WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 1984
Pawprints (₱) : 771
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

. The Witch is Dead! [OPEN] .

op za aug 12, 2017 9:20 am
Dus Kai was dood. Een hele schok voor Serigala, omdat de ene helft van haar gehouden had en de andere helft haar haatte. Als er iemand stierf, deden Wolven gekke dingen. Ze vochten, ze snauwden, ze gaven anderen de schuld. Zeker voor een agressief heutemeteutje als de Shadjes was rouwen geen makkelijk ding. Maar goed, de dagen van rouw waren nu voorbij, maar zelfs zonder Kai konden de Shadows nog moeilijk gaan doen. Niemand wist wie de nieuwe dictator zou worden...

Een beetje rusteloos ijsbeerde Amatariseu heen en weer over het strand. De warme stralen van de ondergaande zon verfde haar bleke pels vuurrood, en lieten haar littekens glimmen. Ze voelde zich aan de ene kant goed, omdat ze eindelijk van de oude zeiksnor af was, maar aan de andere kant ook niet, want haar doodsoorzaak zou voor meer problemen zorgen. Er liepen Shadjes rond die haar verdachten, en misschien liep er wel meer rond deze dagen... Een Alfa-dodend monster, die misschien nu van plan was háár leven te nemen! Of was dat gewoon paranoia?

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
avatar
Berichten : 338
Pawprints (₱) : 323
Roedel : The Shadows
Leeftijd : IV
Partner : Her soul was gold. But she had an aura of misty grey. Just like the sun hiding on a rainy day. [Kova]
Profiel bekijken

Re: . The Witch is Dead! [OPEN] .

op ma aug 14, 2017 10:00 pm
 
 De ravenzwarte reu had haar al langer gevolgd, vanuit de thuisplaats van haar roedel tot aan het zuiden van Serigala was hij dan ook achter haar gebleven. Hij had een afstandje bewaard, al deed hij weinig moeite om zich te verstoppen. Een confrontatie zou hij dan ook niet uit de weg gaan, maar dat leek op dit moment ook nog niet te gaan gebeuren. Zijn ogen waren gefocust gebleven op de albino teef, kijkend wat haar ze precies van plan was. Immers ging een wolf niet zomaar naar een plek aan deze. Tenminste, naar Aissars mening moest je dat gewoon niet willen. Hij had dan ook een grootst hekel aan het strand – ondanks dat zijn moeder de plek wel vaker bezocht. Gedachten draaiden daarbij al iets op hol, het kon toch geen toeval zijn dat Amatariseu het beeld van Kai volgde? Het moest wel iets te betekenen hadden, dat was zeker. De reu had dan ook sterk het vermoeden gekregen dat hij de dader gevonden kon hebben. Al hoefde je geen genie te zijn om deze gedachten gang te delen.
Vanaf de duinen keek hij neer op het strand. De albino wolvin liep zenuwachtig heen en weer op het zand. Waarschijnlijk nu pas inziend wat voor schade ze had aangericht of erger, wat voor vijanden ze meer tegenover haar had laten staan. Het was zeker; de alfa van de Ökami had geen goed geweten. Aissar kon het er dan ook niet bij laten zitten en besloot actie te nemen. Desnoods was hij bereid om hier haar leven te nemen, al deed hij dat liever op een plek met roedelgenoten, juist om gerechtigheid te krijgen. Hij wou haar laten jammer, haar zo veel pijn aandoen… dat ze begon te smeken om haar leven.
De reu sjokte dichterbij, terwijl de woede in hem begon te borrelen…

_________________
avatar
Berichten : 1984
Pawprints (₱) : 771
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

Re: . The Witch is Dead! [OPEN] .

Vandaag om 9:53 am
Er kwam toevallig een monster langs. Amatariseu draaide haar kop in zijn richting, haar vuurrode ogen brandend op.. haar schoonzoon. Of, nou ja, hoe noemde je het. Dit was de lafaard die Emaya in de steek had gelaten toen ze zwanger was geworden. Hij was het nou niet bepaald waard om 'schoonzoon' genoemd te worden. En.. hij keek boos. Zoals veel Shadows was zijn kleine brein gevuld met cliché gedachtes. Het was overduidelijk dat hij de Alpha van de vijandelijke roedel verdacht. Het liefst had Ama gewild dat zijn vermoeden klopte. Zij had Kai's dood op haar naam willen staan, en niet een of andere rogue of beer of wat het ook was. 'Oh by ye Gods. Vanwaar dat pruillipje?' gromde de massieve Albino geïrriteerd. Wat wilde hij doen, haar in om de nek vliegen? Waarschijnlijk.. wel, eheh.. Nou ja. Laat 'em maar komen dan. Dan had ze aan het einde van de dag tenminste een Shadowdood op haar naam staan. Ze had liever Kai gehad, but this will do.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum