WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Berichten : 156
Pawprints (₱) : 158
Roedel : Heuhuehuhu
Leeftijd : 2 jaar
Partner : She's a butcher with a smile, cut me farther.
Profiel bekijkenhttp://serigala.actieforum.com

[RPG] Final Fantasy

op wo apr 12, 2017 7:40 pm
Final Fantasy is een text-based RPG gebaseerd op de succesvolle, gelijknamige, game reeks gemaakt door Square Enix. Wij bieden jullie een enorme wereld die vier van de games in beslag neemt, een ingebouwd shop systeem, een leveling systeem en nog veel meer! Final Fantasy biedt talloze mogelijkheden om eigen karakters uit te werken of je favoriete karakters uit de games een extra verhaal te geven. We hopen jullie dan ook terug te zien op het forum, om samen met ons Spira, Pulse, Hydaelyn en Eos te ontdekken!

Met de opening van het forum stopt het werk van het team niet. In de toekomst hopen wij nog meer op het forum te brengen. Zo zijn wij momenteel bezig aan het uitwerken van dungeons en events. Ook staan wij open voor alle suggesties die de leden brengen als het gaat om items voor de shop of andere ideeën voor het forum. Zie jij iets niet staan waarvan je denkt dat het er bij hoort? Stel het voor!

Final Fantasy heeft op dit moment 6 OOC accounts uit totaal 28 leden.
Er zijn in totaal 188 berichten geplaatst.

_________________
"Where we're from, there's no sun.
Our hometown's in the dark."

Kadar
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum