WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 6
Pawprints (₱) : 8
Roedel : -
Leeftijd : 3
Partner : -
Profiel bekijken

Akela

op wo maa 01, 2017 10:21 pm


Naam: Akela
Uitspraak: Aké la
Geboortejaar: winter 2013
Vacht: zwart
Formaat: te groot voor een teef
Oogkleur: oranje/geel

Familie:
Moeder: Shade, geboren in WS en het land verlaten
Vader: Onbekend

Akela:
Akela komt uit oude shadow bloedlijnen uit Wolfstory, maar haar moeder Shade ging daar al snel weg. Eenmaal gesetteld in een gebied, wierp ze een nest met 2 pups, een reu en een teef. De teef was Akela, en een letterlijke kopie van haar moeder - op haar ogen na. Alle teven uit haar familie waren groot geweest, vertelde haar moeder haar. Akela was geen uitzondering, met haar hoge schoft en forse bouw kon ze doorgaan voor een reu.

Akela is eigenwijs, koppig, gaat graag haar eigen weg. Intelligent, maar geen betweter. Ze zegt wat ze van je vind en is eerlijk, niet iets wat veel volgen kunnen waarderen aan haar - maar wat zij wel kan waarderen in anderen. Ze gaat gevechten niet uit de weg, wat haar al meerdere malen in de problemen heeft gebracht - maar hier heeft ze van geleerd. Ze is geen allemansvriendje, maar niet onaardig. Verder is ze trouw, een goede vriendin maar is niet snel in vriendschappen sluiten. Als ze eenmaal tot die kringen behoort, zal je zien dat Akela een vriendin is die voor je door het vuur gaat.

_________________

To be fearful of the night..
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum