Serigala


 

Deel
 

 Why am I here?

Ga naar beneden 
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

Why am I here?  Empty
BerichtOnderwerp: Why am I here?    Why am I here?  Emptyzo apr 03, 2016 3:04 pm

Een moeras. Die had je blijkbaar ook overal. Emaya zuchtte en staarde voor zich uit. Ze zat boven op een dikke boomstam en had zich voorgenomen nooit meer terug te komen naar deze plek. Als ze er ooit nog uit zou kunnen komen.
Ze kon zich niet meer herinneren of ze ooit in het moeras in WS was geweest, maar ze wist dat er een was in haar geboorteland. Meestal was ze daar in Wolf Story in de vallei, waar het meestal wel het warmste was. Nu was het winter, al leek het wel een beetje weg te trekken. Lente kwam steeds dichterbij. Maar toch lag er overal sneeuw.
Ze was hier omdat ze een konijntje had gevolgd. Vlak voordat het prooidiertje in het moeras weg zou zinken, verdween het in zijn holletje. Emaya had niet door dat er een moeras was, en rende erin. Zo snel als ze kon was ze naar de boomstam gegaan, en nu zat ze erop, wetend dat het niet makkelijk zou zijn om weg te komen. Ze deed een poging, maar sprong meteen weer terug op de boomstam. Nope. Het was onmogelijk. Met een laatste zucht ging ze zitten. Blegh.


-open

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Mossley Marsh-
Ga naar: