Serigala


 

Deel
 

 >>Regina<<>>Aqua<<

Ga naar beneden 
Aqua

Aqua


>>Regina<<>>Aqua<< Empty
BerichtOnderwerp: >>Regina<<>>Aqua<<   >>Regina<<>>Aqua<< Emptydo apr 14, 2016 11:51 pm

General
Full name: Regina Aqua
Name: Aqua
Nicknames: Aqi, Aq, Reggie, Aqu Aqu, A
Age: 3
Gender: she-wolf

Family, friends and other

Mother: unknown
Father: unknown
Siblings: one sister, one brother
Friends: none
Enemies: none
Rivals: none
Puppies: none

Lovelife
"If I ever have to choose between love and death, I will choose death. Especially love and puppies. Cuz they're chewing on your tail." - Aqua
Partner: none
Crush: none
Former partner: none
Former crush: none

Personality
Aqua is een vrij vriendelijke, intelligente teef die liever praat dan vecht. Toch kan ze makkelijk afstandelijk doen. Ze is lichtelijk paranoïde en heeft een enorme hekel aan de kleine haarballen die ook wel puppy's worden genoemd.
A is meestal vrolijk, in voor een grapje en altijd hyper.
Ze is nooit volledig ontspannen. Ontspannen staat niet in haar woordenboek.
Toch is ze meer een loner. Ze kan prima lang alleen zijn en een roedel is niets voor haar.
Als laatste is ze zenuwachtig. Ze springt op van de kleinste ritseltjes.

Body
Color: white
Eye color: brown
Aqua is een vrij magere teef met meestal een dikke vacht waardoor het lijkt dat ze veel eet en bijna dik is. Maar ze is geen grote eter, in tegenstelling tot haar broertje. Ze heeft een witte vacht en simpele bruine ogen.

Likes
- being alone
- rain
- herself
- her brother and sister
- being good
- small prey

Dislikes
- humans
- horses and cows
- packs
- love
- males
- puppies

History
Er was eens een teef. Een witte teef met glanzende blauwe ogen. Ze liep met gracieuze passen door het bos toen ze een prachtige reu ontdekte. Hij was glanzend zwart en had donkergroene ogen, bijna zwart. Hij glimlachte naar haar en ze had het gevoel dat ze ging flauwvallen. Wat de teef niet wist was dat de reu alleen maar een hoop nakomelingen wou. Reutjes die hij zou trainen, teefjes die toekeken. Hij had inmiddels al een hoop teven verleid en deze was makkelijk. Een niet al te intelligente teef, die duidelijk al maanden alleen had rondgezworven.
En zo werd ik geboren. Eerstgeborene van een liefde dat niet echt was. Ik hoorde mijn ouders. Ik voelde een poot prikken in mijn buik toen mijn vader me opzij schoof. Ik hoorde mijn moeder kreunend weer opstaan, hopend dat de anderen niet zouden komen, of in ieder geval later. Ik bleef daar liggen, huiverend van de kou. Piepend om mijn moeder. Ik hoorde luide woorden, al kon ik ze niet verstaan. Even later voelde ik de warmte van mijn moeders vacht. "Regina Aqua.. Jij bent geboren bij het water, mijn kleine koninginnetje..." Een zachte kreun. Nog een. En daar was mijn broertje. En niet lang na mijn broertje kwam mijn zusje. En toen koelde onze moeder af. Ze werd steeds kouder.
Een teef vond ons. De teef was treurig, haar jongen hadden de geboorte niet overleefd. Wij piepten luid naar onze moeder, willend dat ze wakker werd. De teef kwam dichterbij en duwde ons met haar poten weg van het water en weg van onze moeder. Toen we een half jaar waren liet de teef het graf van onze moeder zien, en een paar dagen later stierf ze zelf. We stonden er alleen voor. We aten restjes prooi die waren achtergelaten door andere wolven, kropen tegen elkaar aan voor warmte. Ik nam de leiding. Mijn broertje had een zwarte vacht, mijn zusje en ik waren allebei wit. Toen we 1 waren, liepen we tijdelijk buiten ons thuis, en mijn broertje rende onder een hek door, op een kip af. Een vreemd wezen kwam op ons afrennen en mijn zusje en ik overleefden het, ons broertje was te nieuwsgierig en stierf.
Maanden later, op onze 2e verjaardag, liepen we langs een meer. Niet het meer waar we geboren waren. Nee, we waren ergens anders. We dronken allebei van het koele water, en genoten. Mijn zusje genoot zelfs zo erg dat ze erin sprong en je kon iedereen de schuld geven, maar zij was ook dood.
Ik ging verder, alleen. Ik liep en liep, tot ik het land bereikte waar de teef ons over had verteld. Geen angstaanjagende boembuizen. En zo begon ik mijn nieuwe leven.

_________________
"I'm not a crazy old lady. I'm a crazy young girl" - Aqua
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: CHARACTER MANAGEMENT :: Wolven-
Ga naar: