WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 363
Pawprints (₱) : 338
Roedel : The Shadows
Leeftijd : IV
Partner : "And in the middle of my chaos, there was you." [Kova]
Profiel bekijken

After The Rain

op ma okt 09, 2017 10:30 pm
 
Zijn neus even woelend door haar zwarte, nog iets pluizige vacht, liet hij haar weten dat hij om haar aandacht vroeg. De ravenzwarte reu wachtte geduldig af wanneer ze een reactie gaf en wenkte haar toen om te komen. “Aimey.” Spoorde hij haar aan door middel van zijn stem. Hij was iets van plan, al had nog niet duidelijk gemaakt wat voor plannen hij werkelijk in zijn kop had – daar zal ze straks dan ook nog wel achter komen. Ze was inmiddels oud genoeg om lichamelijk- en geestelijk wat te kunnen verdragen en daar een logische antwoord op te geven. Op dat laatste was er wat werk aan de winkel, zo kon hij het voorgeval, veroorzaakt door zijn broer- en zusjes nog goed herinneren. Hij was er destijds niet bij geweest, maar was goed op de hoogte gesteld door zijn partner en had daarnaast de schade gezien die Aimey had opgelopen. Dat mocht simpelweg niet nog een keer gebeuren. De laatste tijd was het wat hectisch bij de roedel en had hij weinig tijd met zijn partner of dochter doorgebracht, hij vond het dan ook tijd dat hij de draad weer wat oppakte en had zodoende besloten om zijn dochter iets bij te brengen over het verdedigen of aanvallen van andere wolven wanneer ze dat nodig had. Immers werd ze ouder en kon ze in nare situaties terecht komen, waarbij ze zichzelf moest kunnen beschermen.
Lopend vanaf het Shadow bos was hij langzamerhand richting Hallow Tower gewandeld. De lucht was vrij donker, wat er op duidde dat het niet lang meer zou duren voordat de nacht zijn intrede deed. Het weer voelde vrij vochtig aan en het bos was bijna op z’n soberst van het jaar, aan alles was te merken dat het herfstig weer was. De reu draaide zijn kop naar achteren, kijkend of zijn dochter hem nog wel was gevolgd. "Het is tijd om van jou een Shadow te maken.."

[Met Aimey]

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum