Serigala


 

Deel | 
 

 Old Memories [Shax]

Ga naar beneden 
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Old Memories [Shax]   di feb 16, 2016 7:05 pm

Het was weer eens hoogtijd voor een lekker tussendoortje. Deze keer stond haas op het menu. Tenminste, als ze er eentje kon vinden. Grappig hoe er altijd honderden konijntjes en haasjes zich bijna vrijwillig aanboden als je er niet op zoek was naar eentje, maar als je verging van de honger waren ze nergens te bekennen. Die beesten moesten wel haar gedachtes kunnen lezen. Ze liep nu al enkele minuten over de heuvels heen en langs alle holen, maar tot nu toe had ze nog weinig in het vizier gehad. Haar oog viel plotseling wel op een verschijning van een wolf die iets verderop op een heuvel stond. Jammer genoeg was dat niet echt een optie als lunch.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Old Memories [Shax]   do feb 18, 2016 5:06 pm

Een donkere reu stapte met stevige grootte passen tussen de bomen door. Zijn oren lichtjes op zijn nek gedrukt. Zijn grijze ogen pierde naar alle kanten. Hij was opzoek naar een teef. En vinden zal hij haar. De wolf qua uiterlijk was volledig bruin, maar geen effen bruin het waren verschillende kleuren. Hij was iets breder dan de gewone wolven, niet omdat hij dik was maar omdat hij gespierd was. Een lichte huf kwam uit het beest zijn keelgat. Vermoeid was hij niet, maar geïrriteerd dat hij nog altijd niet die verdomde teef had gevonden. Het was veel te lang geleden dat hij de wolvin had gezien. Hoeveel jaar... Hij hield het niet meer bij. Met een krachtige beweging schudde hij zijn hele vacht heen en weer, tot aan het einde van zijn staart die laag boven de grond hing. Een tweede keer hufte Shax. Met een korte beweging zwaaide zijn staart heen en weer. Achteraf versnelde hij zijn snelheid wat meer aan. Zo nu en dan snuffelde hij rond op zoek naar de geur van de teef. Maar nergens vond hij haar hij bleef haar geur wel volgen. In stilte stond de grote wolf op een heuvel. In de verte zag hij een zwarte wolf. De geur was er nog niet, werd weggewaaid door de wind dat hier duidelijk te voelen was tegen zijn vacht. Shas was niet zo op andere wolven, maar om de wolvin te zoeken die hij zocht was het nodig. Op zijn gemakjes stapte hij naar de zwarte dier.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Old Memories [Shax]   do feb 18, 2016 5:16 pm

Al snel werd duidelijk dat de wolf in kwestie op haar af kwam lopen. 'Waarom loop je niet gewoon door,' kon ze alleen maar denken, maar toen de wolf dichterbij kwam kreeg ze langzaam maar zeker door dat dit een oude bekende moest zijn. Niet zomaar eentje. Hij mocht misschien er niet meer helemaal zo uitzien als vroeger, maar de geur die hij bij zich droeg vergat ze niet zomaar. Al snel stond de reu vlak voor haar. Een klein grijnsje verscheen even kort op haar gezicht. Het was haar broer Shax. Jeetje, wat had ze die lang niet meer gezien. Ze was iets meer dan een jaar geweest toen ze vertrok bij de roedel waar haar ouders in leefden. Vijf hele jaren leefde ze nu 'op zichzelf'. Natuurlijk had ze zo nu en dan wel eens afgevraagd wat de rest zoal deed, maar echt missen had ze ze nooit gedaan. Nu kwam ze eindelijk na jaren haar broer weer tegen. Ze bedacht zich opeens dat ze nu allebei al oud waren. Zes jaar was redelijk wat. Hierna kon het alleen maar bergafwaarts gaan werd haar altijd verteld. "Goh, nooit gedacht jou ooit nog eens terug te zien," merkte ze op. Shax was erg veranderd qua uiterlijk. Ze zou hem zonder z'n geur nooit terug herkent hebben. Hij was groot, wat blijkbaar een familietrekje was, en bovendien flink gespierd. "Heb je me gemist?" greens ze. Natuurlijk had hij haar gemist, ze was toch het lievelingetje van de fam.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Old Memories [Shax]   do feb 18, 2016 10:20 pm

Shax keek op zijn gemak rond. Na de zwarte wolf is er echt niemand. Het zag er ook verlaten uit. Geen ander dier in zicht, zelf geen prooi. Iets dat zeer irritant kan zijn als je zou willen jagen. En voor een gingen zijn poten op de koude grond vol met sneeuw. Zijn poten zakten iedere keer lichtjes door. Wanneer hij dichter bij de wolf kwam hoe meer gespannen de reu werd. Tot de wind de geur van het andere dier met zich mee nam en recht door de neusgaten liet dringen van Shax. Het deed hem even stoppen. Shax snoof voor een tweede keur de geur van de teef op. Gewoon om zeker te zijn dat het de teef is die hij nu al voor een tijdje zocht. Juist wanneer hij het minst had verwacht vind hij haar. Natuurlijk komt hij haar dan juist wel tegen. Het luchtte de reu op dat hij haar eindelijk had gevonden. Eindelijk stond hij vlak voor haar. "Goh, nooit gedacht jou ooit nog eens terug te zien," merkte ze op."Dankje wel zusje lief." Geamuseerd trok hij kort een wenkbrauw op "Heb je me gemist?" greens ze. " wat dacht je nou zelf? Ik miste het pesten van men zusje" sprak hij spottend maar met een duidelijke grijns op zijn lippen. "Ik had eerlijk gezegt dat je ergens dood in de struiken zou liggen, ofzo." Natuurlijk geloofde hij dat niet. Kai was altijd al een sterke welp geweest. Dus ver zou ze het wel schoppen. Hoever weet hij nog niet. iets waar Shax met plezier zal achter komen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Old Memories [Shax]   za feb 20, 2016 3:33 pm

"Wat dacht je nou zelf? Ik miste het pesten van men zusje," liet Shax weten. Oh wat fijn, hij was dus geen steek veranderd. Vroeger trok ze veel op met Shax en haar andere zusjes. Ze deden veel onderlinge wedstrijdjes en dergelijke. Als ze verloor van Shax kon ze dat nog weken of maanden aanhoren. Daarna sprak hij uit dat hij had gedacht dat ze ergens dood in de struiken zou liggen. Hij dacht wat?! Blijkbaar had de haar broertje niet zo'n hoge pet op voor waar. Op zich had ze het toch redelijk gemaakt in het leven? Ze was nu alfa van haar eigen roedel. Veel hogere titels waren er niet. "Maak je geen zorgen. Ik sta hier nog altijd fris en fruitig." Alhoewel ze wel merkte dat ze ouder begon te worden. Eigenlijk was ze veranderd in een luie brompot. Vroeger zocht ze altijd de spanning op. Daagde ze iedereen uit die ze tegenkwam. Gewoon omdat ze bloed wilde zien vloeien. Tegenwoordig deed ze het al veel rustiger aan en dacht ze eerst na voordat ze wat deed. "Dus, wat is er van m'n broertje geworden?" vroeg ze uit nieuwsgierigheid.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Old Memories [Shax]   zo feb 21, 2016 9:35 pm

Oud... jep dat waren ze beide. Does he care? nope helemaal niet. Hij voelde zich nog niet oud genoeg om zich eenzaam in een hol te houden. Tot vandaag geniet hij nog steeds om de wereld te zien. Hij zou eens op het gemak Serigala moeten gaan onderzoeken. Dat gaat hij wel later doen, misschien morgen of nog later. Voor nu houd hij zich volledig bezig met zijn zus dat hij al veel te lang niet meer had gezien. Beide hadden hoogstwaarschijnlijk veel te vertellen. Hij was dan ook echt benieuwd wat ze allemaal had meegemaakt. "Maak je geen zorgen. Ik sta hier nog altijd fris en fruitig." Daarop kon de bruine reu niet anders dan op grinniken. Daar had ze gelijk in. "Touché" was het simpele antwoord dat ze kreeg. Hierbij maakte hij wel duidelijk dat hij daar respect voor had. Het deed hem goed dat ze het goed heeft. Dat was ook te zien. Het is niet dat ze er zwak of uitgehongerd uit zag. "Dus, wat is er van m'n broertje geworden?" vroeg ze uit nieuwsgierigheid. Hierbij dacht hij aan de jaren die hij had meegemaakt. "Hij is sterker dan ooit. Ik ben niet lang na jou vertrokken." De reden gaf hij niet." Dat hoefde ze niet te weten, geen aandacht aan te besteden. Dat waren zijn problemen. " Vader was al sinds niet blij met je vertrek" antwoord hij. Deze keer klonk hij dood serieus. Hun vader was daar echt niet mee gediend geweest. Iets dat duidelijk geworden was mettertijd. "Waarom ben je eigenlijk weg gegaan." Dit was een vraag die al jaren in zijn hoofd zat rond te spoken. Waarom was ze weg gegaan en hen achtergelaten.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Old Memories [Shax]   di feb 23, 2016 3:01 pm

Shax vertelde dat hij kort na haar vertrek ook vertrokken was en dat hun vader alles behalve blij was met het vertrek van haar. Dat kon hij misschien wel vinden, maar voor haar was het alleen maar logisch geweest. Toen ze net vertrokken was had ze nog het idee gehad om ooit weer terug te keren, maar dat is er nooit meer van gekomen. Ze vroeg zich af of haar ouders nog leefden, maar ze had niet het idee of Shax daar enige weet van had als hij kort na haar vertrek ook was vertrokken. "Waarom ben je eigenlijk weggegaan?" vroeg hij. Het klonk een beetje of hij het haar verweet, terwijl zij die stap alleen maar logisch gevonden had. "Ik wilde op eigen benen verder gaan," beantwoordde ze zijn vraag. Ze was destijds een jaar oud geweest. Oud genoeg om voor zichzelf te zorgen. Haar ouders hadden nooit echt geprotesteerd toen ze verkondigde dat ze zou vertrekken, maar blijkbaar waren ze het dus toch niet helemaal ermee eens geweest. "Maar jij bent toch ook vertrokken vlak na mij?" vroeg ze lichtelijk verontwaardigd. Ze had het idee alsof er iets mis was. Was het zo'n groot probleem geweest dat ze was vertrokken?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Old Memories [Shax]   za maa 05, 2016 12:19 am

Voor de zoveelste keer gleden zijn ogen over het lichaam van zijn zus. De kleur was grotendeels gebleven. Zwart met zo hier en daar wat donker en licht bruin tussen. En de rode ogen... Shax was deels hetzelfde gebleven. Terwijl hij als pup een lichtere vacht had was het nu zeer donker geworden. Zijn karakter daarin tegen was volledig hetzelfde gebleven. Nog altijd de cocky rue die zichzelf boven andere zette. behalve bij zijn familie dan. Daar was hij niet zo arrogant, nu misschien wel wat tegen Kai hier, maar dat deden ze altijd met elkaar. Zijn gedachten liet hij van hun familie weg drijven en richtte zich weer op zijn zus. "Ik wilde op eigen benen verder gaan," Lichtjes trok hij zijn wenkbrauw op. Was dat de enige reden? Een lichtte zucht verliet weer zijn keelgat. "Maar jij bent toch ook vertrokken vlak na mij?" vroeg ze lichtelijk verontwaardigd. Hierbij trok hij lichtjes zijn schouders. " Voor een heel andere reden dan jij. " Was zijn antwoord kort en simpel. "Vertel eens wat je zoal hebt meegemaakt" sprak hij grijnsend. het onderwerp helemaal veranderen van richting in hapte kort even kort en fake naar haar flank. "want je bent wel wat bij gekomen sweet sister" sprak hij plagend.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Old Memories [Shax]   zo maa 06, 2016 4:53 pm

Wat haar betrof waren er geen problemen geweest. Ze had eigenlijk de keus gemaakt die zoveel wolven op een gegeven moment maakten en dat was vertrekken uit de roedel waar ze geboren waren. Ze vond het dan ook vreemd dat Shax er een probleem mee leek te hebben en dat terwijl de reu zelf kort na haar ook vertrokken was. De reu leek er verder niet heel erg meer op in te willen gaan en gaf alleen maar aan dat hij andere redenen had om te vertrekken. Prima. Hoogstwaarschijnlijk was er niet zoveel aan de hand. Shax vroeg naar wat er allemaal in de tussentijd met haar gebeurd was. Veel. Eigenlijk teveel om op te noemen. Bovendien had ze ook niet zoveel zin om een heel verhaal te gaan lopen houden over wat ze de laatste jaren allemaal had uitgevoerd. Shax maakte nog een opmerking over dat ze was aangekomen. Die liet ze maar even voor wat het was. "Teveel om je nu allemaal te vertellen. Ik kan je wel vertellen dat ik voor Serigala nog in een ander gebied heb geleefd. Daar heb ik een roedel gesticht samen met een goede vriendin van me en vanuit daar zijn wij hierheen verhuisd." Dat was ongeveer het belangrijkste wat in de afgelopen tijd gebeurd was. "En jij broertje?" Nu was ze ook wel nieuwsgierig naar hem.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Old Memories [Shax]   do apr 07, 2016 2:31 pm

Met een korte snelle beweging zwiepte hij kort en krachtig met zijn staart. Zijn ene oor gericht naar zijn zus terwijl de andere meter tijd wat meer aan het relaxen was. Dat wou niet zeggen dat hij niet oplette. Het tegendeel zelf. Zelf wou de reu niet veel meer denken aan zijn familie dat hij had achtergelaten. Het leven dat hij leidde achteraf was voor hem beter. Het was niks voor Shax om aan een familie vast te hangen. Toch nu nog niet. Al moet hij daar mee oppassen hij is nu eenmaal niet meer de jongste. Met nog steeds zijn lichte spottende grijns keek hij zijn zus aan, luisterde naar wat ze te vertellen had. De donkere wolf grinnikte. Teveel.... Gaat wel kloppen, het is dan ook zo lang geleden. Beide hebben een heel stuk geschiedenis gehad. "En jij broertje?" Lichtjes keek hij breed grijnzend naar de verte. " Hmm.. van alles en nog wat... Wat wolven opgezocht dit lichaam moet namelijk fit gehouden worden" Shax had altijd sterke wolven opgezocht om te kunnen aanvallen. Sommige wolven hadden zelf niet veel nodig om opgefokt te geraken. Zielig dat is het zeker. "Ik ben trots op je zusje. Je hebt blijkbaar meer bereikt dan ik" Hij was niet jaloers. Alleen trots. " Anders nog plannen voor vandaag?"

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Old Memories [Shax]   vr apr 15, 2016 5:38 pm

Shax vertelde over zijn bezigheden van de afgelopen tijd, maar die bestonden niet echt uit veel bijzonders. Wel voegde hij er nog aan toe dat hij trots op haar was. Ze kreeg niet vaak complimenten of iets wat er op leek, dus merkte ze meteen dat het haar goed deed. Shax vroeg nog of ze nog plannen voor vandaag had. Ze schudde haar hoofd. Ondanks dat er best wel wat dingen waren waar ze zich momenteel mee bezig was, had ze niet echt de behoefte om daar vandaag aan te werken. "Nee niet echt," gaf ze aan. "Jij dan broertje?" Ze wilde binnenkort plannen om naar de bossen te gaan waar ze hun doel op gericht hadden. Een roedel had territorium nodig. Dat zou niet alleen goed zijn voor het roedelgevoel, maar ook voor het imago. Ze kon het niet maken om het imago van de Shadows te laten ondersneeuwen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Old Memories [Shax]   

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Memories from another past.
» ~VvF examen~ (Adrian) part 2
» House of memories
» What is left in the end; are the rotten memories.... -open-
» Chasing old memories [chantal]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Raska Hills-
Ga naar: