WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 19
Pawprints (₱) : 8
Roedel : Solitaire
Leeftijd : 2,5 years
Partner : I wonder how many times we already passed each other
Profiel bekijken

Endless journeys{Open}

op zo apr 02, 2017 9:00 pm
Dit was de langste reis die hij ooit had gemaakt in zijn nog korte wolvenleven, maar hij wist dat het een goede keuze was geweest en hoewel elke stap zwaarder werd met elke dag, had hij er geen spijt van. Het was goed om zijn leven als een pup achter te laten en voor zichzelf te beginnen en waar kon dat beter dan in het beloofde land, zoals de wolven over dit uitgestrekte gebied praatten. Zijn broer was achter gebleven, één van de weinig dingen waar hij wel spijt van had, maar een te grote ruzie had de twee uit elkaar gedreven. Of Sam hem zou volgen of zijn eigen weg zou gaan wist Dave niet, maar hij was te trots om zelf het contact weer te zoeken. Hij zag wel, hij kon zich prima alleen redden. Uiteindelijk was hij altijd degene die Sam op zijn schouders droeg, om het maar zo te zeggen.

Het was fijn om weer bomen te zien, na al het ijs en sneeuw. Dave was niet zo gewend aan het koude klimaat wat zich hier leek te bevinden en hij hoopte dat ook hartelijk dat het verderop in dit land aan zijn persoonlijke voorkeuren werd gedaan, want hij wist niet wat hij aanmoest met de kou. Het leek helaas op dat hij zich er nog even doorheen moest zetten, maar de naaldbomen hier waren een goed teken. Het werd vast wel beter als hij hier vandaan is gekomen. Een gebied waar hij zich thuis kon voelen en een goed hol kon graven, zodat hij zich daar kon vestigen. Dat was wat hij het liefste wou en hij ging ook zijn best doen om die plek te vinden.

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum