Serigala


 

Deel
 

 Shady tales

Ga naar beneden 
Shay

Shay


Shady tales Empty
BerichtOnderwerp: Shady tales   Shady tales Emptywo feb 17, 2016 1:18 pm

Hoewel het midden op de dag was, was dit bos donker. Extreem donker. En dat terwijl er amper bladeren aan de takken te vinden waren. Het was gewoon verbazingwekkend. Shay keek daarom ook naar boven, zoekend naar de reden waarom het hier zo donker was. Het viel haar natuurlijk wel op dat alles nogal dicht op elkaar stond in dit bos, maar toch was dat geen reden door deze duisternis. De bruingrijze teef zuchtte en keek weer naar voren. Heel dit grote gebied, wat door sommigen Serigala genoemd werd, was voor haar een raadsel. Het had interessante plekken, plekken waarvan zijzelf nog nooit eerder gehoord had. Plekken waar zijzelf nog nooit geweest was. En dit bos was ook zo een plek. Door de duisternis, maar ook door de planten en bomen werkte dit bos nogal.. duister. Het had een donkere, duistere sfeer, voor zo ver een bos een sfeer kon hebben. Maar juist dat was hetgeen wat Shay zo geïnteresseerd maakte. Haar blauwe ogen scanden het gebied. Zouden hier dan ook slechtere wolven wonen, of was dat enkel een fabeltje? Ze was wel benieuwd naar die wolven die zich slecht noemde.

- Pierce (of het account waarmee je zin hebt om te posten :')).

_________________
Shady tales 81Sp4WK
Terug naar boven Ga naar beneden
Pierce

Pierce


Shady tales Empty
BerichtOnderwerp: Re: Shady tales   Shady tales Emptywo feb 17, 2016 4:29 pm

Pierce begon zich toch echt stilletjes af te vragen of Serigala niet gewoon een kopie was van Wolf storry. Buiten het feit dat alle gebieden een andere naam hadden, was alles hetzelfde als in WS. Nou ja, tenminste bijna alles. Het gebied waar hij zich nu in bevond, zou bij hen gewoon het donkere bos heten. Én dat was nu misschien hetgeen wat de shadows nodig hadden, een gelijkaardig gebied als in ws. Dit moest hij Kai en Djinn gaan vertellen. Zijn spieren begonnen onder zijn huid te rollen wanneer hij zijn lichaam in een looppas zette, en probeerde zich te nagiveren naar de uitgang/ingang van het bos.  Ondangs dat dit zijn eerste wandelsessie was geweest in dit bos, lukte het hem goed om de weg terug te vinden. Dat was dan weer iets waar hij goed in was, de omgeving observeren, onthouden en de route terug vinden naar daar waar hij vandaan kwam. Dit was wel erg handig wanneer zijn neus hem weer een keer in de steek liet, anders zou hij al snel verdwaald geraken.

Pierce was het gebied al bijna uit toen hij een bewegend object zag. En dat object leek een wolf te zijn. Bijna automatisch richtte hij zich naar het wezen en liep er dominant op af. Net voor hij zijn pas sneller in diens richting wou inzetten, om dan in de aanval te gaan, kon hij zijn eigen nog net corrigeren. Tsjeezzz, dit gebied liet hem te hard denken dat hij nog in zijn oud gebied was. Even trok hij gefrustreerd met zijn oor Hij kon niks beginnen tegen de naderende teef. Nou jawel, hij kon haar aanvallen, maar wat was de reden dan? Haar verjagen uit het bos die eigenlijk nog niet in bezit was door zijn roedel? Dat was een beetje absurt. En zin om een gesprek te voeren had hij dan ook niet. Dus het volgende wat hij kon doen was de teef gewoon kruisen en verder gaan. Kai opzoeken en haar melden dat ze dit gebied wel konden claimen. Er was hier toch geen vos te bekennen, waarom zouden ze het gebied dan niet tot hun eigen kunnen maken?

_________________
Shady tales 2qtyfsj
Terug naar boven Ga naar beneden
Shay

Shay


Shady tales Empty
BerichtOnderwerp: Re: Shady tales   Shady tales Emptywo feb 17, 2016 11:18 pm

Zelf had Shay wel een beeld bij 'slecht'. Ze was opgegroeid in een vader die anderen vermoorden nogal geromantiseerd had in haar opvoeding. Hij zei constant dat het nodig was om te overleven, anderen hun leven wegnemen. En met zulke opvoeding en constant dezelfde woorden ging je het wel geloven. Haar beeld van puur kwaad was wel haar vader. Hij had wel wat moorden op zijn naam staan, die van haar eigen moeder, die van wolven die ze niet kende. Maar ach, ze had ermee leren leven. Zij was lang niet zo slecht als hem. Want hoewel haar eigen verleden niet echt geweldig was, hij moest wel een heel erg verleden en messed up karakter hebben om zo te worden als hij was. Maar ach, de teef was er vandoor gegaan na de dood van haar moeder en had daarna nooit meer wat van hem gehoord, dus ze was enkel haar eerste levensjaar blootgesteld geweest aan zijn onzin. Zij was niet moorddadig zoals hij was. Zij was enkel vaak in een slecht humeur, maar dat werd wel beter zodra ze wat gewend was hier. Vaak kwam dat slechte humeur ook alleen doordat ze verdwaalde. En doordat ze nogal koppig was wilde ze het ook niet vragen aan anderen, dus dan verdwaalde ze alleen nog maar erger. En dan werd Ezio weer boos op haar, omdat ze er weer vandoor was. Dat waren allemaal redenen voor haar slechte humeur. Maar een slechte wolf? Nee, dat zeker niet.
De geur van een ander was haar neus al binnen gedrongen, maar ze zag er nog geen lichaam bij. Haar blauwe ogen zochten om zich heen, al zei ze niets. Misschien had deze wolf wel helemaal geen zin in een gesprek. Ze keek daarom enkel kil rond. Misschien was dit wel zo een slechte wolf, misschien moest ze wel oppassen. Daarom zette ze ook al haar zintuigen op scherp, zodat ze iedere eventuele aanval aan kon zien komen.

_________________
Shady tales 81Sp4WK
Terug naar boven Ga naar beneden
Pierce

Pierce


Shady tales Empty
BerichtOnderwerp: Re: Shady tales   Shady tales Emptydo feb 18, 2016 12:01 am

Pierce hield de teef nauwlettend in het oog en blijkbaar zij hem ook. Het was ondertussen al bekend dat de inheemse soorten van Serigala de uitheemse soorten niet axcepteerde, waarbij Pierce dus behoorde. Dit teefje kon zijn rivaal nog wel eens worden, binnen enkele passen. Pierce zelf was opgeleid , tegen zijn wil in, als een huurmoordenaar. En ondangs hij er zelf niet voor gekozen had, zat dit toch echt wel in zijn genen. Alsof dat nog niet erg genoeg was, hadden ze het ook nog eens ferm in zijn koppie gebrand om wolven wie je in de weg stonden, gewoon af te maken. Zonder enig emotie te tonen, dat wou zeggen dat hij er ook geen plezier van ondervond. Pierce had besloten die bloeddorstige roedel van zijn vader maar te verlaten en een nieuw leven te beginnen. Uiteindelijk was hij Djinn tegengekomen, een ,in zijn ogen, beeldmooie wolvin wie alfa was van de meest gevreesde roedel in WS. Hij had niet echt meer de behoefte gehad zich in een roedel te nestzlen, maar door de gevoelens voor haar had hij dat wel gedaan. Ookal was Pierce een huurmoordenaar geweest, hij had nooit het gevoel gehad bij de slechtere soort te horen...tot hij terecht kwam bij de Shadows. Zijn neutrale karakter had meer plaats gemaakt voor het slechtere gedeelte. Toch ontbrak er nog altijd emotie en plezier bij het vermoorden van zijn tegenstanders....Pierce hield halt wanneer hij zelf vond dat hij de teef dicht genoeg had benaderd. Zijn houding was neutraal, maar zijn oren die naar achteren trokken verraadde dat hij klaar stond om een eventuele gevecht aan te gaan" Zo’n mooie wolvin als jou, hoort hier niet alleen rond te lopen."Sprak hij met een scheve grijns op zo’n playerige mannier die elke wolvin haatte...nou ja... bijna elke teef. Sommige bad-ass bitches namen dit op als een uitdaging en gingen op in zijn opmerkingen...waardoor heel de situatie veranderde in een play-séne ... wat grappige opmerkingen met zich meebrachten...


_________________
Shady tales 2qtyfsj
Terug naar boven Ga naar beneden
Shay

Shay


Shady tales Empty
BerichtOnderwerp: Re: Shady tales   Shady tales Emptydo feb 18, 2016 12:40 am

Toen de andere wolf zijn geur sterker werd, keek Shay zijn kant op. De reu was zwart, een vrij interessant figuur. Haar oren bewogen zich nieuwsgierig zijn kant op, maar nog altijd stonden haar spieren gespannen. De blauwe ogen van de teef onderzochten zijn houding en elke andere beweging die hij maakte. Hij leek haar kant op te komen, wat klopte. De teef keek hem benieuwd aan. Een playerige grijns sierde zijn gelaat en de opmerking daarna was niet veel beter. Maar Shay kon het wel hebben. Ze nam het niet al te serieus en kom op, hoe vaak zegt nou iemand tegen je dat je knap was? Nog wel iemand die je helemaal niet kende? Dat werd altijd een amuserend gesprek, in de ervaringen van de teef. Want wat gebeurde er hierna? Ze gingen er allebei weer vandoor en dit werd vergeten. Dus waarom zou ze niet mee doen? "Misschien ben ik wel aangetrokken tot een plek als deze? Ik bedoel, ik kom nu al een interessant figuur tegen," was haar antwoord, waarna ze hem met een onschuldige glimlach aankeek. "Dus hoe zit het met jou? Ben jij één van die slechte wolven die het daglicht niet graag ziet of ben je hier om een andere reden?" vroeg ze nu op haar beurt nieuwsgierig, hoewel ze nog altijd wat alert en oplettend was. Misschien was ze nu wel dé psycho van dit gebied tegen gekomen, het kon allemaal.

_________________
Shady tales 81Sp4WK
Terug naar boven Ga naar beneden
Pierce

Pierce


Shady tales Empty
BerichtOnderwerp: Re: Shady tales   Shady tales Emptydo feb 18, 2016 11:06 pm

Een fout dat vele wolven maakten was dat ze dachten dat bad-asses nooit een gesprek aangingen met andere wolven. Dat wanneer ze een soortgenoot tegenkwamen, deze degene hardnekkig vermoorde of op zijn minst hen in de grond boorde tot ze de andere het niet meer aankon. Pierce had zich gevestigd in een kwaadaardige roedel, maar wou dat zeggen dat hij continue chagerijnig moest rondlopen? Neen. Net zoals iedere reu had hij heel af en toe ook eens gewoon behoefte om een teefje te plagen, of gewoon eens te zien hoe andere teven deden tegenover hem. Daarbij had dit niks met loyaliteit te maken. Want moesten één van de alfa’s hem bevelen datzelfde teefje van kant te maken, zou hij geen seconde twijfelen en deze van haar leven beroven. Als het een reu was, was dat een ander geval. Soiezo had Pierce niks met reuen, toch niet degene die niet bij de Shadows toebehoorde...en zelfs dan nog. Het was gewoon een typische reu die het beter met teven kon vinden dan met reuen. Een grimas verscheen op zijn gelaat bij de reactie van de teef. Dit was er eentje met karakter, zoals hij het liefste had. Al hoewel teven die zich compleet stoorde aan zijn opmerkingen, vond hij ook altijd leuk. Hun reactie was meestal zo zielig dat hij het gewoon grappig vond en eigenlijk hen uitermate probeerde te storen. Tot het dan uiteindelijk uitliep op een gevecht. Deze keer was het anders, hij kon nu al uitmaken dat deze situatie niet meteen zou uitlopen op een gevecht. Anders gezecht, het kon zelfs best gezellig worden. "Hoe slecht wil je me hebben dan?" De uitdrukking was iets uitdagender, op een speelse manier. Maar zijn stem leek bloed serieus te zijn. Pierce bekeek de teef eens grondig. Ze was goed gebouwt, voor een teef. Maar het sierlijke was er bij haar nog. Pierce moest toegeven, ze zag er goed uit...maar sorry voor dit wijfje...hij had al een crush.

_________________
Shady tales 2qtyfsj
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Shady tales Empty
BerichtOnderwerp: Re: Shady tales   Shady tales Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest-
Ga naar: