Serigala


 

Deel
 

 To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu)

Ga naar beneden 
Eevy

Eevy


To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu) Empty
BerichtOnderwerp: To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu)   To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu) Emptydo maa 24, 2016 1:28 pm


Keep Running. Eevy bleef door rennen. Ook al belandde ze soms plat op haar bek of schaafde ze langs een rots heen, ze bleef door rennen. Ze voelde de pijn niet. Ze had in haar kop geen plaats meer voor emotie's of om dingen te voelen. Het enige wat in haar kop was, was de stem. Die haar bevelen gaf en die zij gehoorzaam opvolgde. Zelf dacht ze niet meer naar, volgde de bevelen blindelings op. Plots voelde ze iets op haar rug belandde. Stop.Eevy stopte, maar keek nog steeds met een emotieloze blik naar voren. Ze werd ruw op de grond gesmeten en twee poten drukte op haar borst haar de sneeuw in.Look at him. Eevy richtte langzaam haar legen ogen op Ren. Hij trok zijn lip op. Eevy kon niet registreren wat het betekende. Ren duwde haar nog harder de sneeuw in. ‘'Wil je dood ofzo?!'’ zei hij op een toon. Say yes. "Ja," sprak Eevy en haar stem klonk al net zo emotieloos als hoe haar ogen eruit zagen.Remove yourself from his grasp Eevy wurmde zich los van zijn greep. Stand up and look at him. Eevy stond op en keek hem met haar lege blik aan. Growl. Een lage bedreigende grom kwam uit de keel van Eevy. Een heel klein stemmetje die Eevy niet kon hoor zei haar dat ze moest stoppen. Maar Eevy kon het niet horen. De geluiden van buiten hoorde Eevy ook niet meer. Het waren doffe geluiden geworden alsof ze onder water zat. De koude ruwe wind voelde ze niet in haar vacht snijden. Haar zintuigen waren dof, ze rook niks. zag niks en hoorde niks. Alsof ze was geblinddoekt en het enige wat ze hoorde de onbekende stem was. Dat was waarschijnlijk één van de reden waarom ze de stem zo volgde.

Ze schrok wakker. Haar blauwe ogen schoten heen en weer. Schichtig namen ze de omgeving in zich op. Dit Morgandi niet. Dit was Avarice niet. Ze was terug in Serigala. Daar waar alles was begonnen. Daar waar ze Renier had ontmoet in een soort gelijke grot. Maar Ren had ze al zo lang niet meer gezien. Al een jaar zwierf ze alleen rond. Zonder familie, roedel of vrienden. Ze hield zichzelf voor dat ze eraan was gewend, maar haar verleden achtervolgde haar. Zo was ook de nachtmerrie tot stond gekomen. De nachtmerrie die behoorlijk realistisch leek en een terug blik was op dat verschrikkelijke conflict dat plaats had gevonden in Morgandi. Tot de dag van vandaag vroeg ze zich af of ze wel gezond was in haar kop. Het zou haar niks verbazen als ze nog gek zou worden. Dat ze morgen op een houtje zou kauwen met de gedachte dat het een lamsbout was. Haar ademhaling, die in een rap tempo ging, kreeg ze weer wat onder controle. Ze slaakte een zucht om het weer regelmatig te laten. Vervolgens stond ze op. Haar kop ging naar de lucht. Het was nacht. Diep in de nacht. Al het prooi lag te slapen en de jagers waarschijnlijk net zo goed. Haar keel voelde droog aan. Ze schudde kort haar vacht om de takjes en bladeren uit haar rossige vacht te halen, waarna ze zich naar het kleine beekje begaf die aan het bos grensde waar ze zich in bevond. Ze keek kot om zich heen, maar er was niemand te bekennen. Ze boog voor over naar het water en nam er een paar gulzige slokken van. Het werkte verkoelend op haar zere keel. Haar blik ging naar het water dat bewoog. Plots merkte ze een tweede spiegelbeeld op. Ze keek op en merkte een andere wolf op. ”Wat moet je?” Eevy kon het niet helpen dat haar woorden wat wantrouwend klonken. Sowieso vertrouwde ze anderen niet snel, maar dankzij die nachtmerrie vertrouwde ze niemand meer.

_________________
To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu) Sht5
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu) Empty
BerichtOnderwerp: Re: To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu)   To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu) Emptydo maa 24, 2016 2:40 pm


Ze had geen idee waar ze nou precies heen moest. Het stond vast dat ze haar agressie had verloren, voor nu, maar ze wist dat ze haar Mate in verwarring had achter gelaten. En dat was nou juist het probleem. Celly was krankzinnig! Oké, hij was daardoor zeker de slimste niet, maar sluw was hij wel. Ze moest Scarleg vinden voordat hij dat deed; zeker als je keek naar hoe ze uit elkaar waren gegaan. Het had amper iets gescheeld of Ama had haar geliefde partner besprongen. Ze wist dat Scarleg twijfelde aan hun liefde, maar dat ze zelf ook. Shait, shait, shait! Damned love! In gedachte verzonken kwam de grote Albino tot stilstand, en ze hijgde even kort. Haar adem maakte wolkjes in de lucht. Het was jammer dat het weer koud werd, zeker nu het al lente begon te worden. Ze had zo gehoopt op een mooi voorjaar, met een overschot aan prooi, zon en jadajadajada. Hmpf. Misschien moest ze zich gewoon relaxen en kijken hoe het liep. De zon kwam vanzelf, en wat Scarleg betrof. Ach damn, niet aan denken! Ze moest vertrouwen hebben in haar Mate! Als hij zichzelf nu 'neutraal' noemde, was het nu het moment om dat te bewijzen! Amatariseu bewoog haar oren, en liep de struiken in.

Op de grens van het bos zag ze een prachtige beek stromen, die als een zilver koortje door het landschap sneed. Ah.. Water. Dat kon ze wel even gebruiken. Maar tja... dan moest er nou net een soortgenoot bij het water staan. Haar geur was niet bekend.. maar tot Ama's verwondering herkende ze lichtjes de geur van WS. Hmm. Wist ze zeker dat deze teef niet bekend was? Geruisloos bewoog de gespierde gedaante zich naar het beekje toe. Het koude gras kraste over haar pootkussentjes, waardoor ze zich nog ongemakkelijker begon te voelen. Hoe dichterbij ze kwam, hoe bekender de teef leek. Voorzichtig knielde de teef neer bij de oever, en ze keek in het water. Twee spiegelbeelden van twee witte teven waren te zien op het wateroppervlak. Wantrouwend merkte haar soortgenoot haar op, waardoor er automatisch een grijns verscheen op Ama's snuit. 'Calm down there, zie ik eruit als een Wolf met een plan?' grijnsde de teef een beetje verbaasd. Ze herkende de ogen. Ze had deze teef een keer gezien, in de Moerassen van WS. 'Tante' Eevy. Zo had ze zich genoemd. Ama herinnerde de dag nog. Ze was weggerend nadat Ashia bijna was gestorven aan een taxusbes. In de tijd dat TRH nog bestonden. Pff. Lang geleden. Nu waren de dingen zo te zien wel veranderd. Kijk eens wie er nu wanhopig is, Tante!

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu) Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Eevy

Eevy


To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu) Empty
BerichtOnderwerp: Re: To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu)   To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu) Emptydo maa 24, 2016 3:33 pm


Haar kristal blauwe ogen perkte in de ogen van de tegenstander. Echter, zodra ze haar in de ogen aankeek, begreep ze dat ze alles behalve een tegenstander was. 'Calm down there, zie ik eruit als een Wolf met een plan?' sprak de teef met een grijns. Amatariseu, als ze de naam goed herinnerd. Eevy slaakte een zucht en probeerde hiermee zichzelf wat losser te maken. ”Als ik toch eens kon zien wanneer iemand wat van plan was,” mompelde Eevy wat droog. Ze plantte haar kont op de grond neer en richtte haar blik terug op de witte wolvin. Een vriendin, als ze haar zo kon noemen, van vroeger. Ze hadden elkaar ééns ontmoet. Als Eevy het zich goed kon herinneren waren ze toen in dezelfde roedel geweest. Een roedel die niet al te lang had bestaan en weinig glorie had gehad. Een reden waarom Eevy weg was gegaan.
”Het spijt me voor mijn vijandige gedrag,” bood Eevy nu haar excuses aan. Iets waar ze in der loop van jaren makkelijker in was geworden. Nee ze was niet mee de opstandige puber van vroeger. Toen was ze zo koppig als een ezel. Opnieuw slaakte ze een zucht. Wellicht was ze nog moe. Misschien moest ze zo maar opnieuw proberen te gaan slapen. ”Wat doe je hier?” vroeg Eevy uiteindelijk. Een lichte nieuwsgierige toon was in haar woorden te bespeuren, waarom was de witte teef immers hierheen gekomen?

_________________
To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu) Sht5
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu) Empty
BerichtOnderwerp: Re: To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu)   To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu) Emptyzo maa 27, 2016 3:34 pm


Zodra de twee blikken elkaar kruisten, leek Eevy zich helemaal te ontspannen. Haar ogen straalde minder vijandelijkheid uit, en ze zuchtte opgelucht. Ama bewoog haar oren even naar achteren. Hell, deze teef was wel erg blij haar te zien. Ergens liet dat haar ook wel grijnzen; ze had zelfs in haar poedeltijd een goeie indruk gemaakt op deze Wolvin. Tante toch. Eevy zakte neer op haar kont en bood haar excuses aan voor haar vijandelijke gedrag. Aye, een beetje vijandelijk was ze wel gewend. Terwijl de grote Albino relaxt begon te grijnzen, vroeg haar soortgenoot wat ze hier deed. Shait. Wat zeg je dan? Hetzelfde verhaal als tegen de rest van de Wolfjes die ze tegenkwam? 'De mensen hebben me naar Serigala getoverd,' zei Ama droogjes. 'Ik had niet veel keus... hoewel, WS was ook niet veel soeps meer. Wat doe jij hier, Tante?' Zou Eevy het hele Tante-gedoe onthouden hebben?

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu) Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu) Empty
BerichtOnderwerp: Re: To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu)   To life is just to fall asleep. To die is to awaken. (&Amatariseu) Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: