WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 755
Pawprints (₱) : 293
Roedel : Not yet..
Leeftijd : 9 Moons
Profiel bekijken

Unexpected Company

op zo okt 29, 2017 8:58 pmZAYN


Ze lag languit, in de dode, oranje bladeren op de grond. Wat moest ze doen om een echte Shadow te worden. Het duurde lang tot wolven haar gingen respecteren, eigenlijk dacht ze dat het lang ging duren, want niemand heeft haar tot nu toe gerespecteerd behalve Kova. Ze deed nu trainingen met haar vader en voor haar gevoel werd ze sterker, maar het bleek gewoon niet te helpen. Een diepe zucht verliet haar bek. Ze ging met een vermoeiende kreun opstaan. Het was nog vroeg in de ochtend dus het was nog vochtig. Aimey keek om haar heen. Elke dag werd kouder, ging meer waaien en kwamen steeds meer bladeren tot de grond. Aimey gaapte nog even en ging toen lopen. Ze had nu besloten op het pad te blijven van de Shadows en iedereen van Okami te vermijden, inclusief haar zusje. Ze wist dat ze een afspraak met Khyvan had bij het moeras maar Aimey had geen trek meer in een zusje die haar vader ging afpakken. Wat als haar zusje dat echt zou doen. Besides, wat als haar oom haar ook ging duwen van toren. Nee haar zusje hierheen brengen was geen optie meer. Ze was sterker alleen, alleen met haar vader. Ze had besloten om een Shad te worden!
Langzamerhand kwam ze stenen tegen, op een rij. Hier was ze nog maar een paar keer geweest. Het bleef raar al die rechtopstaande stenen. Wat was het nut ervan? En wie had het gedaan? De stenen leken zwaar. Welke wolf kon dit doen? Ach ja. Aimey draafde verder totdat er een geur in haar neus vloog. Aimey stopte en stopte haar snuit de lucht in. Oh.. Ze had eigenlijk haar vader gehad, of Kova, maar het was die ene gast die alfa wou worden. Zayn, heette die. Hopelijk kwam ze die niet tegen want wat als hij haar wat aan zou doen? Ze had nog niets van hem gehoord, ze wist niet zeker of het een goed of slecht teken was. Aimey keek om, om te kijken of hij al inzicht was.
_________________
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum