WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 3
Pawprints (₱) : 3
Leeftijd : 1 year
Profiel bekijken

Shadows of my soul

op zo apr 02, 2017 2:37 pm
Anathema was niét in een goed humeur en dat was duidelijk aan haar te zien. De regen viel met bakken uit de lucht en haar vacht plakte aan haar magere lichaam. Je zag haar ribben zo. Haar vacht, die sowieso niet echt effen was, was nu een donkerder grijs en bruin dan normaal. Haar blauwe ogen stonden op onweer. De eerste wolf die nu aan zou komen zat met de gebakken peren. Haar tanden waren al praktisch ontbloot, haar vacht stond rechtovereind in haar nek en haar oortjes waren naar achter geplooid. Ze had zin om te vechten, en ze hoopte dan ook snel een tegenstander te vinden.

+Kadar

_________________
avatar
Berichten : 398
Pawprints (₱) : 351
Roedel : The Shadows
Leeftijd : IV
Partner : "And in the middle of my chaos, there was you." [Kova]
Profiel bekijken

Re: Shadows of my soul

op di apr 04, 2017 9:11 pm
 
Terwijl de pikzwarte reu op een rustig tempo zijn weg maakte door het donkere bos, wat tevens zijn roedel terrein was, pikte hij een onbekende geur op. Dit had al snel zijn interesses gewonnen, vooral omdat ze hier niet erg vaak bezoek kregen. Het was maar eens tijd om op onderzoek uit te gaan besloot de reu, waarna hij zijn richting dan ook bijgestelde om zo de geur te volgen. Als terrein kenner, had hij al snel de oorzaak gevonden. Zo bleek het in een oogopslag te gaan om een wat jongere wolvin, hij schatte haar dan ook op ongeveer een jaartje. Opvallend was dat ze geen geuren van hier meedroeg, waarschijnlijk was het dan ook een nieuwkomer in dit gebied.

Helaas zal dat voor haar geen reddend excuus zijn. Shadows hielden nou in eenmaal niet van buitenstaanders op hun gebied en aan hem de taak -in dit geval- om het duidelijk te maken. Hij nam een klein om weggetje, wat hem  vervolgens voor de teef terecht liet komen. Zo kwam hij dan ook grommend maar behoedzaam, de bossen uit gestapt. “Zo, zo, jij durft.” Strak keek hij de indringer aan, waarbij zijn oren naar achteren waren gestoken waren. “Wat denk jij hier te gaan doen kleintje?” De reu stapte dichterbij. “Laat me aardig zijn: Je krijgt een kans om je weer om te draaien en het Shadow terrein te verlaten.” Steevast was zijn blik blijven hangen op de jongere wolvin, juist om haar nog ongemakkelijker te laten voelen. Om zijn dringende punt nog duidelijker te maken, stapte hij nóg dichterbij, zo dichtbij dat hij haar adem in haar gezicht kon voelen wanneer hij pratte. "Laat me duidelijk zijn: het is wel je eerste en laatste kans." Waarschuwde hij haar nogmaals, waarbij hij zijn tanden even ontblootte.

[sorry, je bevind je op roedelterrein]

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum