WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 81
Pawprints (₱) : 44
Roedel : yeah... no thanks
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : Why would i want someone that can hold me down?
Profiel bekijken

Exploding emotions

op di feb 09, 2016 6:03 pm
Achter een goeie nachtje rust was Akina weer klaar wakker. Ze was volledig uitgerust. Al haar reflexen stonden weer op sterk en ze kon weer helder nadenken zonder aan slaap te denken. Helemaal fris. alleen nu wel dorst. Voor dat ze was gaan slapen was ze nog gaan jagen. Iets dat ook nog redelijk lang had geduurd. De winter zorgde ervoor dat al hun prooi moeilijker te vinden was. eenmaal uit haar slaapplaats gekomen schudde ze zichzelf kort en krachtig uit. Met een fris gevoel Trippelde Akina een richting op waar ze zeker was dat een groot meer lag. Haar poten werden meteen nat door de sneeuw dat op de grond bleef liggen. De koude negeerde ze zelf aangezien haar vacht haar goed warm hield. Haar getrippel versnelde ze naar een lopende tempo om zo sneller bij haar bestemming aan te komen. De wind gleed door haar vacht bij het lopen, voelde zich daardoor altijd een heel stuk gelukkiger. Met snelle bewegingen ontweek ze de verschillende bomen die ze af en toe eens tegen kwam om dan snel genoeg op een open plaats toe te komen. De wolvin bleef rennen tot ze het meer in zicht had. Pas dan vertraagde ze om in een volledige stop te komen vlak voor het meer. Meteen hing ze haar kop en begint te drinken van het meer. De friste van het water voelde heerlijk in haar keel. Iets dat weer verstoord werd door een andere wolf. "Kan een wolving niet voor een seconde alleen gelaten worden" Sprak ze kribbig. Welke wolvin moest haar nu weer storen.

(Madelyn)
avatar
Berichten : 90
Pawprints (₱) : 92
Roedel : \
Leeftijd : 3
Partner : \
Profiel bekijken

Re: Exploding emotions

op di feb 09, 2016 7:37 pm
Na een uitgeslapen ochtend stond Madelyn op. Ze gaapte en strekte zich zelf uit. Ze had het gevoel alsof dit haar dag werd. Ze stond lekker op dr poten en had die dag lekker veel kracht in der lichaam. Ze had honger en ging dus al snel op pad naar herten en konijnen, als die te vinden waren. Al snel had ze wat opgegeten. Haar vangst en kracht was in goede conditie. Maar na al dat jagen kreeg ze ook wel wat dorst. Ze draafde rond in de hoop dat ze een mooie meer vond. Al snel rook ze een andere teef. Even boeide haar dat niet en draafde verder. Al snel begon haar geluk weer en zag ze het meer. Alleen was ze niet welkom door de teef die zei dat ze alleen wou zijn, tenminste niet met die woorden.‘’Pardon?? Mag ik misschien ook wat water…??’’ Zei ze op precies dezelfde manier zoals de andere wolvin deed. En ze liep op het meer af. Eigenlijk kende ze haar zelf niet op die toon, maar ze was een beetje chagrijnig geworden door die ene wolvin die in haar mooie dag moest verschijnen. En ze nam als volgt slokjes. Frisjes..

_________________

avatar
Berichten : 81
Pawprints (₱) : 44
Roedel : yeah... no thanks
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : Why would i want someone that can hold me down?
Profiel bekijken

Re: Exploding emotions

op wo feb 10, 2016 4:05 pm
In stilte dronk Akina verder van het frisse meer. Het deed deugt en hield haar mooi opgewekt. Kort likte ze haar vier poten schoon. Het was dan wel deels nutteloos maar zo hield ze zichzelf wat bezig. Achter haar poten nog eens schoon te hebben gemaakt dronk ze weer wat. Ook hier had ze weer goeie herinneringen. Toch had Akina geen spijt dat ze verhuist had. Wel had ze spijt van de uitkomst met de verhuis, er is een reden waarom de rode wolvin terug naar Serigala kwam. En het was niet omdat ze haar vrienden wou terug zien. Ok dat was wel een mini deel van haar plan. Wat haar ware intenties zijn gaat niemand aan.
Kort rekte ze zich geeuwend uit. Het irriteerde haar dat er al snel een nieuwe Wolvin in de beurt was. Het meer is reusachtig maar toch moest de wolvin vlak op de plaats komen waar Akina zat.  .‘’Pardon?? Mag ik misschien ook wat water…??’’ Kort draaide ze met haar ogen om haar toon. " Niemand houd je tegen" was haar simpel antwoord met een ondertoon dat je niet kon achterhalen.  Voor het moment zelf deed ze dan niks meer. De rode wolvin keek even in het rond. De zwarte wolf naast haar verloor ze ondertussen geen enkele seconde uit het oog.
avatar
Berichten : 231
Pawprints (₱) : 151
Roedel : Never!
Leeftijd : 5
Partner : Oh man no but if you want u can kiss me ;3
Profiel bekijken

Re: Exploding emotions

op do feb 11, 2016 8:42 pm
‘’Niemand houd je tegen.’’ zei de rode wolf. Eerst wou Madelyn even bot terug doen maar dat deed ze maar gewoon niet. ‘’Fijn.’’ Zei ze op een neutrale manier en der snuit ging terug richting het koele water wat heerlijk door haar keel gleed. Na een paar slokjes keek ze nog even richting de rode wolf die haar in de gaten hield. Maar vlak daarna toen ze niet oplette kwam vis dat prongelijk tegen haar snuit aan sloeg. Madelyns snelle reflectie ging richting de vis en ving hem in de bek. De vis spartelde erg en was groot waarbij Madelyn een beetje onhandige pasjes nam. Ze beet harder en de vis was dood en stopte daarom ook met spartelen. Ze legde de vis neer en ging op een vriendelijk vragen:’’Umh… Wil je een hapje delen??’’ En ze nam een stapje verder weg van de vis. Madelyn vond het nooit leuk om eerst onvriendelijk te doen en daar geen sorry voor te zeggen. Ze ging op een vriendelijke manier zitten. Ze tilde haar poot omhoog en waagte een poging om het schoon te krijgen. Aangezien de vis zo spartelde was ze in wat modder gaan staan, wat geen fijn gevoel was.

FUCK!! Verkeerde wolfje sorry!! Ze het maar gwn als Madelyn Smile

_________________
 
Made By...:
Made By Zarrán! <3 (Ty)
Gesponsorde inhoud

Re: Exploding emotions

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum