WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Berichten : 153
Pawprints (₱) : 158
Roedel : Heuhuehuhu
Leeftijd : 2 jaar
Partner : She's a butcher with a smile, cut me farther.
Profiel bekijkenhttp://serigala.actieforum.com

Informatie over Serigala

op zo jan 31, 2016 8:16 pm

Informatie over Serigala

   

Serigala, het land van de wolven. Serigala is het Indonesische woord voor wolf en dat is precies waar deze RPG om draait. In Serigala kruip je in de huid van een wolf en verken je het gebied, maak je vrienden (of vijanden!), start je een roedel of doe je compleet iets anders. Het ligt compleet in jouw handen! Jij bepaalt het uiterlijk, geslacht en de persoonlijkheid van jouw eigen wolf.
Hier op Serigala streven we voor het semi-realistische beeld van de RPG. Dit houd in dat we zo realistisch mogelijk RPG'en met onze wolven, alsof het net echte zouden kunnen zijn. Echter zijn er wel een aantal dingetjes anders, om het leuk te houden voor iedereen. Hier volgen er een paar:


  • Wolven op Serigala kunnen praten. Dit spreekt voor zich, een beetje gesprek RPG't toch wel wat makkelijker.
  • Wolven op Serigala zijn over het algemeen wat 'vermenselijkt' dit houd in dat ze gevoelens hebben, huilen en andere dingen kunnen die normaal niet kunnen.
  • Wolven op Serigala mogen een iets aparter uiterlijk hebben dan normaal. Neem dit echter met een korreltje zout, we zijn hier zeer kritisch in. Andere oogkleuren kunnen, maar bijvoorbeeld een paarse vacht is niet toegestaan!

Dat maakt het allemaal een stuk leuker! Zie Serigala vooral als een gebied waar jij als speler je eigen invulling aan mag geven. De gebieden zijn daar, maar veel kleine details zijn er niet. Die laten we over aan jou, of juist niet! Het is helemaal je eigen keuze.
Serigala kan beschouwd worden als een natuurgebied waar mensen zich niet mee bezig houden. Mensen zijn bij Serigala ook totaal niet in the picture, om het zo maar te zeggen. Wie weet dat er in de toekomst gebieden bij komen waar mensen in voor kunnen komen, maar dat is een kwestie voor later.
Plezier staat voor op! Als er vragen zijn mogen die altijd gesteld worden aan de administrators of aan de moderators! Have fun!

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum