WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

Danger Zone [Shadows]

op do feb 16, 2017 8:30 pm

When you light a candle, you also cast a shadow.
Tiet veur wat olderwets tietverdrief. Ze had de twee recentste aanmeldingen voor de Shadows uitgenodigd voor een 1 op 1 gevecht. Aan de ene kant moest Neems haar eer proberen terug te winnen en het vertrouwen van haar roedel en aan de andere kant stond een compleet nieuw gezicht die de naam Wyvern droeg. Op het eerste gezicht leken de twee wel redelijk gewaagd aan elkaar. Nemy had van een ouderwetse Shadowopvoeding genoten en was daarom niet onbekend met vechtpartijtjes. Wat Wyvern betrof wist ze het niet zo goed, maar de wolvin had beweerd dat ze wel prima haar mannetje kon staan. Tijd voor haar om dat ook eens te bewijzen onder het toeziend oog van haar alfa. De teef stak haar snuit in de lucht, waarna er een huil uit haar bek ontsnapte. Nu was het wachten op de twee dames en de toeschouwers die misschien op het spektakel afkwamen.

[Voornamelijk voor Neems en Wyvern, maar de rest is ook welkom <3]
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
avatar
Berichten : 299
Pawprints (₱) : 94
Roedel : Shadows concierge
Leeftijd : 3,5
Partner : Kiss me properly and pull me apart
Profiel bekijken

Re: Danger Zone [Shadows]

op do feb 16, 2017 8:56 pm

Ze lag lekker te pitten in de warme fijne Shadow grotten toen ze een duidelijke huil hoorde. “Nog vijf minuten..”  Murmelde ze zachtjes. Helaas, de plicht roept. De huil was namelijk van Kai, en specifiek naar haar gericht. Spannend. Ze rekte haar spieren en vertrok in een stevige pas naar de begraafplaats. De laatste paar kilometer rende ze voluit. Haar spieren moesten warm worden, want ze had zo het gevoel dat ze ze nog nodig zou hebben voor deze activiteit. Je wist het maar nooit met Kai.

Nemy remde af, en gebruikte het laatste stuk om op adem te komen. Buiten adem aankomen was namelijk niet helemaal haar style. Al snel zag ze de zwarte teef. Nemy was de eerste, waar ze op zich wel blij mee was. Als laatste aankakken werd vast niet gewaardeerd. Rustig ging ze zitten en ze groette haar alfa. “Wat heb je nu weer voor me bedacht?” Zei ze met een grijns. Nemy was er klaar voor. Ze had zin om eens te zien wat ze in haar mars had.


_________________
Her expression was damp and crooked; Grabs onto my throat and won't let go
 

think out of the box 
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum