WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 146
Pawprints (₱) : 25
Roedel : Druid Peak Pack
Leeftijd : 3 years
Partner : I will send a fully armed battalion to remind you of my love~
Profiel bekijken

Wolven in Nederland

op ma sep 11, 2017 1:04 pm
Hey folks! ~

Nu ik dit jaar in de zesde zit, is het de bedoeling dat ik een profielwerkstuk maak. Uiteraard heb ik wolven als mijn onderwerp, want hé, ze zijn geweldig! Mijn onderzoeksvraag is: 'Wat zijn de voorwaarden voor een geslaagde herintroductie van de Europese wolf in Nederland, en in hoeverre zijn deze voorwaarden al wel of niet bereikt?' We zitten tenslotte op een wolvenforum, dus ik was best benieuwd naar jullie meningen over dit onderwerp. Vinden jullie dat de wolf terug moet komen in Nederland? Is het sowieso wel haalbaar? Welke voowaarden kunnen jullie bedenken? En als jullie zelf in 'wolvengebied' wonen, welke maatregelen worden er daar precies genomen?

Ik ben supernieuwsgierig naar wat jullie hierover te zeggen hebben, dus brand maar los hehe c:
Tips zijn ook ontzettend welkom natuurlijk Cool

Groetjess, Lo

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum