zielsveel van Amatariseu. Maar hoe moest het dan als ze in aparte roedels zaten? De albino zuchtte eens diep, was dit nu wel de juiste keuze? HIj wou zijn mate en zijn dochter niet verliezen, dat zou hij vreselijk vinden. Veel familie had hij hier niet zitten. Zijn broer was ook alweer weg gegaan, zonder iets te zeggen. Scarleg wist niet meer zeker of hij wel een roedel wilde op dit moment.

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptywo jun 01, 2016 7:39 pm


. I don't want to tell dad .
D'r Mate leek z'n plannetje nog niet helemaal doordacht te hebben, merkte Ama. Aye, dat was ze wel gewend van hem. Beleefd en nieuwsgierig, maar nog wel een beetje dromerig. Wie weet was hem van z'n waanideeën afhalen nog makkelijker dan ze dacht. 'Aye, dat kan ik.. eh, begrijpen.' En roedel willen en dan niet eens weten wat voor roedel. Hehe, zelf had de gespierde Wolvin vele plannen. Haar krijgsroedel. Ōkami. Het was niet zo heel lang geleden dat ze de hele nacht had liggen nadenken over de namen, de rangen, hun code en hun plannen. Maar nu stond alles vast. Alles was opgeslagen in d'r kop, en ze was vastbesloten om het uit te voeren. Oh yeah. Met een opgewonden en bloeddorstige blik keek ze haar Mate aan, iets intenser dan bedoeld. Haar rode ogen konden zo nu en dan best creepy kijken, maar zeker nu leek haar vurige blik Scarry te willen verbranden. 'Enne, hoe kwam je op het idee?' Ze had eigenlijk geen zin dit gesprek met hem te voeren. Ze wilde gewoon Mates met deze gentleman zijn. Gewoon verliefd zijn. Er voor zorgen dat rare ideeën hun liefde niet kon verpesten.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
I don't want to tell dad Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptydo jun 02, 2016 7:23 pm

'Aye, dat kan ik.. eh, begrijpen.' antwoordde Amatariseu. Misschien waren zijn ideeën toch iets te snel, en had hij langer moeten nadenken. HIj had het er zelfs al met Victoria overgehad, en haar gevraagd of ze hem wilde helpen. Scarleg schrok toen zijn mate hem aankeek, in haar ogen was ten eerste opwinding te zien. Maar daarnaast ook bloeddorstig. Het leek net of ze hem dood wilde hebben 'Enne, hoe kwam je op het idee?' De witte albino reu had geen zin om te antwoordde, hij wilde het liefst dit gesprek stoppen, en met haar en zijn dochter leuke dingen doen. Inplaats van ruzie hebben. 'Het leek me wel een leuk idee, en ik heb het erover gehad met Victoria. En ze vond het wel een leuk idee' Dit was het enige wat hij erover kon zeggen. Meer wilde hij zelf niet. 'Maar goed, aten we er maar over ophouden, en leuke dingen gaan doen. Trouwens, ik weet nog niet of ik het echt ga doen'

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptydo jun 02, 2016 8:26 pm


. I don't want to tell dad .
Toch begon Ama een beetje te twijfelen aan haar vermoeden. Alle woorden die uit de bek van het beest naast haar kwamen leken gemeend.. Hmpf, misschien was hij niets van plan dan. Aan de ene kant was ze blij dat al z'n roedelplannen fabeltjes waren, maar aan de andere kant was ze teleurgesteld dat hij.. tja, nog steeds niet doordacht genoeg was. Hij was neutraal geworden, maar veel wijzer niet in haar ogen. Maar goed.. Scarleg duwde het hele roedel-gedoe van zich af, en Ama ging d'r maar in mee. 'Sure, wat heb je voor familie-uitjes in gedachten?' grijnsde de grote Albino. Ze gaf een lik over z'n voorhoofd. Brave Scarleg. Doe maar gewoon weer zoals je altijd was. Haar oren draaide eventjes in de wind. Jagen was nogal voor de hand liggend, maar goed, hier in de heuvels was vrij weinig te doen naast op hazenjacht gaan. Geen rotsen om op te klimmen, water om in te zwemmen of.. tja. Alleen maar gras. Ah.. gras. Ama kwakte neer op haar brede romp, en snoof de geur van het verse gras op. Eigenlijk wilde ze het wel opeten... er in rollen, het pletten en.. Nah. Dat is niks voor een volwassen Wolvin. Pff... poedeltrekjes lagen altijd nog op de loer.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
I don't want to tell dad Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Emptyza jul 30, 2016 7:21 pm

'Sure, wat heb je voor familie-uitjes in gedachten?' Scarleg dacht even na en zei toen 'We kunnen samen op jacht gaan, als jullie dat ook een leuk idee vinden?'. Wat Ama nog niet wist, was dat Scarleg van zijn roedel idee was af gestapt. En zich bij haar roedel wou aansluiten, zou hij het nu vragen? Of was dat nog te vroeg? Hij keek het tweetal even aan, en ging toen zitten. Dacht even na, en vroeg toen 'Hebben jullie nog ideeën wat we kunnen gaan doen?'. De witte albino likte even aan zijn poten, en keek toen weer naar zijn mate en zijn dochter. En verzonk een beetje in gedachte

(Sorry voor deze korte post, heb op dot moment niet zoveel inspi)

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
I don't want to tell dad Empty
BerichtOnderwerp: Re: I don't want to tell dad   I don't want to tell dad Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Raska Hills-
Ga naar: