WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 398
Pawprints (₱) : 351
Roedel : The Shadows
Leeftijd : IV
Partner : "And in the middle of my chaos, there was you." [Kova]
Profiel bekijken

Shape of You

op zo feb 19, 2017 4:47 pm
 

Voor het eerst sinds een lange tijd was de zwarte reu weer eens te vinden buiten het Shadows gebied. Naja, buiten – laten we het er maar op houden dat het lang geleden was dat Aissar in de vallei was geweest. Bijna de gehele herfst en winter was hij te vinden geweest in de buurt van z’n roedel. Hoewel het hem wel beviel hadden zijn poten toch de drang gehad om over de grens heen te stappen. En zo was de reu dus uiteindelijk beland bij het einde van de vallei, of terwijl het grootste meer van Serigala wat ook wel Nimweth Lake werd genoemd. Hij had zijn reis hier naar toe als rustig beschouwen, wat ook weer kwam omdat hij geen ander wolf op had gezocht. Natuurlijk had hij onderweg wel wat geroken, maar het had niet genoeg interesse in hem opgewekt om het ook daadwerkelijk te gaan volgen.

Met een tevreden blik op het meer, stapte hij door de sneeuw dichterbij om vervolgens aan de rand van de oever plaats te nemen. Het gebied was nog helemaal in de winterse sferen en hoewel het niet altijd even handig was, kon hij dit seizoen wel waarderen. Het uitzicht was adembenemend, daarbij had je geen last van de hitte die zomers heerste en de bijbehorende insecten. Een diepe zucht verliet zijn bek, voor even was het stilletjes om hem heen waarbij zijn gedachten al weer wat verder weg ebde. Hij realiseerde zich dat zijn leven in de roedel aardig kalm verliep ondanks zijn eerdere fouten. Nog steeds had hij de drang dat hij zich moest bewijzen, al vond hij het best moeilijk om die kansen te zien en te grijpen. Nu hij er zo verder over na dacht, het zou de perfect oplossing zijn om Xena te vinden. Even schudde hij zijn kop, dit was een onnozele gedachte. Immers was er door de roedel al overal gezocht zonder resultaat, daarbij was het nog niet eens duidelijk of zijn half zusje nog leefde. Misschien dat hij zijn slag wel kon slaan met de plan om hun territorium te vergroten. Tevens hadden de Ökamianen ook een stuk van Serigala in beslag genomen wat de Shadows gewoon niet ongehinderd konden laten gaan. Zijn toekomst zat dus wel pluis.

Plotseling hoorde hij een krakend geluid achter hem. Zijn oren wiebelden voor een moment heen en weer, waarna hij nieuwsgierig zich omdraaide. In eerste instantie kon hij niet iets herkennen al wist hij vrijwel zeker dat hij niet langer meer alleen was. Zonder een woord te zeggen wachtte hij af..

[Met Zena]

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum