WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 90
Pawprints (₱) : 92
Roedel : \
Leeftijd : 3
Partner : \
Profiel bekijken

Later i will be a princess. OPEN

op di feb 09, 2016 5:46 pm
Madelyn wandelde rustig rond, totdat ze vond wat ze nog nooit had gezien, een kasteel. De blijdschap straalde uit haar gezicht. Met een verrassend gezicht rende ze erin. Toen ze in het kasteel stond zag ze dat het oud, maar dat maakte niet uit. Ze liep koninklijk naar de grote trap. Ze liep de treden op alsof ze een prinsesje was. Ze wist nog als de dag van gisteren dat Madelyn en Victoria altijd al prinsessen wilden zijn. Ze speelde zelfs altijd prinsesje maar nu kon Mad echt een zoals een prinses doen. Toen ze boven aan de trap stond liep ze verder naar een prachtige kamer. Er lag een groot iets en het was zo zacht, ze had weleens gehoord over het ‘bed’ Ze wist niet zeker of ze dit ding echt bedoelde want ze was nog nooit in een echt mensendorp of kamer geweest. Toen zag ze ook nog een langwerpig ding, maar toen je ervoor ging staan schrok ze zich dood! Ze zag haar zelf, was het haar wel of was het een opening. Dit had ze nog nooit gezien. Ze keek naar achteren, alles wat achter haar stond, stond ook op het voorwerp. Ze wist nu echt zeker dat ze het zelf was toen het beest de zelfde bewegingen deed.  In de kamer was ook een gat. Toen ze er doorheen keek zag ze het gebied ‘Serigala’ Ze zag zo’n groot uitzicht nog nooit. Het was prachtig. Maar al snel bederfde de pret en rook ze een andere wolf. Ze ging snel in een koninklijke pose zitten en zei als volgt:’’ Uh-um Wie ben je, en wat doe je in mijn kasteel.’’ Ze kon het niet lang volhouden en ze zat al te giechelen. Ze nam speelse sprongetjes naar voren. ‘’Haha grapje, je bent welkom!!’’ Zei ze op een vriendelijke manier. Ze hoopte dat de wolf die ze straks ging tegenkomen goed was.

OPEN!!

_________________

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum