WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 189
Pawprints (₱) : 171
Roedel : ex-Hero
Leeftijd : 4,5y
Partner : Together we can face any challenges as deep as the ocean and as high as the sky [Khuolema]
Profiel bekijken

Like a Magnet

op ma feb 27, 2017 10:48 pm

Na een geslaagde jacht en een heerlijke maaltijd had Vamp tegen een heuvel net voor een paar struiken plaats genomen om haar gevulde maag wat te laten zakken. Een tevreden zucht verliet haar bek wanneer ze had plaatsgenomen, de rustige omgeving om haar heen bekeek en zich daarna door haar voorpoten liet glijden. Het was weliswaar wat nog wat fris om op de koude ondergrond te gaan liggen, waar alsnog wat sneeuw te vinden was. Toch had ze het gevoel dat de temperaturen wat omhoog kwam en het niet erg lang meer zou duren dat ook het witte goedje weer zou verdwijnen. Dat zou betekenen dat de lente weer in aankomst zou zijn en er dus weer jonge dieren geboren zouden worden – wat tevens weer goed was voor de jacht. Na haar mening mocht het nu ook echt een keer over zijn met de winter, ze had geen zin meer om een hele middag heen en weer te zijn voor een amper gevulde maag, daarbij had ze ook wel een keer genoeg van de hazen en konijnen.

Met de gedachte dat het allemaal weer wat op zou fleuren keek ze eens omhoog, waar het zonnetje haar tegemoet straalde. Haar blik gleed van boven naar beneden, waarbij haar ogen bleven staan bij het aanzicht van de iets bebloede vacht op haar benen. Zo keurig als ze was, likte ze zichzelf schoon om daarna zachtjes achterover te vallen en langzaam, licht snurkend in slaapt te vallen.

[open voor iedereen]


_________________

Status: inactief
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum