WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 400
Pawprints (₱) : 351
Roedel : The Shadows
Leeftijd : IV
Partner : "And in the middle of my chaos, there was you." [Kova]
Profiel bekijken

Gangsta' Codes

op ma jul 03, 2017 3:48 pm
 
Terwijl de reu rustig op zijn plek in het Shadows kamp lag, bedacht hij zich dat hij maar even moest chatten met zijn moeder. Sinds de bijeenkomst bij Hallow Tower had hij haar niet meer gesproken, dus stond er nog steeds een gesprekje in de planning. Gezien hij toch geen andere bezigheden op het programma had staan, had hij besloten om haar maar eens op te zoeken.
Zuchtend kwam hij half overeind, waarna zijn blik het kamp rond ging. Er was zo direct geen Kai te zien, dus zat er niets anders op om dan overeind te komen. Eenmaal staand, schudde hij het vuil van zijn lijf, waarbij er een grote stofwolk ontstond. Een proest verliet zijn keel, waarna hij nogmaals zijn kop schudde.
Zijn wandeling beginnend, slofte hij de donkere bossen in, richting Hallow Tower, misschien was ze daar.

[Kai]
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

Re: Gangsta' Codes

op di jul 04, 2017 5:21 pm

When you light a candle, you also cast a shadow.
Het waren maar liefst zes grijze haren die haar borst sierden. Zes. Dat waren er in haar ogen zes teveel, want haar vacht moest gitzwart zijn. Zo was ze geboren en zo wilde ze liever ook eindigen. Moedernatuur leek daar iets anders over te denken. Ietwat knorrig wandelde ze terug naar de grotten die dienden als onderkomen. Toen zij bijna op bestemming was zag ze Ais in de verte recht op haar af kwam lopen. Ohja, dat was ook zo. Hij wilde praten. Iets met een pup die hij had meegenomen van Okami. ”Hey,” groette ze hem kort. ”Jij wilde nog met mij babbelen,” herinnerde ze hem. Ze wist dat Aimey, zo heette dat dier, de dochter van Ais en Emaya was. Ze gokte erop dat ze na haar ontmoeting met Kai niet minder nieuwsgierig geworden was naar haar vader. Dat had zich dus ontaard tot een bezoek aan Dalrey.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
avatar
Berichten : 400
Pawprints (₱) : 351
Roedel : The Shadows
Leeftijd : IV
Partner : "And in the middle of my chaos, there was you." [Kova]
Profiel bekijken

Re: Gangsta' Codes

op di jul 04, 2017 10:30 pm
 
Het leek erop dat hij gelijk zou hebben. Wanneer hij juist verder het bos in liep, kwam zijn moeder hem juist tegemoet lopen. Dat betekende in ieder geval dat hij geen zoektocht hoefde af te leggen om d’r te vinden. Fijn. Dichterbij gekomen gleed zijn blik even over haar heen, gewoon kijkend hoe het verder met haar ging. Ze zag er net zoals anders uit, enkel viel het hem plotseling op dat ze grijze haren vertoonde. Gek dat hij dat niet eerder had gezien. “Yo.” Haar opmerkelijke karakter was niet anders geworden, na de begroeting herinnerde ze hem direct aan hun afspraak die ze hadden gemaakt bij de bijeenkomst in Hallow Tower.
“Klopt.” antwoordde hij, laten weten dat hij dat nog niet vergeten was. “Het is je vast wel opgevallen dat één van de pups mij heeft gevonden.” Zo, dan was meteen maar weer gezegd waarom hij haar wou spreken. Het zou geen hulpkreet zijn hoe hij met deze situatie moest omgaan, daar wou hij haar simpelweg niet mee lastigvallen. Eerder een soort vraag, al zou hij deze niet vragend opstellen. Hij vroeg om toestemming, een stukje wat zijn moeder hem moest geven om zijn verantwoordelijkheid op zich te kunnen nemen. “Nu is het zo dat Emaya de zorg blijkbaar niet op zich neemt en wil ik Aimey verder opvoeden,”
Even stopte hij met praten, keek zijn moeder aan, peilend of hij al enige teken kon zien wat haar reactie zou zijn. “Als een toekomstig Shadow lid."
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

Re: Gangsta' Codes

op zo jul 09, 2017 6:57 pm

When you light a candle, you also cast a shadow.
Ze vroeg zich af wat het gevolg ging zijn met Aimey bij de Shads. Bovendien was ze er zelf ook niet echt er over uit wat haar mening was. Ze hadden al eens een Okami pup in de roedel gehad en dat was niet echt op iets uitgelopen. Bovendien was dit er ook nog eens nageslacht van. ”Nu is het zo dat Emaya de zorg blijkbaar niet op zich neemt en wil ik Aimey verder opvoeden,” begon Aissar. Huh, what? Emaya die niet de zorg over haar eigen pup wilde nemen? Wie dacht ze wel niet dat ze was? Ze had toch wel iets meer moederliefde verwacht van een lid van de roedel die zichzelf aanprees als de ‘goede’ roedel. ”Als toekomstig Shadowlid,” hoorde Aissar nog zeggen. ”Ze mag hier van mij blijven en verzorgd worden, maar voordat ze zich ooit een Shadow zou mogen noemen moet ze zich eerst bewijzen. Je weet zelf wel dat je niet zomaar toegelaten word in de roedel.” Even speelde bij haar de gedachte dat dit misschien wel een list kon zijn. Wie weet kwam het dier hier wel spioneren. Het was nog jong, maar wijs genoeg om informatie door te spelen. Daar had je niet veel talent voor nodig in dit geval. ”Waarom wil Emaya er niet voor zorgen?” Die vraag bleef toch een beetje hangen.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Gesponsorde inhoud

Re: Gangsta' Codes

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum