Serigala


 

Deel | 
 

 [RPG]~WARRIOR DOGS~

Ga naar beneden 

avatar


BerichtOnderwerp: [RPG]~WARRIOR DOGS~   vr jul 07, 2017 2:52 pm

Eventuele banner/afbeelding:


Naam: Warrior dogs
Soort: [ RPG ]
Onderwerp: Warrior dogs is een RPG gebaseerd op Warrior cats de boeken van Erin Hunter. Maar dan wel met een eigen draai aan gegeven.

Omschrijving:
Hier op Warrior dogs stap je in een wereld die je zal doen verbazen. Je kruipt in de rol van een hond, een hond die in het wild leeft. Je kunt je aansluiten bij een pack, of alleen ronddwalen door de bossen heen. Je kunt het zelf bepalen hier op Warrior dogs.

De bossen zijn verdeeld over de vier packs die hier leven. Elk heeft hun eigen stuk, en dat zullen ze met hun leven verdedigen. Maar sommige zijn te nieuwsgierig om zich aan de regels te houden die er gelden. En juist dat kan lijden tot grote gevechten.
De vier packs die hier leven zijn ooit hier naar toe gestuurd door de moonpack. De packs hebben de naam aangenomen van een dier. In het zuiden leeft de Waterpack. In het oosten leeft de Windpack. Het westen wordt bezet door de Firepack. En in het noorden woont de Earhtpack. Langs de grenzen zijn soms nog wel eens loners te vinden, honden zonder een pack. Niet is hier wat het lijkt. Alles heeft een reden en gebeurt niet toevallig. Zal iemand de waarheid kunnen achterhalen? The lost stories will be told, and will destroy the last things..

Link: http://warriordogs.forumotion.com/

_________________

Gast, What do you see with those eyes of yours?
Voice/Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» 7 Minutes In Heaven
» Dropping of Bluestar

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Algemeen :: Off-Game :: Affiliates-
Ga naar: