IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  HandboekHandboek  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  Kaart  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  FAQFAQ  ZoekenZoeken  KalenderKalender  

Welkom op Serigala!

Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.

Wolf van de maand

Account switch

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Het team

Kai

Seizoen

Het is lente en dat betekent dat de temperaturen weer omhoog gaan en dat het overgrote gedeelte aan sneeuw verdwenen is. Toch lijkt er iets vreemds aan de hand, want waar er vorig jaar nog een overvloed aan voedsel was, lijken veel prooidieren nu in aantallen zijn afgenomen. Komt dit door de strenge winter of is er iets anders aan de hand?

credtis

Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl


Deel | 
 

 Momma, momma, don't be so mad.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Kova

avatar

Berichten : 743
Pawprints (₱) : 352
Roedel : The Shadows.
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : Your love is handmade for somebody like me. [Aissar]

BerichtOnderwerp: Momma, momma, don't be so mad.   do jun 01, 2017 6:26 pm

Met een konijnen dat ze nadenkend kauwend met haar tanden gewerkte, had de witte, iets kleinere wolvin zich op een platte, comfortabel uitziende steen genesteld om haar zeldzame vangst naar binnen te werken. Het vlees was taai en bitter, maar het smaakte beter dan enkele dagen geleden waar ze geen hap tussen haar kiezen had gekregen. Ondertussen had Kova het Aissar vergeven en wilde ze terug hun prille relatie voortzetten, kost wat kostte. Of ze met die beslissing kon leven, was een andere koek. Nee, ze had er geen spijt van - maar wat haar te wachten stond als de pups naar haar roedel zouden trekken, wist ze niet. Ze had nooit erg veel opgetrokken met jonkies, meestal door haar gesloten en nogal kille karakter, dus had ze geen idee hoe die kleine stuiterballetjes in elkaar zaten. In ieder geval wilde ze ervoor zorgen dat ze overweg kon met Ais' kinderen. Het laatste wat de witte wolvin voor haar gespierder partner zou willen, was dat zijn pups haar aan zouden zien als de kwaadaardige, boze stiefmoeder.

Alsof de duivel haar gedachten had gelezen, zag ze plots een zandkleurig balletje vacht tussen de doodse kleuren van het moeras glippen. Door een briesje ving Kova haar geur op en daarin vond ze waar ze voor gevreesd had. Emaya. Ze hield zichzelf voor om rustig te blijven, en probeerde haar gedachten koortsachtig te verzetten door de bouw van het kleine wezentje te bestuderen. Desondanks ze niet dezelfde zwarte pels als haar vaders droeg, had ze een gelijkaardige bouw en dezelfde glans in haar felle oogjes. Zelfs haar gezichtje leek op die van hem. Een droevige glimlach gleed bijna onbewust langs Kova's lippen, al was het maar voor een seconde.

Khyvan! C:

_________________

Theme || Voice
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Khyvan

avatar

Berichten : 112
Pawprints (₱) : 63
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 3 moons
Partner : Yikes!

BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   do jun 01, 2017 6:49 pmAimey had haar belofte gebroken. Ze was nu al heel lang weg, en was haar niet komen halen! Haar zus had beloofd dat, als ze haar vader had gevonden en het bij hem goed was, ze haar zou komen halen. Maar dat gebeurde niet!
Verontwaardigd was Khyvan op pad gegaan om haar zus terug te halen, maar was onderweg terechtgekomen op een plek die haar allesbehalve aanstond. De grond was zompig en haar pootje zakte er diep in weg als ze niet uitkeek, en het stonk vreselijk. De jonge welp was tot de conclusie gekomen dat dit het gevaarlijke moeras was waar ze vast niet mocht komen. Maar als Aims hun vader had gevonden, dan was ze hier vast ook langs gekomen. En als haar oudere zus dit kon, dan kon zijzelf dat zeker.
Plotseling vielen haar oranje ogen op een witte gestalte temidden van alle grauwigheid van het moeras. Aarzelend bleef Khyvan staan, onzeker over hoe ze moest reageren in de aanwezigheid van de wolf. Ze rook dat het geen roedelgenoot was. Dit ging interessant worden.
'Hey,' sprak ze met haar vriendelijkste glimlach. Wie weet wist deze wolvin wel iets van waar ze zoeken moest.

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Kova

avatar

Berichten : 743
Pawprints (₱) : 352
Roedel : The Shadows.
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : Your love is handmade for somebody like me. [Aissar]

BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   do jun 01, 2017 7:41 pm

Dat een welp zich al zo diep in het moeras waagde, was toch wel gewaagd van dit kleine wezentje. Haar vacht was modderig en stonk van de blubber die hier en daar onder de vast lijkende moerasgrond zat verscholen, dus ze was hier zeker naartoe gekomen met een missie. De meeste pups verlangenden namelijk naar warmte, droogte en de geur van hun moeder. Met een kleine aarzeling in haar bruine oogjes bleef het zandkleurige teefje staan en keek haar aan. "Hey," sprak het jonkie waardoor Kova even knipperde en haar een vrij vriendelijk knikje terugworp. Nooit had ze durven denken dat een ontmoeting met een van Aissars pups zo rustig en vriendschappelijk voorbij zou gaan; zoveel te beter. "Hallo," antwoordde ze en trok haar mondhoek even op, al hoopte de witte wolvin niet dat het wolfje de treurigheid er in zag. Omdat ze niet goed wist wat ze verder moest zeggen, gleed haar ijsblauwe blik naar de hazenbout waar ze zonet aan geknaagd had. Natuurlijk. Al moest ze toegeven dat ze niet overdreven veel wist over pups, moest ze misschien wel trek hebben? "Heb je honger?" vroeg ze met een voorzichtig randje terwijl ze een poot uitstak om het karkas een stukje dichter te schuiven naar het kleine jonkie haar richting. In dit seizoen was voedsel vrij schaars geworden, dus was het vrij onwaarschijnlijk dat de maag van dezelfde pup volledig volgestopt was.

_________________

Theme || Voice
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Khyvan

avatar

Berichten : 112
Pawprints (₱) : 63
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 3 moons
Partner : Yikes!

BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   zo jun 04, 2017 5:15 pmGelukkig was de witte wolvin vriendelijk. 'Hallo,' antwoordde ze kalmpjes maar met een glimlach op naar snuit. Khyvan kwam voorzichtig dichterbij. 'Heb je honger?' bood de wolvin aan. De jonge welp liet haar oranje blik kort naar de grote pluis zweven, dat aan haar voeten lag. Met een poot werd het een stukje dichter naar haar toe geschoven. Nu de witte wolvin erover begon - Khyvan voelde inderdaad een soort hol gevoel in haar buik. Eten was schaars geworden, en moedermelk kreeg ze al niet meer. Bovendien had ze een flinke tocht achter de rug.
'Een beetje,' bekende ze, voordat ze zich overgaf aan haar instinct en haar scherpe tandjes in het stuk vlees zette. Met haar voorpoten hield ze het kadaver tegen terwijl ze eraan trok. De geur van het voedsel prikkelde in haar neusgaten en zorgde ervoor dat ze bijna begon te kwijlen.
Al gauw had ze driekwart van de haas in haar eentje verschalkt, en aangezien de witte wolvin er zelf nog niet veel van had gegeten, zette Khyvan beleefd een stapje achteruit. 'Bedankt,' grijnsde ze naar de wolvin.

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Kova

avatar

Berichten : 743
Pawprints (₱) : 352
Roedel : The Shadows.
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : Your love is handmade for somebody like me. [Aissar]

BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   ma jun 05, 2017 11:14 am

Net zoals ze verwacht had bekende het wolfje dat ze inderdaad hongerig was en stortte zich op de haas. Terwijl ze haar tandjes in de homp vlees zette en er stukjes begon uit te scheuren, dwaalde Kova's blik af naar de bouw van het jonkie. Het had de sterke schouders van haar beide ouders, de lenigheid van haar moeder en de uitstraling van haar vader. Het was onwaarschijnlijk toeval dat ze elkaar hier troffen. Een hol gevoel trof de witte wolvin in haar hart en ze slikte even terwijl ze doelbewust de andere kant op keek om niet dezelfde pijn te voelen toen Kai haar gezegd had wie de vader van dit kleine wezentje was. Het leek bijna onschuldig, met zo'n tedere en vriendelijke uitstraling. Als ze niet wist wat er in het verleden was gebeurd, had ze dit teefje misschien opslag aardig gevonden. Nu leek het alsof er een enorm obstakel in de weg stond als ze vriendelijk tegen het kleintje probeerde te doen. "Bedankt." Met een kleine schok werd Kova terug gehaald naar het heden. Ze antwoordde niet, maar trok haar mondhoek op om te laten weten dat ze het met plezier gedaan had. "Jij bent de dochter van Emaya, niet?" vroeg ze met dezelfde uitdrukking op haar snuit ter bevestiging.

_________________

Theme || Voice
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   

Terug naar boven Go down
 
Momma, momma, don't be so mad.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» My momma don't like you and she likes everyone || Kittenbirth

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Mossley Marsh-
Ga naar: