WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 86
Pawprints (₱) : 69
Roedel : I only hunt with the moon
Leeftijd : II winters
Partner : What are feelings anyway?
Profiel bekijken

Aralon

op wo mei 17, 2017 4:37 pm


The Woods are lovely, dark and deep.
But I have promises to keep
And miles to go before I sleep
And miles to go before I sleep...

General
Name
: Aralon
Age : II winters
Gender : male
Pack : /
Family : killedOuter
Eyes
: Amber/yellow
Fur : White & silver with grey shapes, black ears & nose
Build : Big, small hips, good strengthInner
- Niet goed, neutraal of slecht: verloren wie hij is. Diep vanbinnen een goede wolf, waarmee slechte dingen gebeurd zijn, en daardoor nu slecht. Maar blijft hij dat ook?

- Heel onvoorspelbaar: volledig mentaal in de war met wie hij is en waarom hij dingen doet. De ene keer bewust gemeen, de andere keer vriendelijk, waarbij hij dingen voelt die hij niet wil voelen. Verdringt alle goede gedachten en emoties.

- Achteloos, alles staat in het teken van zijn verleden en wraak. Wat er verder rondom hem gebeurt, gaat aan hem voorbij.

- Onzeker. Dit laat hij niet zo snel merken, maar is wel te zien aan zijn humeur dat verschillende keren in één gesprek kan omslaan.Skills
Hunting: ♦ ♦
Strength: ♦ ♦ ♦ ♦
Endurance: ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Stealth: ♦ ♦ ♦ ♦
Swimming: ♦
Sight: ♦ ♦ ♦ ♦
Hearing: ♦ ♦ ♦
Scense of smell: ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Agility:
Speed: ♦ ♦ ♦ ♦
Intelligence: ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Social

Strangers: ♦
Family: ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Friends: ♦ ♦ ♦
Females: ♦ ♦
Pups:History
Wolf Story, een lange tijd geleden. Hij was nog maar een pup en kreeg een intensieve opleiding bij de Shadows. Toen op een dag zijn vader valselijk beschuldigd werd van moord in de roedel, werd zijn hele gezin verbannen. Door de voedselschaarste in het gebied dat langzaamaan aan het afsterven was door de droogte hadden ze al haast geen overlevingskans, maar ze vonden telkens wel weer manieren.
En toen kwamen ze. Ze waren met honderden. Duizenden. Ze omsingelden allen zijn ouders. Hijzelf verdween in de massa, werd achteruit gestoten. Waarna hij ze nooit meer terug zou zien. Het was het enige moment met zijn ouders dat voor altijd in zijn geheugen gebrand zou blijven.
Vele manen zijn nu verstreken en Aralon zint nog steeds op wraak. Iedere Shadow die hij op zijn pad zou tegenkomen zou hij vermoorden, één voor één. Voortdurend is hij naar wolven van de roedel op zoek. Maar hierdoor wordt de situatie ingewikkeld. Doet hij het nog steeds om een goede reden, of wordt hij langzaam slecht? Is hij bang van de monsters rondom hem of in hem? Wie kan hij vertrouwen, en kan hij dat nog wel van zichzelf? Maar vooral: zijn de Shadows wel degenen die alles fout hebben gedaan?
De reu onderdrukt voortdurend zijn gevoelens en worstelt met zichzelf, in de hoop dat het anders zal worden. Maar zal hij ooit antwoorden krijgen en rust vinden?

[/font][/font]


Storyline
Mogelijke verlopen omtrent de verhaallijn kunnen zijn:

- De wolf vindt rust, brengt zijn leven terug op orde en staakt zijn wraakactie.
- Aralon wordt goed en voegt zich bij de Ökami.
- Hij wordt slecht en verzoent zich opnieuw met de Shadows, wordt eventueel terug een lid van de roedel.


©Juul

_________________

.:
The Woods are lovely, dark and deep
But I have promises to keep,
And miles to go before I sleep
And miles to go before I sleep...
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum