WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 159
Pawprints (₱) : 143
Roedel : Shads
Leeftijd : 4
Partner : You don't knooow youuur beaautifuuuul
Profiel bekijken

So You Wanna Be A Shadow Leader? [SHADOWS]

op zo aug 06, 2017 4:25 pm
Daar stond hij dan. Het was nu al een paar dagen geleden dat ze Kai gevonden hadden bij de begraafplaats. Na haar dood hadden ze haar met zijn allen terug gebracht naar Dalrey Forest en haar vlakbij haar favoriete grot begraven. Het was gek, want normaal als hij het Shadowterrein betrad rook hij haar meteen, maar dat was nu niet meer zo. Kai’s dood was een groot verlies. Niet alleen omdat ze voor hem als een moeder was, maar ook omdat ze een belangrijke rol vervulde. De Shadows zat nu zonder een leider en daar moest verandering in brengen. Tot nu toe had niemand aan de bel getrokken, maar het moest er toch eens van pas komen. Zayn ging dan ook bij de centrale plek staan, waar vaak Kai had gestaan als ze iets te melden had. Hij hief zijn donkergrijze kop in de lucht en even later was er een huil te horen. De meesten zouden wel in de buurt zijn, maar hij had er ook al een aantal niet meer gezien.

_________________
avatar
Berichten : 338
Pawprints (₱) : 323
Roedel : The Shadows
Leeftijd : IV
Partner : Her soul was gold. But she had an aura of misty grey. Just like the sun hiding on a rainy day. [Kova]
Profiel bekijken

Re: So You Wanna Be A Shadow Leader? [SHADOWS]

op ma aug 14, 2017 1:19 pm
 
De reu wist niet zo goed wat hij hoorde toen er een huil over het gebied klonk. Hij werd wakker geschud uit zijn gedachten door een geluid wat afkomstig was van zijn roedelgenoot. Om precies te zijn was het Zayn die de bende bij elkaar wou brengen. Even schudde hij zijn kop, hij had sinds de dood van Kai eigenlijk geen rekening gehouden met de rest van de roedel. Zelfs Kova en Aimey had hij volledig laten vallen wanneer zijn zoektocht naar de dader was gestart. De reu realiseerde zich dat dit niet de slimste keuze was geweest, al helemaal niet in zulke tijden. Immers was de kracht van de roedel het samenzijn van meerdere wolven, samen konden ze meer dan alleen. Daarbij wist ook hij dat Kai de roedel altijd op eerste plaats had staan, het zou jammer zijn als haar levenswerk verloren ging. Hij besloot zijn zoektocht een moment te staken en naar de rest te lopen.
Eenmaal aangekomen bleek Zayn nog alleen te zijn, blijkbaar was hij toch dichter in de buurt dan dat hij had gedacht. Met een vriendelijk knikje begroette hij zijn roedelgenoot toe, toch enigszins dankbaar dat hij het initiatief had genomen. “Je hebt gelijk Zayn. We kunnen de roedel niet uit elkaar laten vallen.” Even stopte zijn zin, waarna hij verder sprak op een iets zachtere toon. “Dat zou Kai nooit gewild hebben.” Hiermee sprak hij terug op zijn tweede zin, het feit dat Kai de roedel hoog had zitten in haar dagelijkse bezigheden.


_________________
avatar
Berichten : 842
Pawprints (₱) : 386
Roedel : The Shadows.
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : Yeah, you opened my heart and then you threw away the key. [Aissar]
Profiel bekijken

Re: So You Wanna Be A Shadow Leader? [SHADOWS]

Gisteren om 1:37 pm
De oren van de witte wolvin spitsten zich toen er een langgerekte huil over het gebied galmde en ruw uit haar hazenslaapje haalde. Nog slaperig schoot de gedachte binnen dat Kai een bijeenkomst had aangekondigd, maar toen het beeld van het slappe bebloede lijk van de zwarte wolvin terug voor haar ogen flitste besefte ze dat dat niet mogelijk kon zijn. Bij nader inzien was het Zayn, die ook al een flinke tijd met de Shadow's meeging. Iemand die de hoop nog niet had opgegeven. Haar ietwat vermoeide ogen gleden naar Aimey, die toch wel ergens dichtbij moest zijn aangezien Ais spoorloos verdwenen was. Ze kon het hem niet kwalijk nemen na het verlies van zijn
moeder en wilde hem de tijd gunnen om alles te verwerken, al had ze hem liever nu naast haar zijde gehad om Aimey uit te leggen waarom hij vertrokken was en hij daar recht op had. "Wakker worden Aims." Ze mompelde het bijna omdat haar stem nog bijzonder schor klonk, en hees zichzelf op haar stramme poten om in een kalme pas naar de richting van het geluid, de zwarte welp achter zich aanmoedigend om haar te volgen met enkele zwiepjes van haar staart, hopend dat ze haar zou volgen.

Toen een op de plaats aankwam, zag ze inderdaad Zayn en vervolgens Aissar in haar gezichtsveld verschijnen. Ze probeerde een zwakke glimlach op haar gezicht te duwen toen ze hem zag al liet haar moeheid dat op dat moment nog niet echt volledig toe. Dit ging waarschijnlijk om de plaats van de nieuwe leider van de Shadow, en desondanks Ais haar even achter had gelaten om zijn verdriet op z'n eentje te verwerken was en bleef hij haar partner en zou ze hem ten volle steunen. De witte wolvin duwde haar snuit kort in zijn vacht als begroeting en liet haar blik toen glijden naar Zayn. Omdat hij eveneens een pure Shadow was zoals Ais, was er geen duidelijkheid wie nu de nieuwe Leader zou zijn. Dat werd wel vaker gedaan door krachtmetingen, had Kova hier en daar wel eens opgevangen, maar ze had het nog nooit echt meegemaakt.

_________________

Theme || Voice
avatar
Berichten : 583
Pawprints (₱) : 233
Roedel : Good question..
Leeftijd : This little one just came to the earth 5 months ago
Partner : Not for me..
Profiel bekijken

Re: So You Wanna Be A Shadow Leader? [SHADOWS]

Gisteren om 2:19 pmAdventure


´´Wakker worden Aims.’’ Klonk erin haar oren. Aimey deed vermoeiend haar ogen open, maar ze had niet geslapen, zoals de laatste paar dagen. Kova was voor haar een moeder op het moment want haar vader zag ze nu al een tijd niet. Ze snapte het wel, maar Aims was nu een soort van alleen met Kova, niemand mocht haar nog in de roedel. Kova stond op en ging op weg richting de huil van een andere Shadow. Aimey stond sib op en liep depressief met oren zover naar achteren als het kon. Aimey was niet alleen verdrietig dat ze alleen was, maar haar oude roedel moest de dood veroorzaakt hebben van haar oma en de nieuwe leider van Shadows moest gekozen worden, en als Aissar dat niet werd, moest ze waarschijnlijk weg, uit het kamp. Maar terug naar Okami kon ze dan niet.. Dan was ze dus helemaal alleen. Geen vader of moeder, geen stiefmoeder zoals Kova, nee dan was ze helemaal alleen. Haar moeder ging haar nooit meer vergeven, niet dat ze dat wou want ze mocht haar moeder toch niet meer. Maar nu was haar vader vertrokken en het deed haar zoveel pijn.

Later kwamen de twee aan ze zag een Shadow hoog staan. ‘Word hij de nieuwe leider’ klonk er angstig door haar gedachten. Maar toen rook ze haar vader en toen ze opzij keek zag ze haar vader gelijk. Ze keek op en haar oren sprongen omhoog. Kova was eral naartoe gegaan, en Aims was dan ook niet van plan stil te blijven staan. Een glimlach stond om haar snoet toen ze op haar vader afrende. Naast de andere zijde stak ze haar snuit in haar vaders hals. Dit was een gevoel dat ze nu al een tijdje niet had gevoeld, en het voelde goed. Maar toch was er een stuk angst dat ze weg moest uit het kamp van de Shadows.
_________________
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Aimey:

Theme song Aimey= Holding me back - Shawn Mendes <3
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum