WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 46
Pawprints (₱) : 32
Leeftijd : 3,5 years
Profiel bekijken

The nameless one - { Open

op di feb 16, 2016 1:14 pm
Sneeuwvlokjes vielen op een uit de lucht, rustig en met een klein aantal tegelijk. Het was vredig, nog niet eens heel vervelend en het dunne laagje sneeuw die de grond bedekte zorgde voor een prachtige aanblik tussen alle struiken. Het pak sneeuw was dan gelukkig ook niet heel dik, anders was het ook niet meer echt te genieten. Je voeten waren misschien net verstopt, maar hoger kwam het echt niet. Daarnaast hadden ze ook nog eens het geluk dat de wind amper tot niet waaide en de zon scheen, dus de temperatuur leek nog niet eens zo heel laag te liggen. Kort samengevat, het was dus een prima winterdagje.
Shay had er ook zo over gedacht en had besloten Serigala wat te ontdekken, opnieuw. Ze was hier nu enkele weken en was nu al bijna iedere dag weleens verdwaald, maar ach. Dat was ook niet raar als je een gebied nog niet kende, vooral niet zo een groot gebied als dit gebied. Maar vandaag verliep alles prima. Ze was niet bijna doodgegaan, ze had in één rechte weg kunnen lopen en deze plek interesseerde haar eigenlijk wel. Het was hier.. mooi. Dus als je de teef nu tegen kwam kreeg je haar in een goede stemming. En dat was vrij nieuw, afgelopen twee weken was ze nooit echt in een echt goede stemming geweest. Ze was te koppig geweest anderen de weg te vragen en had hierdoor sowieso niet al te veel gegeten, ze wist immers nog niet al te veel plekken waar je voedsel kon vinden. Ze was daarom ook flink mager geworden, hoewel dat voor nu nog wel verborgen werd door haar goed gevulde vacht. De teef duwde haar neus even in de lucht, hopend dat ze een prooigeur op kon pikken. Dan kon ze toch eindelijk even wat eten.

- Open.

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum