WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 43
Pawprints (₱) : 25
Roedel : /
Leeftijd : 26 months
Partner : To find love, you first need to find yourself.
Profiel bekijken

[RPG]~WARRIOR DOGS~

op vr jul 07, 2017 2:52 pm
Eventuele banner/afbeelding:


Naam: Warrior dogs
Soort: [ RPG ]
Onderwerp: Warrior dogs is een RPG gebaseerd op Warrior cats de boeken van Erin Hunter. Maar dan wel met een eigen draai aan gegeven.

Omschrijving:
Hier op Warrior dogs stap je in een wereld die je zal doen verbazen. Je kruipt in de rol van een hond, een hond die in het wild leeft. Je kunt je aansluiten bij een pack, of alleen ronddwalen door de bossen heen. Je kunt het zelf bepalen hier op Warrior dogs.

De bossen zijn verdeeld over de vier packs die hier leven. Elk heeft hun eigen stuk, en dat zullen ze met hun leven verdedigen. Maar sommige zijn te nieuwsgierig om zich aan de regels te houden die er gelden. En juist dat kan lijden tot grote gevechten.
De vier packs die hier leven zijn ooit hier naar toe gestuurd door de moonpack. De packs hebben de naam aangenomen van een dier. In het zuiden leeft de Waterpack. In het oosten leeft de Windpack. Het westen wordt bezet door de Firepack. En in het noorden woont de Earhtpack. Langs de grenzen zijn soms nog wel eens loners te vinden, honden zonder een pack. Niet is hier wat het lijkt. Alles heeft een reden en gebeurt niet toevallig. Zal iemand de waarheid kunnen achterhalen? The lost stories will be told, and will destroy the last things..

Link: http://warriordogs.forumotion.com/

_________________

Gast, What do you see with those eyes of yours?
Voice/Theme
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum