WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 7
Pawprints (₱) : 8
Leeftijd : 4 years
Partner : Shine your light and set me free, take the darkness out of me
Profiel bekijken

The Family Way

op do sep 28, 2017 12:08 pm
Ace ademde diep in door zijn zwarte neus en liet de frisse lucht zijn longen instromen, waarna hij het weer aan zijn mond liet ontsnappen. Het was altijd heerlijk om 's ochtends vroeg in de schemering, nog voor de zon hoger in de lucht klom, wakker te worden in een nieuw gebied. Een koude rilling rende over zijn ruggengraat en de wolf schudde zijn met dauw bedekte vacht uit zodat het sneller zou drogen. De kou van de nacht was niet alleen in zijn vacht gaan zitten, maar ook zijn spieren die nu stijf aanvoelde door de combinatie van slaap en lage temperaturen. Gelukkig kon een beetje beweging dat wel fixen. Jagen was iets dat sowieso nog op de planning stond voor vandaag, dus hij kon zichzelf maar beter nuttig maken. Na zich even goed uitgerekt te hebben om in ieder geval de slaap uit zijn lichaam te verjagen, ging hij op pad. Overal om hem heen zag hij al de eerste tekenen van de aankomende herfst: bladeren in de loofbomen en het kreupelhout begonnen langzaam bruin te worden, en ook de varens ruilde hun diep groene kleur in voor gele tinten. Het gras dat zijn poten doorweekte met water was niet meer zo fris groen als voorheen. De herfst was niet zijn favoriete seizoen, maar meer dan zinloos naar de hemel schreeuwen kon hij niet doen aan de veranderingen in de natuur.
De wolf hief zijn hoofd en onderbrak zijn zoektocht naar de geur van een mogelijke maaltijd. Midden in het gras bleef hij stilstaan terwijl de bekende wolvengeur in zijn neus prikte. Wauw, dat was een tijd geleden dat hij die geur voor het laatst had geroken. Een glimlach sprong op zijn gezicht en met een ietwat zwaaiende staart draafde hij de geur achterna. Hoe zou het met haar gaan? Was ze sterk veranderd in de tijd dat ze elkaar niet hadden gezien? Hoe lang geleden was dat wel niet? Ace versnelde zijn pas tot een galop toen zijn oranje ogen zijn zus zagen in de verte. "Oi! Nemesis!" riep hij uit in een poging haar aandacht te krijgen.


OOC: Voor Nemesis!  
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum