WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

Anywhere But Here

op zo jul 16, 2017 7:21 pm
Hallo lieve RPG vriendjes en vriendinnetjes,

Misschien heb je het al gelezen of misschien komt dit wel als een hele grote shock, maar Kai is niet meer. De Shadow alfa ligt op leven na dood op Ashen Oak Cemetery (hoe ironisch).

Wat er precies gebeurd is is een groot raadsel. Toch lijkt alles erop te wijzen dat ze vermoord is door iemand. Ze heeft een grote open wond in haar nek en het ziet er naar uit dat iemand hier zijn tanden in heeft geboord. Maar wie? Dat is onbekend. En het is aan jullie wolven of ze het willen uitzoeken of niet. Ook wat er nu met de Shadows gaat gebeuren is niet bekend. Er zal een nieuwe leider op moeten staan om de touwtjes weer in handen te nemen. De vraag is of er wel zo iemand is binnen de roedel.

Er is een topic waarin Kai dus ergens op de begraafplaats ligt. Dit topic is open voor iedereen. Niemand weet dus dat ze gestorven is en ze zal dus gevonden moeten worden door iemand of meerdere.
http://serigala.actieforum.com/t677-anywhere-but-here

Overigens zal ik met haar blijven posten in alle topics die er nog zijn!

Groetjes Irini

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum