WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 13
Pawprints (₱) : 5
Roedel : -
Leeftijd : 2.5 years
Partner : I'd die before that happens
Profiel bekijken

[rpg] Descendants of Despair

op za jul 22, 2017 3:45 pm
descendants of


despair
Welkom op Descendants of Despair, een open world post-apocalyptische steampunk/fantasy RP. Maak je eigen karakter aan en ontdek schrijvend de wereld Yuzov. Sluit je aan bij een van de twee bevolkingsgroepen, begin je eigen winkel of organisatie en beleef van alles en nog wat. Ben je al een beetje nieuwsgierig? Alle informatie die je nodig hebt voor je kunt beginnen staat in het ''Handbook" gedeelte. Lees deze informatie en de regels goed door, dan ben je klaar om een account te maken en je nieuwe avontuur te beginnen. Welke kant kies jij?

Linkpartners worden?
Stuur een pb'tje naar de staff!Naam: Descendants of Despair
Soort: [ RPG ]
Onderwerp: Post-apocalyptische steampunk/fantasy
Omschrijving: Zie bovenstaande sheet
Link: http://descendants.actieforum.com/
Eventuele banner/afbeelding: -
Note: Ik ben niet de eigenaar van dit forum

_________________
Hearts clad in a passionate wind, rise to the sky
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum