WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 81
Pawprints (₱) : 44
Roedel : yeah... no thanks
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : Why would i want someone that can hold me down?
Profiel bekijken

silence words

op zo feb 14, 2016 10:47 pm
terwijl het nog vroeg in de ochtend was, was Akina al verder aan het reizen. De teef houd zich graag altijd wel met iets bezig, is het niet jagen dan is ze wel door alle gebieden weer aan het gaan. Haar oren draaiden langzaam naar alle kanten. Voor het moment waren er geen geluiden dat er niet hoorde te zijn. Of geuren van andere wolven. Het bos zelf was aangenaam stil, naast de vogels dan. Voor nu ging Akina naar de begraafplaats. het was er nog stiller dan in het bos zelf en minder kans om een wolf tegen te komen. Of dat hoopte ze. niet dat Akina asociaal was, soms was ze liever alleen. Nu maakte het niet uit, haar keuze ging wel naar stillere plaatsen. Met haar tong uit haar bek versnelde ze haar pas om sneller te gaan. Haar tempo bleef ze maar versnellen tot de teef haast nog maar een rode schim was. Het voelde heerlijk om te rennen, zonder zorgen, zonder problemen maar vooral zonde drama. Achter een goeie 15 minuten rennen kwam ze bij de plaats. In stilte stapte ze tussen de graven. Al haar spieren waren onbewust lichtjes opgespannen.


(Pierce- en sorry moest snel doen serie kijken met je weet wel wie XD)
avatar
Berichten : 72
Pawprints (₱) : 48
Roedel : Don't cross the line
Leeftijd : 6 Years
Partner : Before you play with fire, do think twice. And if you get burned, well baby, don't you be surprised.
Profiel bekijken

Re: silence words

op ma feb 15, 2016 5:56 pm
Ochtenddauw plakte aan enkele grassprietjes, schitterend door de zwakke ochtendzon die apper warmte produceerde. Stilletjes aan begon de sneeuw weg te trekken, op sommige plaatsen was er zelfs niks meer van dat witte spul te vinden. Dit kon echter van de ene moment op de andere drastisch veranderen. Ondanks dat de zachte zon door de wolken brak, was het nog niet helemaal zeker dat de sneeuw voor dit jaar zou weg blijven. Pierce oren waren gespitst, zijn passen waren traag en gecontroleerd, en zijn tanden waren iets onbloot waarbij hij erg zacht gromde. Ookal was Pierce aggressief geworden, dit was geen aggressief gedrag. Dit was wantrouwig gedrag. Dit gebied beviel hem absoluut niet, niet dit gedeelt van Serigala, want zo’n graf gedeelte hadden ze ook in ws, maar gewoon heel Serigala beviel hem niet. Naar zijn gevoel hadden ze nog te weinig Serigala wolven tegengekomen, wat er niet positief uit zag. Volgens hem hadden de inheemse wolven hier liever niet dat vreemde zich in hun gebied vestigde. Een kille sfeer hing in alle punten van Serigala, en dat kon niks goeds betekenen. Je zou door deze uitleg denken dat Pierce bang was, zeker op de manier waarop hij zijn lichaam hield. Dit was echter een verkeerde indruk, want  bang was hij absoluut niet, maar het kon gerust gezegt worden dat hij op zijn hoede was. Als zijn gevoel klopte was geen wolf die solitair rond dwaalde in dit gebied, veilig voor de inheemse soorten. Pierce spieren stonden dan ook continue opgespannen, om in de aanval te gaan wanneer dat nodig was. Lichtjes begon hij te hijgen met af en toe een pauze om zijn omgeving te checken. Pas toen hij wat leek te horen draaide hij zich om naar de kant van het geluid. Tussen al die stenen was het moeilijk om te  peilen waar het geluid juist vandaan kwam. Behendig sprong hij op één van de bredere uitstekende stenen en keek nieuwsgierig rond. Bij het zien van een schim die opeens verdween, haalde hij eruit dat hij inderdaad niet alleen was. Rustig sprong Pierce van de uitstekende steen en sloop naar een soort put waarin hij zich zodanig bukte dat de haren van zijn buik de grond raakte. Klaar om zijn ’ stalker’ aan te vallen, Wanneer deze zich in zijn buurt bevond...

_________________
avatar
Berichten : 81
Pawprints (₱) : 44
Roedel : yeah... no thanks
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : Why would i want someone that can hold me down?
Profiel bekijken

Re: silence words

op wo feb 17, 2016 8:55 pm
Verschillende gedachten gingen door haar heen. Donkere gedachten en iets lichtere gedachten. Maar het werd vaak een puinhoop. Zou iemand anders in haar hoofd moeten kijken zouden ze er uiteindelijk niet meer aan uit geraken. het maakte Akina onvoorspelbaar. de ene moment is ze lief, zou je men denken dat je een vriend van haar bent geworden. Nog geen maand later laat ze je als een baksteen vallen, of verraad ze je aan degene die je het meest haat. Alles wat ze doet heeft een betekenis. Haar gedachten waren constant in werking. Namen alleen rust wanneer ze zat te slapen. Om haar gedachten even te laten stoppen was ze naar de begraafplaats gegaan. niet een echt geweldige plaats, maar daar was ze voor het moment nog niet langs gegaan. Haar oren die naar alle kanten zat op te draaien zochten naar onbekende geluiden. Net als haar neus opzoek naar een andere wolf. Geen moment stopte daar, tegelijkertijd was ze aan het rondkijken naar de begraafplaats. Enkele minuten passeerden tot ze een andere wolf rook. Een reu. haar ogen werden tot spleetjes geknepen, vooral omdat de wolf zich niet bekend liet maken. Iets dat haar niet aanstond. Het maakte een ding duidelijk het verstopte zich om haar te kunnen bespringen. " Toon jezelf, of ga je je blijven verstoppen" waren haar simpele maar snijdende woorden. Verstandig bleef ze staan. Ging niet verder op zoek naar de wolf. Overal zou hij zich kunnen verstoppen, maar nog niet dicht genoeg bij de teef zelf want dan zou ze hem al lang gehoord hebben.
avatar
Berichten : 72
Pawprints (₱) : 48
Roedel : Don't cross the line
Leeftijd : 6 Years
Partner : Before you play with fire, do think twice. And if you get burned, well baby, don't you be surprised.
Profiel bekijken

Re: silence words

op do feb 18, 2016 11:27 pm
Lag het nu aan hem, of vond hij zichzelf gewoon zielig? Pierce, die zich nog steeds in de put bevond, drukte zijn oren tegen zijn schedel aan, terwijl hij zijn kop uit de put haalde om zijn ’stalker’ te spotten. Maar blijkbaar...leek zijn stalker zich gestalkt te voelen, want ze liet duidelijk horen dat Pierce zich bekend moest maken. Dit was zelfs te zielig voor woorden. Tuurlijk werd hij niet gestalkt ! Dan had hij de wolf, die zo te horen een teef was, al lang opgemerkt. Zijn neus was dan wel niet goed ontwikkeld, zijn oren deden het prima. Dus waar maakte hij zich überhaupt druk om? Met een kleine zucht vol frustratie sprong Pierce behendige uit de put ,waar hij zich helemaal voor niks had in verstopt, en stapte naar de stem toe, die blijkbaar afkomstig was van een vosrode wolvin. De teef stond met haar kont zijn richting toe en hij kon het absoluut niet laten om geruisloos naar haar toe te stappen en zich achter haar te begeven. "Hi, Sunshine." sprak hij op zo’n emotieloze, droge toon. Met misschien een klein beetje de bedoeling haar te laten schrikken. Misschien hopend dat ze haar eigen zou verslikken, maar dat viel te zien wat  voor vlees ze in de kuip had. Als het zo’n rot teef was, zou het alleen maar mooi zijn geweest mocht ze erin stikken. Agja, het was altijd leuk om teven te plagen, en dan te zien op welke manier ze reageerde. Het risico....dat je van tijd wel eens een verdiende klap in je gezicht kreeg..letterlijk!. Deze keer was Pierce zich daar wel op voorbereid. Nene, deze keer zouden ze hem niet liggen hebben...

Oke, echt ... de volgende post gaat beter zijn...belooft !


_________________
Gesponsorde inhoud

Re: silence words

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum