Serigala


 

Deel
 

 Renegades

Ga naar beneden 
Vamp

Vamp


Renegades Empty
BerichtOnderwerp: Renegades   Renegades Emptywo maa 30, 2016 10:31 am

 
Long live the pioneers
Rebels and mutineers
Go forth and have no fear
Come close and lend a ear

De donkere omgeving van Dalrey Forest gaf precies weer hoe Vamp zich van binnen voelde op dit moment. Misschien dat het gebied haar daarom wel gelokt had, want zelf gaf ze toe: dit was niet het gebeid waar een wolf als zij zich normaal aan waagde. Het was alsof ze niet helemaal zichzelf was. Ze voelde zich anders, niet alleen omdat ze een geheim tegen haar liefste Khuolema verborg maar ook omdat er binnen in haar buik iets groeide. Een eenzaam gevoel en stress was wat het haar allemaal opbracht.

Ze had nog niemand verteld over haar geheim, sinds de verhuizing naar een ander gebied had ze dan ook weinig omgang met andere wolven gehad. De meeste tijd was ze bij Khuo in de buurt te vinden, maar omdat ze hem nog niks had durven te vertellen had ze het gevoel dat ze bijna wegkwijnde van eenzaamheid. Ondanks dat ze niet écht eenzaam was. Wat ze echt nodig zou hebben, was een vertrouwen persoon, natuurlijk kon ze Khuo alles vertellen wat er op haar hart lag, maar wat advies van een mede wolvin was toch wel erg fijn geweest. Over sommige dingen had de reu simpelweg geen antwoord. Toch wist Vamp wel dat het aan haar was om het te vertellen. Hoe langer ze er om heen zou draaien, hoe erger het zou worden. Ze had het wel meerdere keren proberen te zeggen, maar telkens was er weer iets anders tussen gekomen of had ze het niet het juiste tijd gevonden om het alsnog hardop te zeggen. Onbewust had ze dan ook wat afstand van Khuo genomen en was ze hem zelf een beetje gaan vermeiden.

Vandaar dat ze nu dan ook hier sjokkend rondliep. Het donkere bos was een rustige plaats, weinig wolven passeerden het donkere gebied en zelfs de meeste (prooi)dieren waren er niet te vinden. Het feit dat het niet de meest veilige plaats in Serigala kon zijn, maakte dat haar op dit moment niet zo zeer uit. De kans dat ze een andere wolf tegen zou komen was klein dus die kans durfde ze wel te wagen.

[Topic tussen Khuolema en Vamp]

_________________
Renegades J5e2cp
Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Khuolema

Khuolema


Renegades Empty
BerichtOnderwerp: Re: Renegades   Renegades Emptywo maa 30, 2016 2:19 pm

Een zachte zucht ontsnapte de bek van de grote reu toen hij het konijn zijn hol zag binnenglippen, waarna hij begon af te remmen en grommend wegstapte. Poedelverdomme, dat was al de derde keer dat hij een prooi miste. De gespierde zwarte wolf wist niet wat hem vandaag bezielde; desondanks er zo weinig prooidieren in dit bos zaten en hij daarom vijf keer zo goed zijn best deed, kreeg Khuolema maar geen voedsel tussen zijn klauwen gesloten. Hij schudde zijn vacht en knipperde. Mhm, misschien maakte die duivelse honger hem wel gek dat hij zelfs niet meer kon jagen.
Maar nee, het was níet zijn verbeelding geweest toen hij had gezien hoe Vamp hem zelfs begon te ontlopen en afstand van hem nam. En ook had hij het zich niet ingebeeld dat er bezorgdheid op het gezicht van de witte wolvin was te lezen. En die mysterieuze, zelfs wat verdrietige trek was hem ook niet ontgaan...
... Misschien maak je je teveel zorgen, fluisterde een klein stemmetje binnenin.
Meteen schudde Khuolema zijn kop. Er was écht iets mis met zijn geliefde Vamp, en niet zo’n klein beetje ook. Hij had bewust haar geurspoor gevolgd om er achter te komen wat er mis was met de lieve wolvin. Tuurlijk was hij niet zo goed met vrouwen als teven onder elkaar, maar hier zag je gewoon dat er iets mis was. De reu stapte stevig door en zag plotseling een witte vlek tussen alle donkere struiken. Vamp. Ze was het.
Khuolema glipte snel tussen wat struikgewas door en draafde geruisloos dichterbij. Ze stond nu met haar rug naar gekeerd; ideaal om haar eens flink te laten schrikken.
’Boe,’ greens de reu speels en trippelde toen kwispelend naar het witte teefje om haar snuit aan te raken met de zijne. Zijn felgroene ogen stonden speels maar ondertussen keek hij indringend in haar bruine ogen. Zoekend naar hints of tips die konden verraadden wat er op haar geweten lag.

_________________
Renegades 2hqdszs
Terug naar boven Ga naar beneden
Vamp

Vamp


Renegades Empty
BerichtOnderwerp: Re: Renegades   Renegades Emptywo maa 30, 2016 3:06 pm

 
De witte wolvin lette niet bepaald op de omgeving om haar heen. Verschillende geuren en geluiden gingen langs haar heen, zonder dat ze het echt opmerkte. Haar oren draaiden wel wat onrustig heen en weer, maar dat was eerder een manier om zich wat te proberend af te leiden. Misschien dat er één geluidje was dat haar wel even kon vergeten wat er werkelijk in haar hoofd om ging. Dat lukte zoals verwacht toch niet helemaal. Haar gedachten zo danig ver heen dat ze er amper zicht op had waar ze werkelijk heen sjokte. De kille stilte hiel daar ook niet bepaald bij, het was zo stil dat ze zelfs haar gedachtes bijna hard op kon zeggen waarbij het toch niemand hoorde. Dit deed ze echter niet, veel te bang dat toevallig wél iemand aanwezig was. Wat Vamp nog niet wist was dat het toevallig ook zo was. Het was Khuolema die haar geur had geroken en was gevolgd.  Die lieve Khuo.. Hoe zou ze het moeten vertellen? En hoe zou hij reageren? Het was niets voor haar om zo’n drama te maken, meestal was ze dan ook vrij open. Haar gedachten gingen even terug naar Wolf Story, toen hij terug was gekomen hadden ze gezworen om geen geheimen meer tegen elkaar te hebben. En? Ze deed juist het tegenovergestelde.

“Boe.” Uit het niets had ze een geluid van achteren gehoord. Als reactie sperde ze geschrokken haar ogen waarna ze een pas naar voren sprong. Trillend had ze achterom gekeken, bang dat er een of ander monster zou staan die al sluipen naar haar toe was gelopen. In tegenstelling, het was helemaal geen eng wezen.. Die sukkel die ze was.. Het was haar eigen Khuo! Een onschuldig glimlachje ontstond op haar snuit ter verontschuldiging. “You scared me, engerd.” Grapte ze terug hoewel dit er niet écht overtuigend uit kwam. Dit was wel een erg overdreven reactie op Khuo’s verschijning. Ze had hem al aan kunnen horen komen, als het niet door het geluid was dan was het wel door de bekende geur gekomen. Aandoenlijk kwam Khuolema al kwispelend naar haar toe gedribbeld, waarbij haar glimlach zelfs overging in een genietende glimlach. Ze grinnikte, hij zag er totaal niet uit alsof hij eerder aan de ‘slechte’ kant had gestaan. Met een zachte aanraking, raakten hun neuzen heel even elkaar aan. Voor een kort moment keek Vamp hem aan maar al snel wist ze wat hij van plan was en wendde ze haar blik af naar wat anders zoals de omgeving om haar heen. Ze begon te realiseren dat het ook Khuo was opgevallen dat er iets anders was. Schuldgevoelens kwamen omhoog, Khuolema had dit niet verdiend. Om het onderwerp te vermeiden besloot ze gewoon om over iets te gaan beginnen. “Al wat gevangen?”


[PS: Ga eens voor de grap met je muis over vamp's onderschrift]

_________________
Renegades J5e2cp
Status: inactief


Laatst aangepast door Vamp op do maa 31, 2016 10:01 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Khuolema

Khuolema


Renegades Empty
BerichtOnderwerp: Re: Renegades   Renegades Emptywo maa 30, 2016 8:29 pm

'You scared me, engerd,' kreeg Khuolema grappend te horen, en hij grinnikte even. Hun neuzen raakten elkaar en dat heerlijk verliefde gevoel trok opnieuw, zo snel als een bliksemflits, door het gespierde lijf van de zwarte reu heen; door de tijd dat ze elkaar trouw bleven, was er nog niks veranderd aan hun "neuzeneuze-moment" of "snuit-tegen-snuit-moment" of "kwispel-likje-likje-moment". Maar nu was er iets anders aan de rust en warmte van hun moment; een vreemde onrust, die hij kon voelen in Vamps hele lichaam.
Nog net hadden ze oogcontact gemaakt of Khuolema zag die vreemde schaamte en onrustigheid in de bruine ogen van zijn liefje. Hij keek haar indringend aan, maar ze wendde haar blik af, wat voor de zoveelste keer bevestigde dat er iets aan de hand was. Bij de plotselinge vraag of hij al iets had gevangen, werd de reu bang en zelfs onrustig. Dit was niet de Vamp die hij gewoon was.
'Nee,' zei Khuolema snel en dook opzij, terwijl hij zijn kop opnieuw voor Vamps witte gezicht bracht, zodat ze alleen in zijn ogen kon kijken. Hij kneep zijn gifgroene ogen ietsje onzeker halfdicht, licht hoofdschuddend, speurend naar emoties op haar gezicht, maar er waren zoveel mengelingen van gevoelens dat hij er geen naam aan kon geven.
De zwarte reu ging zitten, en legde zonder het oogcontact te verbreken zijn zwarte, volle staart op de zachte witte van Vamp. 'Vamp,' sprak Khuolema rustig, terwijl hij de blik in zijn groene ogen verzachtte. Even sloeg hij zijn ogen neer, schudde lichtjes zijn zwarte kop met een woordeloos geopende mond en ontmoette toen terug met een zachte blik haar ogen. 'Je weet dat je alles altijd aan mij kan vertellen, right?' mompelde hij toen zachtjes. Hij pauzeerde even. 'Wat ligt er op je lever?'

_________________
Renegades 2hqdszs
Terug naar boven Ga naar beneden
Vamp

Vamp


Renegades Empty
BerichtOnderwerp: Re: Renegades   Renegades Emptydo maa 31, 2016 12:18 am

 

Haar poging om over iets anders te beginnen was een poging geweest om geen argwaan bij Khuo op te wekken. Natuurlijk was dat een mislukte poging, Vamp wist eigenlijk ook wel dat de reu slim genoeg was om te bedenken dat er iets niet pluis was. Toch viel het altijd te proberen om het benauwde onderwerp te vermeiden die ze al een tijdje probeerde te verdrukken. Maar dat was Khuolema niet van plan. Eén oor van haar kwam nieuwsgierig een moment naar voren te staan nadat Khuo kort antwoord gaf op haar vraag. Het was duidelijk dat hij niet over enkele koetjes en kalfjes wou praten. Terwijl ze haar best deed om niet al te veel naar Khuo te kijken, dacht de reu daar in tegenstelling heel anders over. In een mum van tijd stond hij al weer voor haar en doorboorde hij zijn ogen in de hare. Vamp schrok er deels van, niet in de verwachting dat Khuolema haar erop zou wijzen. Slikkend keek ze hem aan, ze voelde zich beschaamd maar tegelijkertijd ook schuldig tegenover hem.

De reu tegenover haar vernauwde zijn oogleden. Onderzoekend had hij haar dan ook aangekeken, zoekend naar een probleem die ze niet vertelde. Ze probeerde nog om zijn blik te ontwijken, maar dat was tevergeefs, Khuo had haar gevangen in zijn blik. “Hoe wist je dat ik hier was?” waren haar zachte woorden, nog steeds hopend op een verandering van onderwerp. Vlak voor haar neus zakte de reu tussen zijn achterpoten, wel steeds zijn blik vasthoudend. Ze voelde zijn staart op de hare en probeerde zich daar zo veel mogelijk op te concentreren. Dit veranderde echter al weer snel waarna Khuo haar naam uitsprak. In zijn ogen waren verschillende emoties zichtbaar. Hij straalde vertrouwen uit, maar ook nieuwsgierigheid gepaard met bezorgdheid en twijfel. Het was niet eerlijk dat ze hem zo in spanning hield, dat wist ze zelf ook wel. De stap zetten was voor haar gewoon erg groot. “Je weet dat je alles altijd aan mij kan vertellen, right?” Zijn woorden klonken medelevend, maar evenals dringend. Vamp knikte even met haar kop, ze wist zelf ook wel dat ze geen geheimen voor hem hoefde te hebben. “Wat ligt er op je lever?”

Bij deze woorden begonnen haar hersenen razendsnel te denken. Zou ze het nu vertellen? Als ze het deed, met welke woorden? Wat zou zijn antwoord daar weer op zijn? Wat zal hij op dit moment wel niet van haar denken? En nadat ze het verteld zou hebben? Ze werd er erg onzeker van waardoor ze weer ontzettend begon te twijfelen. Schuldig wende ze haar blik dan ook naar beneden. Haar oren kwamen iets verder naar beneden te liggen dat dat ze al deden en haar staart drukte ze wat meer tegen zich aan. “Je word vader Khuo..” fluisterde ze.
_________________
Renegades J5e2cp
Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Khuolema

Khuolema


Renegades Empty
BerichtOnderwerp: Re: Renegades   Renegades Emptydo maa 31, 2016 2:03 pm

Khuolema antwoordde niet op haar tweede vraag, wat opnieuw aangaf dat er totaal iets mis was. De witte wolvin sloeg haar ogen neer naar de grond en liet haar oortjes hangen. Ook haar pluizige staart klemde ze wat meer tegen zich aan. De reu keek zwijgzaam maar begrijpend toe. Er was niets mis mee, ze had alleen wat tijd nodig. Ze had tijd nodig om het te verwerken,....
'Je wordt vader Khuo...' ... En nu had hij tijd nodig om het te verwerken! Zodra de mooie teef die woorden uitsprak, ging er een ijskoude maar tegelijk gloeiend hete schok door Khuolema heen. Zijn ogen verwijdden zich en hij verstijfde van top tot teen. V-Vader? Vamp was zwanger? Dat waren dus... Puppy's? Kinderen?!
'Maar... Dat is fantastisch!' De zwarte gespierde reu zette een stap naar voren en kwispelde om zijn liefje uitbundig op haar snuit te likken, hoewel hij tegelijk gevuld werd met nervositeit. Kinderen... Wauw...

_________________
Renegades 2hqdszs
Terug naar boven Ga naar beneden
Vamp

Vamp


Renegades Empty
BerichtOnderwerp: Re: Renegades   Renegades Emptydo maa 31, 2016 11:05 pm

 

Onzeker en beschamend had ze zichzelf opgesteld tegenover Khuolema. Aangezien ze niet wist hoe de reu zou reageren op het nieuws met het feit dat ze het had verborgen voor hem was haar twijfel groots. Nadat ze het hem met enige tegenzin fluisterend had verteld had ze voorzichtig haar ogen op die van hem gericht. Zoals al deel verwacht, was Khuo daar niet bepaald op voorbereid. Aan alles was te zien dat de reu schrok. Vamp richtte haar ogen gouw weer op de grond, was dit nou juist een goed teken hoe hij in zich op nam of juist niet? Toen hij nog steeds geen reactie gaf, was ze ergens toch wel weer nieuwsgierig geworden en had ze haar hoofd weer wat opgeheven. Onderzoekend had ze hem aangekeken, kijkend of ze al ergens een reactie kon pijlen. Toen kwam er eindelijk wat verlossing. De reu leek weer springlevend, helemaal weer uit de trans waar hij zich net in verkeerde. Alsof het even door had moeten dringen, wat natuurlijk volkomen logisch was. “Maar...” Benieuwd wat hij wou zeggen, bewogen haar oren naar voren, waardoor die rechtop kwamen te staan. “Dat is fantastisch!” Bedenkelijk had ze haar gezichtsuitdrukking, niet wetend wat ze daar precies op moest zeggen. Gelukkig nam Khuo het voortouw en voelde ze al gouw de likjes die hij haar gaf op haar neus.

Van binnen viel er vooral een drukkend gevoel van haar schouders. Ze had eindelijk verteld waarom ze zich de laatste tijd zo anders gedaagde. Een opluchting gaf het haar dat ze nu wist wat Khuo er van zou vinden. Zachtjes begon haar staart heen en weer te kwispelen, blij dat ze nu geen geheim meer had voor Khuolema maar ook deels trots op zichzelf. De liefdevolle lik-sessie liet Vamp even grinniken, ondanks Khuo zich erg enthousiast liet over komen wist ze ook wel dat de reu zich van binnen wat onrustig begon te voelen. Het krijgen van pups was dan natuurlijk ook niet zo maar iets. Er kwam wel het een en ander bij te kijken. Om niet al te stil te vallen door Khuo’s reactie, begon ze van blijdschap enthousiast terug te likken over Khuolema’s hele snuit.
_________________
Renegades J5e2cp
Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Renegades Empty
BerichtOnderwerp: Re: Renegades   Renegades Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest-
Ga naar: