Serigala


 

Deel
 

 . Beyond the Highlands [OPEN].

Ga naar beneden 
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptyza feb 27, 2016 1:36 pm

Wat liepen er hier damned veel eikels rond! Met een verbaasde grijns op haar snuit knielde de grote teef neer naast het water, en nam de tijd haar rustplaats op te warmen. Alsof de chagrijnige shait-vreter Cainen nog niet genoeg was geweest, had ze nog twee andere Wolfjes op haar zien komen. Oh ja. De twee teefjes uit de Taiga. Ook patriotten. Damn. Heel Serigala zat vol met van heerlijke gastvrije inboorlingen! Amatariseu grinnikte even bij het idee. Met een lage, geluidloze kreun strekte ze haar nek uit naar het wateroppervlak, waardoor de diepe snee in haar hals meteen protesteerde. Damn. De meeste aanvallen had ze wel kunnen blokken dankzij haar krachttraining en reactievermogen, maar haar schouder was echt een ongeluk geweest. De Albino snoof de gedachte weer weg en lepelde snel grote slokken smeltwater naar binnen. Beter. Grijnzend plofte Ama neer op haar rug. Tjah, idioten waren het wel geweest. Best grappig eigenlijk, om Wolven zichzelf zo aan te zien stellen over een stukje land. De vuurrode ogen dwaalde over de bergtoppen. Voorruit, een prachtig stukje land dan. Maar... waarom? Waarom gaven ze zoveel om het land? Wat hadden ze in hun kop zitten? 's Nachts fantaseerde Ama wel vaak over haar toekomstige Roedel, die een beter succes zou worden ze ouder, wijzer, meliger en sterker was. Hehe, van de melige zouden de Roedelleden wel veel gaan merken. Hun stuk Serigala regeren zonder sadistisch gedoe. Waarom zouden ze zo chagrijnig en overdreven gaan doen als Shads? Ach yeah, de Shadjes waren gelukkig ver weg, in hun moddernest. Weer een zorg minder... toch? Amatariseu gaapte en draaide zich weer op haar poten. Meteen klaagde haar schouder weer. Geuren vulde haar neus, en meteen trok de gespierde teef haar oren in haar nek. Haar staartstompje strekte zich. Er was (weer) eens iemand in een buurt. Gezellig hoor.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Beyond the Highlands [OPEN]. Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptydi maa 01, 2016 7:52 pm


Waar het meer een paar dagen geleden nog bevroren was geweest, was het ijs nu gesmolten. Het weer werd zachter, naarmate de dagen verstreken. De lente liet vast niet lang meer op zich wachten. Wat maar beter was ook, want ze had haar buik een beetje vol van het karige wintervoedsel. Het werd tijd voor weer eens een echte maaltijd, niet uitgegraven vis die vast kwamen te zitten in het meer. Een grijnsje verscheen op haar snuit toen ze de vreemde zwarte reu herinnerde, die op het ijs aan het inhakken was als een maniak. Of hij zijn buit uiteindelijk te pakken had gekregen wist ze niet. Wel dat het een behoorlijk komisch gezicht was.
De vochtige aarde van de oever gaf een frisse geur af. De jonge teef genoot van de natuur om haar heen. De enorme bergen die bijna uit het meer zelf op leken te rijzen vormden een beschermende kring om Serigala heen. Ja, wat er allemaal te beleven viel hier...
Syren wandelde stilletjes langs de grens tussen land en aarde. Soms deed dit gebied haar aan thuis denken, en dat was precies wat ze niet hebben kon. Ze mócht simpelweg niet denken aan haar oude roedel, haar vader, moeder, zussen. En aan haar broer, die ze was verloren. De kans zat er dik in dat hij was vermoord. Dat deed pijn, om te weten dat hij zijn leven had gegeven voor haar.
Ze schudde haar kop. Denk aan andere dingen, hield ze zichzelf voor, denk aan andere dingen. Zoals eten. Ja, eten! Na de konijnen die ze met Scarleg verorberd had kon ze er weer tegenaan.
Een onbekende geur viel haar plots op. Syren hield haar pas een moment in, maar besloot vervolgens door te lopen. Ze liet zich niet zomaar tegenhouden!
Vlak voor haar verscheen een enorme witte albino. Haar oren waren naar achteren gedraaid, en haar bovenlip was nog net niet opgetrokken. Jeetje, was ze chagrijnig of zo?
'Heya!' begroette Syren haar. 'Je kijkt alsof de coyotes je prooi hebben gejat. Wat is er aan de hand?'

_________________
. Beyond the Highlands [OPEN]. 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptydi maa 01, 2016 8:04 pm

Een teef met bruinige pels dook in haar gezichtsveld. Tana? Ama ontspande impulsief al haar spieren. Twee vrolijke groene ogen vlamde voor haar op. Oh shait... het was haar niet... Enthousiast begroette de jongere Wolf haar, en wees haar meteen op haar vijandelijke blik. Amatariseu grinnikte. 'Aye lassy, life's good, maar zo nu en dan heb je van die malloten die je dag verzieken,' gromde ze met een knikje. Het kwam er niet chagrijnig uit, eerder droogjes. Tjee ze moest eens weten. Nu haar meligheid zich begon te nestelen was Ama geen zeurkous geweest zoals sommige andere teven, maar ze vond dat ze zich wel min of meer mocht irriteren aan het o zo gastvrije volk van Serigala. 'But yeah, die houden hun bekkie wel weer. Kom jij van hier?' Ze hoopte dat het magische moment daar was. Als deze teef simpelweg 'ja' zei, kon Ama zichzelf met trots de ontdekker van de eerste goedgehumeurde inboorling noemen. Ze leek wel wat... Serigaals. Als zoiets dan bestond. Ama trok even frons terwijl ze die zin in haar kop herhaalde. Yeah. Ze kon er mee door.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Beyond the Highlands [OPEN]. Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptydo maa 03, 2016 5:49 pm


Een grinnik verliet de bek van de oudere wolvin, waarna ze ontspande. 'Aye lassy, life's good, maar zo nu en dan heb je van die malloten die je dag verzieken,' verklaarde ze haar nogal norse houding. Syren knikte.
'Tja, die heb je overal. Je kan haast geen gebied vinden zonder van die mafkezen die meteen alles als van hunzelf claimen.' Het was waar. Serigala was niet het eerste gebied dat ze tegenkwam waar alle oorspronkelijke bewoners meteen in de verdediging schoten. De vorige keren was ze regelrecht vertrokken en keerde het gebied de rug toe. Met Serigala was het anders. De nieuwkomers waren met een groep, samen stonden ze sterk. Ze zou vechten voor haar plaats in dit gebied ook!
'But yeah, die houden hun bekkie wel weer. Kom jij van hier?' vroeg de witte teef haar. Er klonk geen vijandigheid in haar stem, enkel nieuwsgierigheid. Daaruit leidde Syren af dat dit ook geen oorspronkelijke bewoner was. Beter ook, anders zou het nog op een gevecht uit kunnen draaien. En ze verloor liever geen medestander in de strijd om dit land.
'Nope, I'm sorry. Ik ben hier na vele omzwervingen terechtgekomen. Jij bent ook een vreemdeling in dit gebied?' Dat laatste was meer een vaststelling dan een vraag.

_________________
. Beyond the Highlands [OPEN]. 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptyvr maa 04, 2016 8:03 am


De teef liet merken dat ze een vreemdeling was hier, en daar twijfelde Ama eigenlijk niet aan. Nee, het was dus niet aan het uiterlijk te zien of iemand uit Serigala kwam. Hoe wisten de damned inboorlingen dan wie een buitenlander was en wie niet? Was hun geur dan zo verschillend? Was dit land dan zo klein dat iedereen elkaar kende? Misschien vormde de inboorlingen wel een roedel. Ama grijnsde bij het idee. 'Yeah, ben meegenomen door de mensen,' zei ze en ze bewoog even haar oren richting de heuvels. Nee, vrijwillig was ze hier niet heengebracht. Of... tja. Ze had WS altijd al een keertje willen verlaten, maar niet op deze manier. 'Waar kom jij eigenlijk vandaan?' Als er nou nog andere landen waren waar ze heen kon om de inboorlingen te ontlopen, dan zou ze 't graag horen. De grote Albino besloot haar schouder te ontlasten en ging zitten. Meteen schoot de kou door haar hele achterwerk, maar ze bleef chill en gaf geen kik. Er waren dus meerdere buitenlanders naar Serigala vertrokken. WS'ers, en Wolven uit andere oorden. Waarom? Wat deden ze ineens allemaal hier in hetzelfde land? Bij WS kon ze wel raden wat er was: de mensen begonnen een echte dreiging te worden daar. Ze zaten al op de Kustlijn en... nee, de Kustgrotten zouden niet gevonden worden. Tana en Game waren veilig. Maar toch, wie zei dat zij daar zouden blijven? Misschien waren haar vrienden al onderweg! En dan, ja, en dan. Hoe meer buitenlanders er komen, hoe makkelijker de strijd tegen de inboorlingen zou zijn. Hun groep werd immers niet groter. Well damn, nog even en Serigala was een vrij land!

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Beyond the Highlands [OPEN]. Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptyzo maa 06, 2016 7:20 pm


De wolvin vertelde dat ze inderdaad niet van hier was, zoals Syren al had vermoed. 'Ben meegenomen door de mensen,' verklaarde ze en wees naar de heuvels ergens achter haar. Aha. Daar was ze zeker losgelaten. Eigenlijk zat ze vol vragen, maar uit beleefdheid stelde ze die niet. Dat kwam misschien later, als ze elkaar iets beter kenden.
'Waar kom jij eigenlijk vandaan?' De vraag kwam vanuit het niets. Even wist de jonge teef niets te zeggen. Tja, dat was een lang verhaal, dat ze eigenlijk niet graag open en bloot op straat zou leggen. Het deed teveel pijn om te denken aan alles en iedereen die ze verloren was. Haar broer miste ze nog het meest. Hij was de enige geweest die had gezien wat ze in haar had, en nu was hij vermoedelijk dood.
'Ik kom uit een vallei, ver van hier.' Dat zei niet veel over haar geschiedenis. Dit was een meer... neutrale manier om over haar afkomst te praten. 'Maar nu ben ik hier, en ik laat me niet zomaar wegjagen,' sprak ze met vastberadenheid. Hell no, ze zou dit prachtige gebied niet zonder slag of stoot overgeven! Daar was het te mooi en te vruchtbaar voor. Syren wist namelijk zeker dat er in de zomer een overvloed aan voedsel zou zijn. Vis in de meren, herten in de bossen, knaagdieren in de velden. Aan prooidieren geen gebrek. Nee, als ze haar plek hier wist te behouden zou haar leven zo slecht nog niet zijn.

_________________
. Beyond the Highlands [OPEN]. 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptyma maa 07, 2016 8:08 am


De teef beantwoordde haar vraag detailloos, en meteen kreeg Ama het gevoel dat ze iets verkeerds gezegd had. Aye, lassy moest vast een moeilijk verleden hebben. Ze was meteen nieuwsgierig, maar aan de andere kant wilde ze de teef geen pijn doen. Meteen liet de jongere Wolf er ook op volgen dat ze vastberaden was om niet weggejaagd te worden. De grote Albino grijnsde. Mooi zo. 'Aye, that's the spirit. I've been thinkin' 'bout startin' a rebellion against those pals. Ik neem aan dat je begrijpt wie ik bedoel?' Hehe. Een opstand. Ze maakte meer kans tegen de stijve inboorlingen als ze een groep vormde, schoot Ama te binnen. Haar poten jeukten meteen om op zoek te gaan naar andere Wolven die wel in waren voor een gevecht. Ja. Een gevecht dat ze dan eindelijk eens zou gaan winnen. Hoopte ze. Haha, en dan wilde ze tijdens de overwinning niets anders dan The Shadjes recht in hun lelijke gezicht uitlachen. Zij hadden anders nog nooit gevochten voor een vrij land, toch?

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Beyond the Highlands [OPEN]. Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptyma maa 07, 2016 8:26 pmDe witte teef vroeg gelukkig niet door over haar geboortestreek of over haar verleden. Dat kon ze even niet hebben, praten over haar geschiedenis. De zorgen over de oorlog en haar verloren gewaande broer waren voorlopig genoeg rotzooi in haar leven.
'Aye, that's the spirit!' grijnsde de albino toen ze verklaarde dat ze zou vechten voor haar plek in Serigala. 'I've been thinkin' 'bout startin' a rebellion against those pals. Ik neem aan dat je begrijpt wie ik bedoel?'
Syren grijnsde maar een beetje. Natuurlijk wist ze wie de witte wolvin bedoelde. Wie anders dan de oorspronkelijke bewoners van dit gebied hier wilde ze hier wegkrijgen? 'Dat lijkt me wel duidelijk wie dat zijn!' Ja, dat begreep iedereen. 'You're gonna start a riot? Hmm, I might even join the crew,' grinnikte ze. Ja, dat was misschien niet eens zo'n heel slecht idee. Samen stonden ze immers sterker. En bovendien waren er vast wel meer wolven die zich bij hen aan zouden sluiten. Met een groep die wel wat weg zou hebben van een echte roedel zouden ze vast meer inspraak krijgen dan wanneer iedere wolf op z'n eigen houtje iets probeerde te fixen.
'Syren's the name,' stelde ze zichzelf vervolgens kort voor. Ja, als ze zich bij deze ambitieuze wolvin aan zou sluiten was het misschien wel handig om elkaars namen te kennen.

_________________
. Beyond the Highlands [OPEN]. 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptydi maa 08, 2016 5:23 pm


De teef grijnsde maar een beetje, maar begreep meteen over wie ze het had. Beter. Hoewel de Wolvin bombarderen met vragen haar maar een slecht idee leek, was ze toch wel nieuwsgierig wat de teef tot nu meegemaakt had hier in Serigala. Had ze bijvoorbeeld... al normale inboorlingen ontmoet? Damn dat zou een wonder zijn. Wat Ama ook weer energiekick gaf, was het feit dat de teef aangaf dat ze wel geïnteresseerd was in haar toekomstige rebellie. Well shait, had ze een lid te pakken? De grote Albino wilde net haar bek openen om te reageren, maar de teef viel haar in de reden en stelde zich voor als Syren. Syren... Hmm, gave naam tho. 'I'm Amatariseu, at yer service!' grijnsde de witte teef en ze maakte een kleine buiging met haar kop. Ze was blij met de redelijk chille houding van de teef. Ze had niet eens naar haar naam hoeven vragen; daar hield ze dan ook niet van. Ama draaide even haar oren, maar ze rook geen andere Wolven. Beter. Echt zin in andere gesprekken had ze niet. Eigenlijk voelde Ama zich nu licht onhandig nu ze geen idee had wat ze verder moest doen. Yeah.. geen prooi om op te jagen, geen inboorlingen om tegen te vechten. Shait, dat laatste was effe een bloeddorstige gedachte. Amatariseu trok even haar oren in haar nek, maar vertrok geen spier. Die inboorlingen waren irritant als hell...

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Beyond the Highlands [OPEN]. Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptyza maa 12, 2016 10:12 am


Een grijns verscheen op het gezicht van de witte teef. 'I'm Amatariseu, at yer service,' stelde ze zichzelf ook voor. Syren knikte haar toe en grijnsde een beetje. Ze nam aan dat deze albino ook niet oorspronkelijk hier vandaan kwam. En aan de verscheidene littekens verspreid over haar hele lichaam te zien had ze ook al een flink aantal gevechten meegemaakt gedurende haar leven. Dit was vast een goede leider, met genoeg ervaring en verstand om in kritieke situaties de juiste beslissingen te nemen. Ja, achter deze teef durfde ze zich wel te scharen. Het zou haar niets verbazen als ze vroeger Alpha was geweest. Wat er met haar roedel gebeurd was wist ze niet en ze was beleefd genoeg om er niet naar te vragen. Zijzelf had immers ook niet veel over haar geschiedenis verteld.
'Al een flinke strijd geleverd?' informeerde ze, met haar snuit wijzend naar de wond in de nek van de wolvin. 'Ziet er gemeen uit. Hebben we eigenlijk al een strategie?' Dat was namelijk wel zo handig. Erg slim was het namelijk niet om zomaar op de Serigalanen af te stormen en ze op deze manier proberen te verjagen. Maar ze vertrouwde erop dat Amatariseu al wist wat ze zouden doen.

_________________
. Beyond the Highlands [OPEN]. 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptyzo maa 13, 2016 7:46 pm


Syren leek echt wel in te zijn voor een strijd tegen de inboorlingen. Dit was dan ook geen vechtlust: het was eergevoel. Yeah, waarom zouden ze dit prachtige land nou verlaten omdat een paar poedels dat wilden? Ama grijnsde haar tanden even bloot. Ja. Dit zou echt een strijd worden waar ze van kon genieten. De stem van de teef naast haar wekte haar weer. Syren merkte de wond op haar schouder op, maar ging daar niet verder op in. Gelukkig, want ze had niet echt zin om haar verhaaltje te vertellen. Het was vrij vernederend dat ze litteken had overgehouden aan een stoeipartij met een inboorlingen. Shait. De Wolvin vroeg naar een strategie. Oh, now we're talkin'! 'Strategie? Yer already thinkin' 'bout war?' grijnsde ze. 'Ik denk dat ik eerst op zoek moet gaan naar andere Wolven die tegen een stootje kunnen en een eergevoel hebben. Ik weet dat er rebellen zijn, maar ik heb geen idee of die wel een groep willen vormen.' Even nam Ama de tijd om haar pijnlijke schouder te bewegen. Hij werd wel wat stijfjes af en toe. 'Ben jij nog andere buitenlanders tegengekomen?'

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Beyond the Highlands [OPEN]. Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptywo maa 16, 2016 4:57 pm


Amatariseu fleurde meteen op toen ze over de tactieken begon. 'Strategie? Yer already thinkin' 'bout war?' Een grijns verscheen op haar snuit. 'Ik denk dat ik eerst op zoek moet gaan naar andere Wolven die tegen een stootje kunnen en een eergevoel hebben. Ik weet dat er rebellen zijn, maar ik heb geen idee of die wel een groep willen vormen.' Syren knikte nadenkend. Ja, dat was wel handig. Ze zouden met een groep van tien of meer wolven al flink wat schade aan kunnen richten. Ze keek toe hoe de wolvin even met haar schouder rolde, waar een flinke snee in zat. Jup, ze was aardig toegetakeld. Maar ze twijfelde er niet aan dat haar tegenstander er driemaal zo erg aan toe was.
'Ben jij nog andere buitenlanders tegengekomen?' vroeg ze tenslotte. Ze zweeg even en ging de afgelopen dagen na. De eerste die ze in Serigala tegengekomen was was Kazz. De jonge teef kon nog net een grom onderdrukken toen ze aan dat figuur dacht. Man wat was hij vervelend! De arrogantie droop van z'n snoet af, echt om van te rillen. Daarna was ze de witte reu tegen het lijf gelopen. Scarleg was zijn naam. Hij kwam ook van buiten Serigala.
'In de heuvels liep ik een witte reu tegen het lijf, iets ouder dan ik. Die kwam niet van hier. We hebben samen op konijnen gejaagd,' vertelde ze haar. 'Een aantal dagen later botste ik letterlijk tegen een enorme zwarte wolf op, die ik nog geen vijf minuten later uit het ijswater heb moeten vissen,' grijnsde ze. Ja, bij de gedachte aan het ijskonijn werd ze meteen vrolijk. Ze mocht zijn droge gevoel voor humor wel. 'Verder heb ik me redelijk rustig gehouden, de laatste tijd.' Nou ja, als je het gevecht met de inboorlingen niet meetelde dan. Het zwarte en het rode koppel waren wel erg tuk geweest om een stukje uit haar lijf te happen. Gelukkig was dat hen zo goed als niet gelukt. Maar ja, wat niet was kon nog komen natuurlijk.

_________________
. Beyond the Highlands [OPEN]. 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptywo maa 16, 2016 5:29 pm


De teef vertelde relaxt over haar ontmoetingen, hoewel ze in het begin even huiverde. Ah... Interessant. Maar, omdat Syren zo beleefd was geweest haar niet vol te pompen met vragen zou zij zich net zo netjes houden. Ze vertelde over een witte reu, die maar een klein beetje van leeftijd verschilde. Ama bewoog even met haar oren. Ze twijfelde niet lang. Scarleg? Tijd om te vragen was er echter niet, want ze ging verder over een grote zwarte Wolf die z'n reet in het ijs had weten te mieteren. Bij dat idee grinnikte Ama even. Kende ze een zwarte reu uit WS die zo klunzig kon zijn? Hmm. Nope. 'Hoe heette de eerste reu die je ontmoette?' grijnsde de grote Albino. Stiekem hoopte ze dat het haar Mate was. Waarom? Ain't gotta clue. Terwijl ze geduldig Syren's antwoord afwachtte, stroomde er zeeën van gedachtes door haar kop. Hoe zou een eerlijke eraan toe gaan? Hoe zou het voelen om een oorlog te winnen? Shait. Prachtige gedachtes.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Beyond the Highlands [OPEN]. Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptyza maa 19, 2016 5:36 pm


Amatariseu bleek geïnteresseerd te zijn in de witte reu die ze in de heuvels tegen was gekomen. 'Zijn naam was Scarleg,' vertelde ze. Aan de grijns op de snuit van de teef was te zien dat ze hem graag mocht. Misschien waren ze nog mates ook. 'Ken je hem?' vroeg ze tenslotte. De vraag was obvious, maar ach. Haar gedachten gingen terug naar de avond waarop ze met hem op konijnen had gejaagd. Hij leek haar een geschikte gozer, aardig en met goede manieren. Ze hadden de buit eerlijk gedeeld, en ze wist zeker dat niet veel wolven dat zouden doen. Nou waren haar ervaringen met wolven van het andere geslacht nou ook niet de meest geweldige. Ze vertrouwde hen voor geen meter en wist nooit een goede houding te geven. Tja, ze was dan ook nog totaal niet klaar voor een partner. Als ze dat ooit zou zijn dan. Wat haar betrof zou ze altijd vrijgezel blijven en geen last hebben van regels en verbintenissen.
Ze schudde haar kop en richtte haar aandacht weer op Amatariseu. Ja, ze had wel vertrouwen in haar als aanvoerder in de strijd om Serigala. Met een beetje geluk kon ze over een aantal weken vrolijk en onbezorgd door dit gebied rondhuppelen zonder zich zorgen te maken om wraakzuchtige inboorlingen. Hmm, dat zou pas mooi zijn.

[SOS; mooie afkorting voor Strijd Om Serigala haha]


_________________
. Beyond the Highlands [OPEN]. 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptyzo maa 20, 2016 2:10 pm


Syren vertelde haar precies wat ze verwachtte: het wás daadwerkelijk Scarleg. Het was geen grapje, geen truc: haar Mate had Serigala bereikt. Maar hoe was hij hier gekomen? Hoe had hij de weg gevonden? Het gaf Ama een warm gevoel vanbinnen te weten dat haar Mate haar hoogstwaarschijnlijk was gaan zoeken en toen hier terecht was gekomen. Hij mocht dan wel een beetje poedelig zijn, loyaal was ie wel. 'Scarleg is m'n vriendje,' grijnsde ze grote Albino tevreden. Aan de ene kant was ze bang dat Scarleg min of meer in de weg zou staan als ze grote plannen had (zoals deze riot), maar misschien was ie... veranderd? De keer dat ze hem in een flits had gezien leek hij al wat ouder en wijzer. Hmm. Daar moest ze binnenkort maar eens achter gaan komen. Syren leek in gedachten verzonken te zijn. 'We kunnen er vanuit gaan dat hij ook meedoet.' De grote Albino bewoog even haar kop. 'Hoe zit het met de ijsduiker?' Ze kende bar weinig zwarte reuen die ook nog eens groot van stuk waren. Kyoko? Hm.. die was voor haar gevoel niet zo'n typje klunzig genoeg was zich reet in het ijs te smijten. Wie dan? Wacht... Khuolema dan?!

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Beyond the Highlands [OPEN]. Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptyzo maa 20, 2016 7:23 pm


Syren had niet gedacht dat het mogelijk was, maar de grijns op Amatariseu's gezicht werd nog breder toen ze haar de naam van de witte reu vertelde. 'Scarleg is m'n vriendje,' deelde ze trots mee. Ook de veelkleurige teef lachte. Ze pasten bij elkaar. Beiden waren ze wit als sneeuw en nogal groot. 'We kunnen er vanuit gaan dat hij ook meedoet.' Ze knikte, dat was mooi. Hoe meer wolven ze bij elkaar konden rapen, hoe groter de kans was dat ze een plekje in Serigala konden veroveren. En dat was wel het plan dat ze voor ogen had.
'Hoe zit het met de ijsduiker?' informeerde de wolvin vervolgens. Onmiddellijk spleet Syrens gezicht open in een brede grijns. Ja, dat was me wat. Sneeuwbal zong meteen een toontje lager nadat hij uit de klauwen van het vrieswater was ontsnapt.
'Grote zwarte reu, gifgroene ogen... Ik noem hem ijskonijn,' deelde ze mee. Ha, die mafkees was toch bijna geëindigd als bevroren vissenvoer. Hij had geluk gehad dat zij in de buurt was geweest, en met haar nobele daden hem van de verdrinkingsdood had gered. Ze grijnsde.

_________________
. Beyond the Highlands [OPEN]. 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptyzo maa 20, 2016 7:50 pm


De Wolvin beschreef de ijsduiker als een grote zwarte reu met gifgroene ogen. Ama voelde de giftige blik al branden op haar hals. Khuolema... Aye, erg gemakkelijk voelde ze zich niet bij het denken aan die gozer. Toch wel vreemd dat ie een relatie bleek te hebben met een oud-Hero. Hmm... hoe heette ze ook al weer? Wit teefje, meestal opgewekt... Va-va.. Ah. Vamp. 'Ik denk dat ik weet wie je bedoelde,' knikte de grote Albino die haar best deed de grimmige ondertoon te verdoezelen. Hij. Hij had Kyerean bij hen weggesleurd, precies op een moment dat ze haar nodig hadden. Shait. Zo jammer... 'Ik denk niet dat we op hém kunnen rekenen...' Tjee. Waarom moest ze dat nou weer zeggen? Hmpf. Whatever. Ze had het toch al gezegd. En het was de waarheid. Khuolema had aan de kant van de Shadjes gestaan tijdens de War in WS. Om daarna met Vamp weg te trippelen. Reuen; wat een wonderbaarlijke beesten.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Beyond the Highlands [OPEN]. Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptyma maa 21, 2016 4:59 pm


Grappig genoeg leek Amatariseu het ijskonijn ook te kennen. 'Ik denk dat ik weet wie je bedoelde,' knikte ze, maar meteen daarna vulde ze aan dat ze op zijn hulp niet hoefden te rekenen. De sfeer om hen heen werd gespannen, het was overduidelijk dat de twee geen goede vrienden met elkaar waren. Syren trok een wenkbrauw op maar was beleefd genoeg om er niet naar te vragen. Dat had de albino namelijk ook niet gedaan.
'Zeg, waar ken jij ze allemaal van? Iedereen die ik tegen ben gekomen blijkt ook een kennis van jou te zijn!' Daar was ze wel nieuwsgierig naar. Misschien kwamen ze allemaal uit hetzelfde gebied dat zij niet kende? Het was mogelijk. Toevallig was het wel.
Nu wat meer op haar gemak liet Syren zich door haar achterpoten zakken en ging zitten op het gras. Haar zeegroene ogen gleden even over de omgeving, de hoge bergen en het meer, terwijl ze op een antwoord wachtte. Ze moest het toegeven, Serigala was een prachtig stukje land en een gevecht meer dan waard.

_________________
. Beyond the Highlands [OPEN]. 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptyma maa 21, 2016 8:10 pm


Syren verbaasde zich min of meer over het feit dat Ama de Wolfjes die ze tegen was gekomen bleek te kennen. Aye, dat wist ze natuurlijk nog niet. 'Ik weet bijna wel zeker dat minstens een derde van alle buitenlanders uit Wolf Story komen,' grijnsde Ama, turend naar de machtige bergen. Ze was een tijdje gefocust geweest op het meer en op de teef, maar nu nam ze een paar seconden de tijd om te kijken naar de kronen van sneeuw, de wanden die bekleed waren met naaldbomen en de watervallen die hier en daar naar beneden kletterde. Serigala was mooi, maar had iets wat WS niet had. Ze wist niet precies wat 't was, maar alles hier was zo... overweldigend, bijna overdreven mooi. WS was gewoon hun stekkie. De bergen was groot, maar niet zo kil als deze bergen. Er waren genoeg velden en bossen, maar alles was kleiner, knusser. 'WS was een mooi landje tho... maar, tja. Er waren 2 problemen..' Haha. Wat zou dat nou zijn? 1, de Shadows, 2, de mensen... en o ja, op de plek van 3,4,5 en 6 stond: de Shadows. Amatariseu hoopte vurig dat die bende zeurpieten lekker in WS waren gebleven. Ze ging er bijna vanuit zelfs; want als de o zo beruchte Shadjes hier in Serigala waren aangekomen, zouden ze waarschijnlijk meteen de boel gaan veroveren, toch?

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Beyond the Highlands [OPEN]. Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Emptyvr apr 29, 2016 4:42 pm


De grote wolvin vertelde over een land hier ver vandaan. 'Ik weet bijna wel zeker dat minstens een derde van alle buitenlanders uit Wolf Story komen.' De eeuwige grijns kwam weer tevoorschijn.
'Wolf Story.' Syren sprak de naam uit en proefde het in haar mond. 'Nope, nog nooit van gehoord.' Het klonk alsof het heel druk was daar, in Wolf Story. Leek het op Serigala, groots en vruchtbaar? Was het als haar geboortestreek, klein maar gemoedelijk? Of was het ruig, lastig om er te overleven?
'WS was een mooi landje tho... maar ja. Er waren twee problemen,' babbelde Ama rustig door. Syren ging er even goed voor zitten en sloeg geamuseerd met haar staart.
'Brand los, het klinkt alsof er een heel verhaal achter zit.' Haar nieuwsgierigheid was gewekt, en als die niet bevredigd werd, blééf ze maar vragen. Ze kende zichzelf, dit gebeurde altijd. Dus spitste ze haar oren en richtte ze al haar aandacht op de witte wolvin.

_________________
. Beyond the Highlands [OPEN]. 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
. Beyond the Highlands [OPEN]. Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Beyond the Highlands [OPEN].    . Beyond the Highlands [OPEN]. Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Nimweth Lake-
Ga naar: