Serigala


 

Deel
 

 Gate to the new world;

Ga naar beneden 
Cainen

Cainen


Gate to the new world; Empty
BerichtOnderwerp: Gate to the new world;   Gate to the new world; Emptyma feb 01, 2016 10:47 pmO p e n

De winter had het gebied getroffen. Sneeuw bedekte het land en de ijzige kou zorgde voor een hatelijke temperatuur. Het was zonsondergang, de lucht had een rood gekleurde gloed en hoe verder je keek, hoe meer de kleuren werden opgeslokt door een duistere hemel. Serigala had altijd deze sfeer, deze stilte. Het was prachtig in elk opzicht, hij kon het niet ontkennen dat het een adembenemend beeld gaf vanaf hogere gelegen gebieden. De sneeuw die een vage schittering afkaatste, de vogels die er met alle vrijheid over heen vlogen en dan nog het gigantische meer dat rustig bij de voet van de berg lag. Ook al had hij een pest hekel aan dit seizoen, er was één ding dat hij kon waarderen: Iedereen vertrok naar warmere gebieden.

De zilver gekleurde reu had een spoor achter gelaten in de diepere sneeuw. Afdalend moest hij op soms op zijn evenwicht letten, de bergen waren niet niks en vooral als het glad was. Gelukkig had hij zijn voordelen als een bewonder van dit gebied. Hij kende het, was hier op gegroeid. Andere wolven waren hier amper te vinden dankzij de grootte van Serigala. Godzijdank.

Zijn okerbruine ogen bestudeerde het meer. Leegte. Een tevreden grijns verscheen op zijn gezicht waarna hij zich naar de oever voort bewoog. Hij zag dat enkel de waterkant een dun laagje ijs er bovenop had dobberen. Met zijn voorpoot duwde hij in het water. De kou schoot door zijn gehele voor lichaam heen en met een akelig gevoel sloot hij zijn ogen dicht totdat hij het gekraak hoorde van brekend ijs. Drinkwater.

_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

Gate to the new world; Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Gate to the new world; Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gate to the new world;   Gate to the new world; Emptydi feb 02, 2016 4:14 pmZo nu en dan gunde ze zichzelf een blik naar achteren. Was iedereen er nog? Een aantal wolven waren meegekomen en de rest was hoogstwaarschijnlijk achtergebleven. Ondanks haar positie kon ze nou eenmaal niet iedereen dwingen. Bovendien had ze al een aantal een lange tijd niet gezien. Wie weet waren ze wel vertrokken naar weer andere plekken en zouden ze elkaar nooit meer terug zien. Djinn was in ieder geval mee en dat was een geruststelling op zich.

Het bos waar ze momenteel doorheen liep was niet erg verschillend van het bos dat ze in Wolf Story kende. Gewoon een doodnormaal bos met bomen. Alleen lag er hier, in tegenstelling tot Wolf Story, wel een laag sneeuw die de bodem bedekte. Achja, alles was beter dan tweebeners. Tot die conclusie was ze al snel gekomen. Vlak voor haar dook een meer op. Ze kon eigenlijk wel wat slokken water gebruiken, maar zag tot haar teleurstelling dat er een laagje ijs op het water stond. Hopelijk was het dun genoeg om te doorbreken. Alleen was ze niet. Bij het water stond een wolf. Een reu die ongeveer de helft van haar levensjaren erop had zitten. Het was de eerste wolf die ze tegengekomen was sindsdien ze uit Wolf Story vertrokken was. Ze twijfelde of ze een confrontatie aan wilde gaan, maar ze was nieuwsgierig. Waar was ze? En wat had deze plek te bieden? Ze stapte dan ook op  hem af. ”Jij kunt mij vast wel vertellen waar ik ben?”

Terug naar boven Ga naar beneden
Cainen

Cainen


Gate to the new world; Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gate to the new world;   Gate to the new world; Emptydi feb 02, 2016 5:32 pmMet een rustige beweging strekte hij zijn hals naar voren uit. Zijn roze tong likte het water naar binnen toe terwijl hij zo nu en dan één oog opende om de omgeving in de gaten te houden. Het enige wat hij hier te vrezen was waren de beren die heel af en toe verschenen voor enkele minuten. Cainen had het gebergte al twee jaar lang als zijn thuis benoemd, dat was ongeveer net zo lang geleden als dat zijn familie was vertrokken. Daarbij hoorde ook nog eens oude roedels, enkel de solitaire wolven waren overgebleven. Wolven zoals hem.  Suckers.

Enkele druppels gleden langs zijn kin naar beneden toe zodra hij zijn hoofd weer omhoog tilde. ”Jij kunt mij vast wel vertellen waar ik ben?” Het duurde twee tellen voordat de jongere reu reageerde. Was dit een serieuze stem? Of weer een verbeelding in zijn hoofd? Hij draaide zijn lichaam bij. Een teer zwarte wolvin stond naast hem. Ze was groot voor een teef, haar ogen hellrood en zo te zien was ze ouder als hem. Zijn ogen gleden van haar af tot vlak langs haar. Met een priemende blik keek hij kort langs de bomen van het bos. Silhouetten van wolven begaven zich langs de struiken. Hij richtte zijn aandacht weer op de wolvin. Het was winter, prooien waren schaarser en bovendien waren er zat andere roofdieren die in de winter actief waren. Waarom kwamen er vreemde naar dit gebied? "Serigala." Klonk zijn schorre stem. Damn, het was een tijd geleden geweest dat hij werkelijk had gepraat met iemand. Laat staan de vrouwelijke versie van zijn soort. "Je vrienden ook meteen mee genomen?" Hij wenkte in de richting van de andere die zich verderop begaven.


_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

Gate to the new world; Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Gate to the new world; Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gate to the new world;   Gate to the new world; Emptydi feb 02, 2016 6:02 pmPas toen ze de vraag gesteld had leek de reu op te merken dat er opeens een teef bij hem was komen te staan. Wie weet voor plannen ze wel niet had gehad… Er waren ooit tijden geweest waarin de teef geen reden nodig had gehad om anderen aan te vallen. Tegenwoordig deed ze het veel rustiger aan. Je kon wel stellen dat het grotendeels uit pure luiheid kwam, maar ze zag ook het nut er niet meer van in. Vroeger genood ze ervan om anderen bang te maken. Om als ware de macht over iemand te hebben.

Dit gebied bleek de naam Serigala te hebben. Die naam was haar onbekend, dus kon ze ook nog niet echt vaststellen wat deze plek te bieden had. Van andere wolven had ze vele verhalen gehoord over omliggende gebieden. Zat had nogal reislustige vrienden die vaak plotseling maanden verdwenen en dan weer ergens opdoken. "Je vrienden ook meteen mee genomen?" vroeg hij en wenkte in de richting waar iemand had kunnen lopen. Een aantal Shads waren inderdaad meegekomen om dezelfde redenen, maar al snel had iedereen zich redelijk weer verspreid. Echt een plan was er niet, maar als het aan haar lag zouden ze hier wel hun nieuwe plekje vinden. ”Dat niet alleen… Wat dacht je van een hele roedel,” liet ze hem weten met een grote grijns op haar gezicht. Ze had niet echt het idee dat deze reu daar op zat te wachten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Cainen

Cainen


Gate to the new world; Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gate to the new world;   Gate to the new world; Emptywo feb 03, 2016 4:25 pmOnderzoekend gleed zijn blik over de wolvin. Achterdochtig, hij kon het niet bevatten waarom een vreemdeling in godsnaam naar dit gebied kwam. Hij was al niet zo snel gesteld op wolven, hij was meer het sarcastische persoon dat stekende woorden als zijn verdediging gebruikte.
Hij merkte op dat de menigte achter haar zich verspreide en dat ze met hun tweeën waren. De wolvin liet hem weten dat ze zeker niet alleen was. In het tegen deel juist, ze had een hele roedel. Cainen's oren tikte ietwat mokkig naar achteren toe. Dit ging een probleem vormen. Aan de andere kant kon hij actie verwachten, iets wat hem weer wat levenslust in zou brengen. Hij genoot van zijn eigen kalme leven. Soms een beer plagen, soms een gevecht uit zoeken. Achja, misschien waren nieuwelingen nog lang zo slecht nog niet. Dat was zijn conclusie tot nu dan. "Grote plannen dus"
Sprak hij met een schuin grijnsje uit. "Welkom in mijn land. De naam is Cainen,"Verwelkomend was het niet bepaald, er was geen dolblije glimlach random zijn snuit te bekennen. Echter was er wel de schuine grijns. Of hij de roedel werkelijk zo kon waarderen? Nee, maar hij kon ravotten en dat was tenminste iets waar zijn special skills lagen. Onrust stoken. "En hoe mag in mevrouw noemen?" Vervolgde hij.


_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

Gate to the new world; Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Gate to the new world; Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gate to the new world;   Gate to the new world; Emptydo feb 04, 2016 6:17 pm


In principe voldeed het gebied aan wat ze nodig hadden. Ze had zichzelf al wat tijd gegund om rond te lopen en de boel te verkennen. Voedsel was er genoeg, ondanks dat het winter was. Bovendien leken hier tot op heden nog een tweebeners rond te lopen die eventueel roet in het eten konden gooien. Daar zaten ze nou eenmaal niet op te wachten. Nu restte de vraag nog hoe de huidige vierpotige inwoners dachten over de Shads. Deze reu leek er in ieder geval vrij nuchter onder en ze werd zelfs welkom geheten. Ze vroeg zich af hoe gemeend dat was, maar dat liet ze maar voor even. Verder stelde de reu zich voor als Cainen, een voor haar onbekende naam, en vroeg hij uiteindelijk naar haar naam. "Kai," antwoordde ze. Ze had niet echt het idee dat de reu haar kende of van haar bestaan af wist. Toch waren er zo nu en dan wel wolven in haar leven langsgekomen die ze zelf nog nooit ontmoet had, maar wel van haar gehoord hadden. Ergens vleide het wel, maar die wolven waren op een hand te tellen. Echt een erg grote naam had ze niet. "Lopen er hier nog andere roedels rond?" vroeg ze nieuwsgierig. Dit was namelijk ook wel van redelijk belang.

_________________
Gate to the new world; 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Cainen

Cainen


Gate to the new world; Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gate to the new world;   Gate to the new world; Emptyza feb 06, 2016 6:24 pm

De wolvin had een simpele naam. Kort en makkelijk te onthouden; Kai. Hij knikte even toen ze haarzelf voorstelde. Of hij de wolvin kon vertrouwen was eigenlijk niet van groot belang, dat deed hij sowiezo al niet. Totaal niet persoonlijk, het was gewoon een automatische vooroordeel die hij bij iedereen had. Bovendien vroeg hij zich af hoe lang de wolvin zou blijven. Misschien was ze enkel op doorreis, maar aan haar nieuwsgierigheid te merken kon hij die optie vrijwel gelijk minder hoog op zijn ideeën lijst zetten. Kai vroeg hem of er nog andere roedels rond liepen in dit gebied. Hij grijnsde. Natuurlijk wilde hij behulpzaam zijn en de wolvin wel iets verder helpen, maar hij wilde er uiteraard ook iets voor terug. "Stel dat ik je alles vertel, wat zit er dan voor mij in?"Terwijl hij zijn zin uitsprak snoof hij even in de lucht en wierp een blik om zich heen. Om eerlijk te zijn stond hij er niet bepaald op te wachten om hier lang in het open te staan. Het meer was één van de meest bekende drinkplekken, wat dus ook inhield voor andere killers. "Wat dacht je er van om een stuk te lopen?"Zij hij terwijl hij alvast enkele passen opzij zette. "En nee, er zijn geen andere roedels. Jaren al niet geweest,"Hij sprak het uit met een grijnsje, wetend dat dit een voordeel zou zijn voor de wolvin. Of ze hem zou volgen was nog maar de volgende vraag. Kai kon natuurlijk altijd haar eigen gang gaan, ze had tenslotte haar antwoord.

_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

Gate to the new world; Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Gate to the new world; Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gate to the new world;   Gate to the new world; Emptydi feb 09, 2016 5:53 pm

Eigenlijk viel het haar wel mee hoe makkelijk ze alles los kon laten. Ze had gedacht dat ze Wolf Story en voornamelijk de Schaduwlanden erg zou gaan missen, maar dat was niet het geval. Natuurlijk zat ze liever nu ergens in de Schaduwlanden bij de grotten omringd door roedelleden, maar het was nou eenmaal niet anders. Als ze de keus niet gemaakt had om weg te gaan had ze haar leven op het spel gezet. Met tweebeners viel nou eenmaal niet te sollen. En wat het nieuwe gebied betrof, volgens mij konden ze het hier wel even uithouden. "Stel dat ik je alles vertel, wat zit er dan voor mij in?" Dit was er duidelijk eentje die niet alles zomaar prijs gaf. Jammer, maar helaas. Toch leek hij zich op een een of andere manier bedacht te hebben. Hij nodigde haar wonderbaarlijk genoeg uit om een stukje te ‘wandelen’, waarna hij nog snel antwoord op haar gaf. Blijkbaar waren er hier geen roedels en dat kwam mooi uit. ”Prima,” liet ze hem weten en volgde de reu die al een stuk verderop stond. Ze vroeg zich af wat de hele bedoeling was van deze wandeling. Ze vroeg zich überhaupt al af wat er allemaal in deze reu om ging. Deze was, in tegenstelling tot andere, moeilijk te peilen. ”Het zal je dan waarschijnlijk niet verbazen dat ik van plan ben de mijne hier te laten settelen,” opperde ze. Ze was vooral nieuwsgierig naar zijn reactie. Waarschijnlijk zat hij helemaal niet te wachten op een roedel hier.

_________________
Gate to the new world; 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Cainen

Cainen


Gate to the new world; Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gate to the new world;   Gate to the new world; Emptyvr feb 19, 2016 6:59 pm
Twee dingen vielen hem al op en baarde hem grotere zorgen dan dat hij eigenlijk wilde maken. Het eerste wat hem opviel was dat de wolvin haarzelf nogal kalm gedroeg. Er was geen onrust in haar ogen, iets wat hij zou verwachten van buitenstaanders. Hij kon hier verschillende verklaringen voor bedenken. Zo was Kai een Alfa en had ze dus de leiding over haar roedel- zo schatte hij haar althans in. Tenzij het een informatie zoekende Beta zou zijn, maar die gedachtes vergat hij al snel weer. Ze zag er meer uit dan dat. Een andere verklaring zou zijn was dat de wolvin haarzelf al op haar gemak voelde. In dat geval zou hij dat nog erger vinden. Het moment dat deze wolven zichzelf thuis zouden gaan voelen, zou het moment zijn dat alles slechter zou worden. Cainen was hier heilig van overtuigd en in zijn achterhoofd behield hij het idee om dit te gaan bespreken met enkele vrienden van hem. Die zouden hem vast zijn gelijke geven, en anders zou hij zelf het lot in handen nemen.
Maar goed, het tweede ding dat hem op viel was dat de wolvin om meer informatie vroeg. Het was eigenlijk al een bevestiging voor haar verblijf hier: Permanent. Hij hield zijn kaken op elkaar en klemde hierbij eventjes zijn klauwen in de grond. Hij kon haar niks maken- ze had tenslotte een roedel hier rond dwalen en bovendien werkte hij vanuit zijn kop, niet vanuit zijn kracht alleen.
Kai bleek even te twijfelen over wat ze zou gaan doen nadat langzaam begon te lopen. Uiteindelijk bleef ze nog even hangen, wat hij eigenlijk wel fijn vond. Hij wilde meer weten over haar soort en waarschijnlijk zou zij dit ook willen. ”Het zal je dan waarschijnlijk niet verbazen dat ik van plan ben de mijne hier te laten settelen,” Je zag duidelijk de schok door hem heen gaan, vooral omdat hij voor een seconde halt hield en haar aan keek. "Oh, en daar wil je zeker een gebied voor.. overmeesteren?" Sprak hij terwijl hij weer zijn lichaam in beweging bracht. Het was al wat hij had gedacht: Ze zochten meteen naar territorium.


_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

Gate to the new world; Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Gate to the new world; Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gate to the new world;   Gate to the new world; Emptyvr feb 19, 2016 10:07 pm

De reactie van de reu sprak boekdelen. Hij was zeer zeker geen voorstander voor een nieuwe roedel in het gebied. Eigenlijk kon ze de reu ook alleen maar gelijk geven. The Shadows waren voor buitenstaanders alleen leuk als je een band met ze had. Er waren door de jaren heen redelijk wat wolven geweest die niet officieel deel uitmaakten van de roedel, maar wel welkom waren en gerespecteerd werden, maar iedereen die daar niet binnenviel bleef ook het liefst zo ver mogelijk uit de buurt. Tenminste, de wolven die verstand in de kop hadden. De reu vroeg meteen naar of ze van plan waren om gebieden te overmeesteren. Tja, dat was wel de volgende stap als het aan haar lag. Binnenkort zou iedereen weer bij elkaar komen en zouden ze overleggen wat ze nu zouden doen. Doorreizen leek echter niet meer een van de keuzes. ”Ik denk dat dat wel de volgende stap word jongen,” liet ze hem weten. Een klein grijnsje volgde toen ze de woorden had uitgesproken. ”Zit je niet zo heel erg op te wachten zeker..” Om maar meteen met de deur in huis te vallen. The Shads moesten gewoon weer een plekje krijgen. Eentje waar genoeg schuilplaats was en voedsel.

_________________
Gate to the new world; 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Gate to the new world; Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gate to the new world;   Gate to the new world; Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Nimweth Lake-
Ga naar: