WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 15
Pawprints (₱) : 13
Roedel : Trying to walk into my mothers pawprints
Leeftijd : 4
Partner : Skinned knees are easier to fix then broken hearts.
Profiel bekijken

Neveah needs an owner

op zo maa 26, 2017 5:46 pm
Ewa luitjes,

Naomi heeft besloten om niet meer verder te gaan met Serigala, maar dat betekend niet dat haar wolfjes ook meteen verdwijnen. Neveah is daarom op zoek naar een nieuwe eigenaar die een leuke draai aan haar leven geeft.

Wie is Neveah nou? Neveah is de vierjarige dochter van Kai en een of andere *** die Kai ooit in de steek heeft gelaten. Een paar maanden na de geboorte werd ze gescheiden van haar moeder, maar na flink aantal maanden kwam ze in Wolf Story terecht en werd ze weer herenigd met moeder Kai, waarna ze ook meteen deel uitmaakte van The Shadows.

Er is nog niet verschrikkelijk veel met Neveah gebeurd, dus diegene die haar over wil nemen kan vrij veel kanten uit. Houd wel in je achterhoofd dat Neveah al bijna haar hele leven bij The Shadows zit, dus wel een redelijk pittige wolvin is. Je mag zelf weten hoe je dit uitwerkt. Ze is wildkleurig, maar dit mag je ook wel een beetje aanpassen hier en daar.

Laat het maar even weten als je geïnteresseerd bent met een korte motivatie/plannetje wat je met haar gaat doen.

Groetjes!

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum