WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 92
Pawprints (₱) : 39
Roedel : Well.... I don't wanna talk 'bout it hehe..
Leeftijd : Almost 3
Partner : Well... I lost count xoxo
Profiel bekijken

Beautiful Fur -OPEN-

op vr maa 24, 2017 4:31 pm
Eindelijk! Ze had water gespot. Ze werd al een tijdje gek van deze plek, Serigala. Toch had ze al een reu gespot en had al besloten dat ze hier ging blijven. Ze kon niet voor altijd ergens anders naartoe gaan. Z liep op het water af en nam een paar heerlijke, frisse slokken. Het was alweer warmer geworden dus water was heerlijk. Ze keek even naar haar vacht. Mmh.. Niets te zien wat vies was aan die kant. Maar toen ze de andere zij bekeek zag ze wat modder. Oh. My. Gosh. Nee! Ze moest wel ergens langs een vieze boom gelopen zijn! Freya haatte het als haar vacht was, net zoals haar moeder. Zonder te denken sprong ze het water in. Brr.. Nog best koud, maar verfrissend. Het water lag ook mooi in de zon waardoor haar vacht mooi wit straalde. Ze keek naar haar vacht waar de vlek zat maar blijkbaar was het nattig en was het daardoor alweer direct weg. Mmh.. Best lekker water in Serigala, alleen voedsel was niet echt makkelijk te vinden tho. In Polita waren er bijv. veel meer mooie herten enz. Ze stapte weer uit het water en guess what, haar vacht was weer beeldschoon! Net zoals haar ogen en gewoon haar hele lichaam. Ze hoopte nu nog meer dat er een reu voorbij kwam. Ze wou nogal gespot worden door wat hotness, misschien.. Nee, ze moest nu niet aan Siegmund denken, die was er toch nooit, besides, hij was gewoon stupid.


OPEN ^^

_________________
Made by:
Made by dear Manon <3
avatar
Berichten : 50
Pawprints (₱) : 18
Leeftijd : 1.5 jaar
Profiel bekijken

Re: Beautiful Fur -OPEN-

op za maa 25, 2017 12:41 pmZijn zwerftochten hadden hem weer een stukje zuidelijker gebracht, en daarmee verder weg van zijn thuis en zijn roedel. Alleen zijn was ook maar zo alleen, en stiekem was Lorcan steeds dichter in de buurt van andere wolven gaan struinen. Met wat geluk, zouden er vast vriendelijke soortgenoten tussen zitten. Misschien zelfs ooit wel een roedel waar hij zich bij aan mocht sluiten? Zijn blik stond dromerig en afwezig terwijl de jonge witte wolf op een kalm drafje een hertenpad langs een groot meer volgde.

Een plons in de verte deed hem opschrikken uit zijn gedachten, zijn ogen zoekend naar iets in het water wat het geluid had kunnen veroorzaken. Misschien een prooi die hij makkelijk kon grijpen? Toen viel zijn blik op datgene wat het geplons veroorzaakt had, en zijn hart maakte een sprongetje van blijdschap. Een witte wolf! Het zou toch niet...?
Zonder er echt bij na te denken, begon hij sneller te lopen, op de witte wolf, nee wolvin, af. "Hey!" riep hij de wolvin toe. Maar toen hij dichterbij kwam, zag hij al bijna gelijk dat het geen bekende van hem was. Lorcan's staart zakte teleurgesteld omlaag tussen zijn poten, en hij voelde een vlaag van heimwee en verdriet over zich heen komen. Op een paar passen afstand bleef hij staan, en keek naar de wolvin.


_________________

Setje gemaakt door Nemy/Puck <3
avatar
Berichten : 92
Pawprints (₱) : 39
Roedel : Well.... I don't wanna talk 'bout it hehe..
Leeftijd : Almost 3
Partner : Well... I lost count xoxo
Profiel bekijken

Re: Beautiful Fur -OPEN-

op zo maa 26, 2017 4:23 pm
Een reuen geur trok haar neus binnen. "Hey!" Wow.. Die kwam snel. Ze keek om en de reu klonk anders dan hij nu keek. Maar oh my! Die reu was hot. Prachtige ogen en een prachtige vacht. Ze schudde zich uit en liep op een sierlijk manier op de reu af. ‘’Well hello sweatheart.’’ Zei ze met een glimlach. Ze ging met de reu voorzichtig beginnen, deze reu leek meer als een wolf die romantisch was. ‘’What’s the matter?’’ Vroeg ze meelevend, ongemerkt dat ze hem in de armen wou ontvangen. Wauw.. Ze had de perfecte reu gevonden, niet dat ze het alleen op deze reu hield, maar in ieder geval kon ze deze reu niet laten lopen hoe dan ook.

(Sorry dat ie zo kort is.)

_________________
Made by:
Made by dear Manon <3
avatar
Berichten : 50
Pawprints (₱) : 18
Leeftijd : 1.5 jaar
Profiel bekijken

Re: Beautiful Fur -OPEN-

op zo maa 26, 2017 6:23 pm
Lorcan schreef:In dit vreemde, inmiddels door de warmere temperaturen bijna volledig sneeuwloze en voor Lorcans begrippen vlakke land, was het zien van een wolvin met een vacht zo wit als de hare een sight for sore eyes. Toch kon het het verdriet en de heimwee die hij had naar zijn familie en roedel niet totaal verdringen. Met zijn ogen volgde Lorcan iedere beweging van de wolvin, die zich uitschudde en op hem af kwam lopen. Hij zag er misschien redelijk ontspannen uit, maar ieder spiertje in Lorcan's lichaam stond klaar om weg te rennen, voor het geval ze toch gevaarlijk bleek te zijn.

"Well hello sweetheart," Sprak ze hem aan toen ze dichter bij gekomen was. "What's the matter?" Tsja.... Dat was nou niet echt een verhaal wat je zomaar aan een willekeurige vreemdeling vertelde. Of in ieder geval niet iets wat Lorcan zou doen, daarvoor deed het hem teveel pijn.
Hij kwispelde even kort met zijn staart, een klein glimlachje op zijn snuit. "I've just been wanderin' 'round," Antwoordde hij haar. Een halve waarheid was altijd beter dan een volle leugen. Dat hadden zijn ouders hem geleerd, als het om vreemdelingen ging. "Just now, I was looking to catch some dinner, but there doesn't seem t'be a lot of prey 'round here."

Lorcan nam een korte pauze, de wolvin tegenover hem in zich opnemend. Ze leek vriendelijk... Best wel mooi ook, eigenlijk, met die sneeuwwitte, smetteloze vacht en haar helderblauwe ogen . Lorcan was zich volledig onbewust van haar gedachtengangen, en misschien maar goed ook. De jonge reu had absoluut nog geen enkele ervaring of benul op het gebied van de liefde. "What brings you here all by yerself, lass?"


Edit: blauwe ogen, toch, niet groen?


Laatst aangepast door Lorcan op ma maa 27, 2017 12:04 pm; in totaal 1 keer bewerkt

_________________

Setje gemaakt door Nemy/Puck <3
avatar
Berichten : 92
Pawprints (₱) : 39
Roedel : Well.... I don't wanna talk 'bout it hehe..
Leeftijd : Almost 3
Partner : Well... I lost count xoxo
Profiel bekijken

Re: Beautiful Fur -OPEN-

op ma maa 27, 2017 11:45 am
"I've just been wanderin' 'round," Yeah right.. Well okay, if he says so. "Just now, I was looking to catch some dinner, but there doesn't seem t'be a lot of prey 'round here." Ugh! So right. Ze was niet de enige die erachter was gekomen. ‘’Tell me ‘bout it.’’ Zei ze met een zucht. Freya zag de wolf over haar vacht kijken in zijn ogen. Ha, geen enkele kon dat laten. Hehe, logisch. "What brings you here all by yerself, lass?" Vroeg hij toen na een korte pauze. Hij kon het eigenlijk bijna niet laten om het grapje van Thomas te laten lopen. ‘’My paws ofc.’’ Grinnikte ze. ‘’Just kidding, i am just lookin’ ‘round here.’’ Zei ze toen. Wat boeide haar nou wat Thomas hier ging van denken, hij dacht dat teven geen alpha konden worden, hoe dom.

_________________
Made by:
Made by dear Manon <3
Gesponsorde inhoud

Re: Beautiful Fur -OPEN-

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum