Serigala


 

Deel
 

 Thea parties ll Igor

Ga naar beneden 
Victoria

Victoria


Thea parties ll Igor Empty
BerichtOnderwerp: Thea parties ll Igor   Thea parties ll Igor Emptyma feb 22, 2016 3:40 pm

Rustig liep de zwarte teef door het besneeuwde gebied heen. Een zachte zucht verliet bek, het wat koud en vroeg. Zo vroeg zelfs dat de zon nouwelijks op was, wat voor een prachtige zons opgang zorgde. Snel vulde alle soorten kleuren de lucht, ongestoord liep de zwarte teef veder. Zonsopgangen waren voor haar niet meer zo special net zoals veel dingen niet meer special was voor haar. Victoria herinnerde zich de eerste keer dat zij ooit een zonsopgang zag, ze was totaal overweldigd, Net zo als de eerste keer dat ze sneeuw zag, of dat ze haar eerste kil maakte. De zwarte teef schudde haar kop, maar dat was nu niet meer special. Toen de teef bijna bij de rivier was aangekomen vulde een geur haar neus gaten. Met een ruk draaide de teef zich om, haar grijze ogen scande het landschap door. 'Hallo?'klonk haar stem duidelijk en licht geirriteerd. 'Ik weet dat je er zit ik kan je ruiken'.vervolgde de teef met een duidelijke stem.

Igor c;

_________________
Thea parties ll Igor Seplc8f
Terug naar boven Ga naar beneden
Igor

Igor


Thea parties ll Igor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Thea parties ll Igor   Thea parties ll Igor Emptyma feb 22, 2016 8:51 pm

Doezelend had de reu de nacht doorgebracht. Het was fijn om alleen te zijn maar 's nachts was het toch wel weer hinderlijk. Een echte volle nacht kon je niet maken omdat je voortdurend op je hoede moest zijn als er een andere wolf was in de weide omgeving. Hij zuchtte en schudde zijn kop om de slaap eruit te krijgen. Het wilde dat hij eens een goede nacht kon maken. Hij liep naar de rivier toe en begon water naar binnen te lepelen. Hij voelde nu pas hoeveel dorst hij had. In de verte rook hij een nieuwe geur waarna hij een stukje terug het bos in liep. Hij had geen idee wat voor wolf het was die hem kwam vergezellen dus kon hij beter even wachtten. Terwijl hij daar stond te wachtten verscheen er een zwarte wolf die hem na een poosje ook opmerkte. De wolf die eiste dat hij zichzelf liet zien. Hij stapte de schaduwen uit en grijnsde breed. "Op zoek naar mij?" zei hij terwijl hij zijn blauwe ogen op de teef vestigde.

_________________
Thea parties ll Igor XcQyOaR
» Efforts and courage are not enough without purpose and direction «
Terug naar boven Ga naar beneden
Victoria

Victoria


Thea parties ll Igor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Thea parties ll Igor   Thea parties ll Igor Emptyma feb 22, 2016 9:55 pm

Victoria versmalde haar ogen toen er een wolf uit de schaduwen stapte, Een reu met blauwe ogen. Hij vroeg of zo op zoek naar hem was, waarom zou ze opzoek naar hem zijn? De zwarte teef snoof even en keek de wolf strak aan. 'Maybe' snoof ze kort. 'But honest? no i dont think so' haar stem klonk hard en duidelijk. Ze was ook zoon wolf die gelijk zei wat ze dacht, Straight to the point. Soms deed haar eerlijkheid haar de das om, maar ze kon gewoon niet liegen. Of als het ECHT niet anders kon.Victoria wierp de reu een koude blik toe toen ze weer haar bek open deed om hem iets te vragen. 'Vertel eens, wat's je naam?' vroeg de zwarte teef vervolgens. Haar ijs koude grijze ogen nog altijd strak op de reu gericht.

beetje kort x3

_________________
Thea parties ll Igor Seplc8f
Terug naar boven Ga naar beneden
Igor

Igor


Thea parties ll Igor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Thea parties ll Igor   Thea parties ll Igor Emptyvr feb 26, 2016 5:00 pm

Glimlachend keek de reu naar de zwarte teef met grijze ogen. Hij vond het... hmm hoe zou hij het zeggen? Intrigerend die grijze ogen. Hij had nog niet vaak een wolf getroffen met grijze ogen. Ze beweerde dat ze niet naar hem opzoek was gegaan en hij grinnikte. "Dat zeggen ze nou allemaal maar uiteindelijk zijn ze toch naar mij op zoek" zei hij met een brede glimlach op zijn snuit waarna hij ging zitten. De teef vroeg om zijn naam en hij keek haar even scherp aan. Zou hij haar zomaar zijn naam geven? Hij besloot dat het er toch niet toe deed. "Krijger met boog" sprak hij waarna hij haar aankeek in haar grijze ogen. Benieuwd wat ze er van ging maken of juist niet. "En uw naam?" vroeg hij. Ondertussen sloeg hij zijn pluizige staart voor zijn poten en trok hij met een oor om te luisteren of er niet per toeval nog een ander levend organisme hier was wat hen wilde afluisteren.

_________________
Thea parties ll Igor XcQyOaR
» Efforts and courage are not enough without purpose and direction «
Terug naar boven Ga naar beneden
Victoria

Victoria


Thea parties ll Igor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Thea parties ll Igor   Thea parties ll Igor Emptyvr feb 26, 2016 7:30 pm

. "Dat zeggen ze nou allemaal maar uiteindelijk zijn ze toch naar mij op zoek" zei hij met een brede glimlach op zijn snuit. Victoria haalde lichtjes haar kin op en draaide met haar oren. 'Is dat zo?' vroeg ze met een kalme stem. Toen ze vroeg naar zijn naam vertelde de reu haar dan hij 'Krijger met boog' heette, de teef wist gelijk dat hij zat te liegen. Hij zat haar vast de testen ofzo 'Daar geloof ik helemaal niks van' sprak ze op een strenge toon. Al vond ze het ergens wel verrasend dat hij voor 'Krijger met boog' ging was dat een schuilnaam ofzo? voor een roedel misshien? "En uw naam?" vroeg de reu vervolgens. De zwarte teef dacht even kort na, zou het wijs zijn om hem haar naam te vertellen? aan de andere kant het was maar een naam niet echt waardevolle informatie. 'Victoria' sprak de teef kort maar krachtig.

_________________
Thea parties ll Igor Seplc8f
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Thea parties ll Igor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Thea parties ll Igor   Thea parties ll Igor Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Nimweth Lake-
Ga naar: