WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Moderator
Berichten : 1503
Pawprints (₱) : 189
Roedel : The question is not 'who is going to let me?' The question is 'who is going to stop me?' [coming soon]
Leeftijd : 3 years old
Partner : I'll tell you about my demons while you tell me about yours. Maybe they'll get along well enough to fall in love and leave us alone.
Profiel bekijken

[RPG] Starshine Academy

op wo mei 03, 2017 8:54 pm


 

Starshine Academy legt haar focus in het enorme universum van Kovomaka, bruisend van wonderen, magie en legendes. Zeven Planeten met unieke culturen representeren de magische elementen die de cruciale spil vormen die alles in balans houdt: vuur, water, lucht, aarde, woud, licht en duister. Magie is leven zelve, en leven is magie. Een cyclus, die nooit zijn einde vindt.

In een tijd dat magie hevig werd onderdrukt, richtten zeven Legendarische Magiërs een school op om het in eerbetoon te houden: Starshine Academy. Van heinde en verre komen jonge Magiërs hier op af om in de leer te gaan van de kunsten der magie. Word jij een temperamentvolle vuurmagiër, of een kille magiër afkomstig van Shadra? Ga op missies, woon de lessen bij, breid je Spellbook uit en werk jezelf omhoog in potentie. Misschien treed jij uiteindelijk in de voetsporen van een Legendarisch Magiër om de magie tot het einde ter tijden te blijven vereeuwigen! Al zeven jaar kunnen we met trots de enorme achtergrondlore uitbreiden, en we blijven er graag meer jaren bij tellen! Welkom op de school!

-NAAM: Starshine Academy
SOORT: RPG
TAGS: Magie, elementen, school, rijk aan lore
LINK: http://staracademy.forumtwilight.com/forum
LORE BLOG: https://kovomakianlibrary.wordpress.com/


 _________________

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum