WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 231
Pawprints (₱) : 200
Roedel : Shads
Leeftijd : 4
Partner : You don't knooow youuur beaautifuuuul
Profiel bekijken

Muddy Waters [OPEN]

op di mei 16, 2017 9:49 pm
Zijn grijze vacht kleurde donkerbruin. Dit was grotendeels te danken aan het feit dat hij door de modderpoel, die de naam Mossley March had gekregen, was gekropen. De modder die aan zijn vacht was blijven hangen was veranderd in kleverige blokken zand. Hij had al enkele keren een poging gedaan om zich ervan te bevrijden, maar het leek er niet gemakkelijk vanaf te gaan. Achja, wie weet zag hij er nu wel nog ruiger uit dan dat hij al deed. Bovendien was hij eindelijk op droge grond beland. Raska Hills, een mooi stukje grond waar hij op zoek kon gaan naar wat te eten. Waarschijnlijk zou hij uiteindelijk uitkomen bij een konijn, maar hij had zijn hoop toch op iets groters gevestigd. Wie weet wat de dag met zich meebracht.

_________________
avatar
Berichten : 81
Pawprints (₱) : 44
Roedel : yeah... no thanks
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : Why would i want someone that can hold me down?
Profiel bekijken

Re: Muddy Waters [OPEN]

op wo mei 17, 2017 3:29 pm
De rode vos trippelde haast geruisloos door de bossen. Haar goudkleurige staarden recht voor zich uit, om de zoveel tijd gleden ze de omgeving rond. Op zoek naar wat te eten, of dat er geen andere wolf in de buurt was. Moest dit het geval zijn ging Akina het dier gewoon negeren. Haar mood was nu gericht op eten. Het is niet dat de wolvin aan het verhongeren was. Nog geen paar uur geleden had ze nog zojuist een konijn gegeten. Toch had ze weer honger. Niet omdat ze welpen verwachten, maar gewoon omdat ze veel kon eten. Dit zou men niet verwachten aangezien ze niet de grootste was. Al zouden anderen dat dan juist wel weer verwachten bij het zien van de spieren dat zich aan haar lichaam te zien was.

In een enkele seconde stond haar hele lichaam gespannen, lichtjes door haar poten gebogen. Haar blik was gericht op iets dat zich leek te verstoppen tussen de struiken. Voor even leek niks te gebeuren. Tot dat er een hert razend snel vooruit schoot, weg van de wolvin die meteen de prooi achterna liep. Akina haar tong hing genietend uit haar bek terwijl haar focus op het beest gericht was. Beide zigzagden tussen de bomen door. De grijns op haar lippen werden breder en straalden een al hongerig uit. Dit ging zo van haar zijn. Het was duidelijk te zien aan haar uitstraling dat ze het beest allang gevangen zou kunnen hebben. Toch liet ze de hert nog even in de waas dat het nog zou kunnen ontsnappen. Akina was een wolvin die namelijk graag met haar eten speelde.

De wolvin zelf was dan ook zo gefocused op het spelen met het eten dat ze nergens anders oplette. De geur van een wolf drong dan wel door haar neus maar leek haar hersenen niet te vinden. Akina zag het dan ook veel te laat dat de hert een scherpe onverwachte bocht naar links zou nemen zodat het niet in de klauwen van een andere wolf terecht te komen. Het leek haar wel nog juist te lukken om nipt over de wolf te springen hierdoor werd haar lichaam wel tegen een boom gesmeten. Enkele korte seconden bleef ze liggen. Haar ademhaling kalm maar kort even happerig van de impact. Met een diepe zucht stond de rode wolf weer recht. " And there goes my food..." lichtjes geirriteerd dat ze haar eten kwijt was keek ze naar de wolf die ze nog juist had kunnen ontwijken. "You look like shit with all that dirt" sprak ze droogjes op achter hem aandachtig bestudeerd te hebben en al de droge modder te zien vastzitten.
avatar
Berichten : 231
Pawprints (₱) : 200
Roedel : Shads
Leeftijd : 4
Partner : You don't knooow youuur beaautifuuuul
Profiel bekijken

Re: Muddy Waters [OPEN]

op di mei 23, 2017 7:29 pm
Achter zich hoorde hij plots gerommel. Er bleek op dit moment iemand te zijn met meer geluk als het om jagen ging. Een ree kwam op hem afgestort met daarachter een roodkleurige wolf. Toen de ree hem eenmaal in het vizier had nam hij een scherpe afslag. Echter leek de teef die erachteraan holde daar niet op tijd van op de hoogte te zijn waardoor ze diezelfde wending niet op tijd kon maken. Uit reflex maakte Zayn zich klein, terwijl hij een stapje opzij zette. Even later hoorde hij een dreun. Blijkbaar had een van de weinige bomen in dit gebied de teef opgevangen. Zijn hersens hadden even een aantal tellen nodig om te verwerken wat er net in enkele secondes had plaatsgevonden. De ree was er in ieder geval al lang en breed vandoor, dus liep hij op de teef af. Ze leek er zonder teveel kleerscheuren vanaf te zijn gekomen en stond ondertussen alweer op vier poten. ”You look like shit with all that dirt,” merkte ietwat droogjes op. Excuses kwam er niet, terwijl ze hem op een haar na gemist had. ”Beter een beetje vies, dan tegen de enigste boom van dit gebied opknallen,” greens hij. Je kon het oprecht een prestatie noemen, want Raska Hills kende vrijwel geen bomen. Hier een daar was wel een struik te vinden en met heel veel geluk een boom, maar dat was het wel.

_________________
Gesponsorde inhoud

Re: Muddy Waters [OPEN]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum