WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 56
Pawprints (₱) : 43
Roedel : I move in all directions
Leeftijd : 3 years
Partner : You showed me what love is like, to take it all away again
Profiel bekijken

New Rules [OPEN]

op zo sep 03, 2017 8:06 pm
O
ndanks het feit dat het nog zomer was, kon je merken dat de temperaturen aan het dalen waren. De broeierige zomerdagen waren over en hadden plaats gemaakt voor ietwat koelere dagen, maar met nog steeds zomers weer. De avond zou al snel vallen en dat was het moment dat Demyn vaak op pad ging om te jagen. Vooral zomers, want overdag lagen de meesten dieren ergens op hun gat te rusten. Pas als de zon onder ging en de avond viel begonnen de meesten echt actief te worden. Vooral konijnen kwamen pas naar buiten tijdens het schemer. Enkele dagen geleden had ze nog een eend gevangen, maar vandaag stond knaagdier op het programma. Raska Hills was dan ook bij uitstek de plek waar je moest zijn om dit kostje bij elkaar te sprokkelen. Vanuit Sanvi Forest was ze dan ook hierheen gekomen om op zoek te gaan. Lang hoefde ze niet te zoeken, want het stikte hier van de holen. Wel was het belangrijk dat je geduldig was, want wanneer de konijnen merken dat er gevaar op de loer ligt, halen ze het wel uit hun kop om naar buiten te komen.  

OPEN_________________
avatar
Berichten : 29
Pawprints (₱) : 4
Roedel : Olympus
Leeftijd : 4 years
Partner : I'll paint my walls with your brains
Profiel bekijken

Re: New Rules [OPEN]

op di sep 26, 2017 7:30 pm
N E M E S I S
May the gods have mercy upon my enemies,
because I won't.
De zomer verdween en Nemesis liep met een grote passen rond. Herfst en winter waren altijd haar favoriete seizoenen, ze genoot van de kou. Zelfs als dat zou betekenen dat ze binnenkort langer zou moeten jagen. Opzoek naar een prooi keek de wolvin rond, en een grote grijns speelde op haar lippen. Niet heel veel verderop stond een andere, witte, wolf. De wind stond de kant van Nemesis op, dus haar geur zou haar niet verraden.  Ze likte een keer haar lippen en stond op een vos lengte afstand van de andere wolf. "Zit er iets?" Vroeg ze, de grijns duidelijk hoorbaar in haar stem.

flut
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum