WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 398
Pawprints (₱) : 351
Roedel : The Shadows
Leeftijd : IV
Partner : "And in the middle of my chaos, there was you." [Kova]
Profiel bekijken

[RPG] Myrtlewood

op do jun 22, 2017 9:49 pm

myrtlewood
Myrtlewood is een op het eerste gezicht een doodnormaal dorpje in de Amerikaanse staat Alabama. Echter blijkt het zo te zijn dat niet alles even normaal is hier. Er zijn veel geheimen en vetes tussen de families die hier al honderden jaren wonen. Zou de nieuwe generatie van Myrtlewood zich mee laten slepen in dit web van leugens en wrok?

Naam: Myrtlewood
Soort: [ RPG ] [ Site ] [ Forum ] [ Blog ] [ Game ] ...
Onderwerp: Myrtlewood town and high school
Omschrijving: zie hierboven
Link: http://myrtlewood.actieforum.com/
Eventuele banner/afbeelding:_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum