IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  Kaart  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  FAQFAQ  ZoekenZoeken  KalenderKalender  
Welkom op Serigala
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.

Voor optimaal gebruik van Serigala raden wij je aan om het font 'Trajan Pro' te installeren.
Updates
17/11
Vanaf heden heerst er een virus in Serigala. Voor meer info check het topic!

09/12
De nieuwe WotM is bekend en deze maand is het Polaris!

Wolf of the Month
Switch Accounts
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Het team
Kai
Seizoen
Het is winter in Serigala en dat betekent sneeuw! Zelfs de vallei is nu geheel bedekt door een flinke deken sneeuw. Voor de echte koukleumen zijn er gelukkig altijd nog de Lowlands en Seaside, waar de temperaturen grotendeels net boven het kwik uitkomen. Voor wie liever uitdaging zoekt en een beetje (boel) sneeuw niet vreest is daar nog de High North, waar je nu wel kunt spreken van extreem koud weer.
Credits
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Rebecca Verwoert. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel | 
 

 It's Never To Late To Learn [Shadowtraining]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Kai
Moderator


Berichten : 592
Pawprints (₱) : 532
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig

BerichtOnderwerp: It's Never To Late To Learn [Shadowtraining]   do feb 16, 2017 8:10 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Shadow wolven kenmerkten zich als de sterkste, snelste, slimste en meest geduchte wolven van Serigala en dat kwam natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Daar moest namelijk voor getraind worden. Nu werd dat vrijwel dagelijks keurig gedaan, maar vaak was het oefenterrein nogal voor de deur waar niet veel oefenmateriaal was. Het leek haar handig om haar kroost daarom kennis te maken met de mogelijkheden die iets verder dan het huidige Shadowterrein lagen. Raska Hills was daarvoor een geschikte plek. Zelfs in winterse tijden was er altijd wel een snack te vinden. Je moest er echter wel als de kippen bij zijn, want zelfs hun langoorige vriendjes waren niet op hun achterhoofd gevallen. ”Lo, Sky en Cor, kom eens kijken!” Hun volledige namen gebruikte ze al bijna nooit meer. Sowieso was er een trend geboren binnen de Shadows om roedelgenoten te benoemen bij hun afkortingen. Zo was Craig nu Kree, Kova nu Koof en Nemy nu Neems. De enige wolf waarvoor deze naamsvertroeteling niet gold was Kai. Niet omdat ze daar de behoefte niet aan had, maar omdat ze opgescheept zat met een naam die niet afkortbaar was.

[Voor Loki, Cordelia en Skylar (En Xena natuurlijk als die nog leeft lol)]
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
AmatariseuBerichten : 1623
Pawprints (₱) : 658
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 5 jeers unt 10 monts
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]

BerichtOnderwerp: Re: It's Never To Late To Learn [Shadowtraining]   do feb 16, 2017 8:17 pm

Well for god's sake! Met een verbaasde blik keek Amatariseu toe hoe een zwart figuurtje verscheen op de heuveltop, gevolgd door wat kleinere vlekjes. Het was Kai. De enige echte Alfa van de Shadows... met kroost! Ama was zo verbaasd dat ze niet eens tijd had om te walgen of om kwaad te worden. Ze moest haar kop erbij houden. Aangezien Kai de enige Shadow was met brains, kon dit niets anders zijn dan een gigantische val.

'Lo, Sky en Cor, kom eens kijken!' Wat was ze... oud geworden. Nu Ama er zo overna dacht was Kai aan haar zevende jaar begonnen, en ze zag het eigenlijk al wel. De teef zag er zeker niet meer zo imponerend uit als in de oorlog. 'Er is inderdaad veel te zien hier,' zei Amatariseu terwijl ze grijnzend naast Kai kwam staan. De wind stond gunstig, dus kon ze met gemak de oude Alfa van achteren besluipen zonder opgemerkt te worden. 'Lieve Kai, zou je je kroost naar een andere plek willen brengen asteblaft?'

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .

Honest Age:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
LokiBerichten : 165
Pawprints (₱) : 48
Roedel : The SHADOWS betray you, because they serve me
Leeftijd : 5 months
Partner : Every fairytale needs a good old-fashioned villain.

BerichtOnderwerp: Re: It's Never To Late To Learn [Shadowtraining]   do feb 16, 2017 10:03 pm

Met een ietwat opgeheven staart hobbelde Loki achter zijn moeder en twee oudere zussen aan, door de dichte wouden van Dalrey en open velden die steeds hoger begonnen te golven als een meer op een bijzonder stormachtige dag. Het was weer eens tijd voor een schop onder het achterwerk met een stevige training, en hoewel de jonge wolf hier helemaal niet naar uitkeek, wist hij toch ergens de opwindingen en energie vandaag te toveren om met zijn familie mee te gaan, in plaats van met smoezen strooien en op zijn reet te blijven zitten in het Shadow territorium. Misschien was het de relatief stevige wind, of de smeltende sneeuw die het gespannen gevoel aanwakkerde, maar de jonge wolf had het idee dat er iets stond te gebeuren vandaan. Of het goed of kwaad was zou de tijd leren, maar hij had zo'n idee dat dit geen saaie training ging worden.
"Lo, Sky en Cor, kom eens kijken!" spoorde hun moeder hen aan en Loki draaide zijn kop weg van de hoge, met struikgewassen bedekte heuvels--waar hij dacht een muis weg te zien schieten--om zijn aandacht te richten op de zwarte wolvin. Zijn verschillend gekleurde ogen bleven niet langer dan een volle seconde hangen op de vorm van zijn moeder of ze schoten naar een grote, witte vorm achter haar die hen zonder aarzeling naderde. De jonge wolf hoefde geen twee keer te kijken of hij realiseerde zich dat hij deze vreemdeling al eens eerder had mogen ontmoeten. Een enkele keer zwaaide hij zijn zwarte staart langs zijn rechterbeen op en keerde zich volledige om naar het zwart en witte duo. "Er is inderdaad veel te zien hier," merkte de witte teef op in hetzelfde aparte accent dat ze gebruikte bij hun eerste ontmoeting. Ze keerde zich richting zijn moeder, een grijns rond haar lippen. "Lieve Kai, zou je je kroost naar een andere plek willen brengen asteblaft?" Een zwarte wenkbrauw rees ietwat op. Ze waren er pas net, en er was nog zoveel in dit gebied dat hij nog niet had kunnen ontdekken, dus waarom zouden ze vertrekken? Bij Loki stond het zeker niet op de planning om nu al om te keren en het hele end terug naar Dalrey te wandelen. Met zijn meest vriendelijke glimlach deed hij een paar stappen opzij, weg van Cor en Sky, liet zijn blik kort naar het gras glijden, waar zijn zwarte poten op stonden en keer de wolvin toen weer aan. "Ik ben in ieder geval al op een andere plek," merkte hij op, de glimlach nog steeds op zijn smoel._________________Loki, Polaris, Darayvian | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
CordeliaBerichten : 236
Pawprints (₱) : 93
Roedel : {The shadows}
Leeftijd : 5 months
Partner : Me Myself and I

BerichtOnderwerp: Re: It's Never To Late To Learn [Shadowtraining]   vr feb 17, 2017 9:56 pm

Met hoge poten liep de jonge wolvin achter haar moeder aan, samen met haar siblings. Ze zouden samen gaan trainen, ergens waar Cor eigenlijk wel zin in had. Niet omdat ze het nou zo goed kon vinden met haar nestgenoten, ugh nee. Alleen met Xena misschien alleen had ze haar al een hele lange tijd niet meet gezien. Niemand eigenlijk, er was zelfs al een paar keer pogingen gedaan om haar te vinden. Maar nog steeds was ze nergens te bekennen. Cordelia betwijfelde wel of ze ooit haar jongere zus nog zou zien, en waarom nou niet lekker Skylar niet vermist kon raken inplaats van Xena? Cordelia schudde even met haar kop, haar licht blauwe ogen gleden door het heuvel achtige gebied. Die onder het witte spul sneeuw genaamd lag, Cor trok even ene afkeurend gezicht. Ze hield simpel weg niet van wit. ”Lo, Sky en Cor, kom eens kijken!” klonk de luidde stem van hun moeder opeens. Cordelia keek op en keek haar moeder uiters droog aan, ze had helemaal niks met deze plek. Zoals ze al zei te wit, en over wit gesproken... 'Er is inderdaad veel te zien hier,' klonk de stem van de witte wolvin die Cor al eens eerder had ontmoet, Amatariseu Alpha van de Okami honden. Maar Kai wist zeker ook wel wie ze was. 'Lieve Kai, zou je je kroost naar een andere plek willen brengen asteblaft?' merkte de oudere wolvin vervolgens op. Cordelia versmalde haar ogen en keek de witte wolvin strak aan, dacht ze nou echt dat ze weer gingen vertrekken? Oh ze had mevrouw de Alpha wel wat hoger ingeschat zeg. Opeens klonk de Stem van haar broertje-Loki die ze tot nu compleet geneerd had samen met Skylar. Ik ben in ieder geval al op een andere plek," merkte hij met een big smile op. Cordelia begon te grijzen en liep naar haar broertje toe en ging toen met een plof op de harde grond zitten. 'I for one refuse to leave just because some hairy mutt wants me to' klonk haar stem arrogant terwijl ze met een opgeven kop de andere kant op keek.

_________________
x:
 

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
SkylarBerichten : 192
Pawprints (₱) : 68
Roedel : The Shadows
Leeftijd : 4 months
Partner : You're an angel fallen down, won't you tell us of the clouds? You have fallen from the sky, how high? How high?

BerichtOnderwerp: Re: It's Never To Late To Learn [Shadowtraining]   za feb 18, 2017 9:03 am

Nogal opgewonden liep Skylar vooruit, schuin achter het grote dier wat haar moeder was. Sneeuw? Whatever. Ze grinnikte bij het zien van Cordelia's reacties op de sneeuw. Sneeuw, the mortal enemy van Cor. Ha, princess kon ook nergens tegen! "Lo, Sky en Cor, kom eens kijken!" Sky draaide haar zwarte kop naar haar moeder en vervolgens naar de met sneeuw bedekte heuvels. Wow. Het zag er best cool uit. Fascinerend hoe in de winter, alles ineens wit wordt. Deze plek was dan ook het hardst getroffen van alle plekken die ze had gezien. Ze had gehoord dat Raska groen was.
Een grote, witte wolvin met vuurrode ogen kwam op hen afstappen. Hmm... De wolvin kende haar moeder. "Er is inderdaad veel te zien hier," zei ze grijnzend terwijl ze aan de andere kant naast Kai ging staan. "Lieve Kai, zou je je kroost naar een andere plek willen brengen asteblaft?" Loki zette glimlachend een paar stappen opzij. Kende hij d'r al ofzo? "Ik ben in ieder geval al op een andere plek," zei hij. Sky grinnikte. Mooie zet. Cordelia ging naast Lo zitten en keek met opgeheven kop de andere kant op. Diva. "I for one refuse to leave just because some hairy mutt wants me to," zei ze arrogant in het Engels. Het zou niet lang duren voor het Nederlands uit haar systeem zou verdwijnen als ze zo door ging. Sky zette een klein glimlachje op en ging zitten op de plek waar ze stond.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Kai
Moderator


Berichten : 592
Pawprints (₱) : 532
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig

BerichtOnderwerp: Re: It's Never To Late To Learn [Shadowtraining]   zo feb 19, 2017 5:20 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Ah, geweldig.. Blijkbaar was bij het grootste konijn van Serigala het schooluitje van de Shadows ook niet onopgemerkt gebleven. De wolvin kwam recht op het olijke viertal af. "Er is inderdaad veel te zien hier," merkte ze op toen ze eenmaal dichtbij genoeg was. "Lieve Kai, zou je je kroost naar een andere plek willen brengen asteblaft?" volgde al snel. Kai grinnikte even, waarna ze een blik wierp op haar kids. Deze stonden ook niet echt te springen voor een bezoekje van tante Amatariseu. "I for one refuse to leave just because some hairy mutt wants me to," klonk de reactie van Cordelia. Het deed Kai even grinniken, want het was wel duidelijk dat haar pups niet perse op hun mondje gevallen waren en ook niet echt van plan te waren om te luisteren naar wat deze teef te zeggen had. "Kijk kinderen, dit is Amatariseu. Ze heeft een nogal slechte jeugd gehad en dat projecteert ze graag op anderen. Geeft niet, maar het is voor ons wel vervelend," sprak ze grinnikend. Achja, misschien was het ook maar goed dat haar pups deze bijzondere wolvin leerden kennen. Dan leerden ze meteen dat er ook nog wolven rondliepen die niet helemaal gelukt waren.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
AmatariseuBerichten : 1623
Pawprints (₱) : 658
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 5 jeers unt 10 monts
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]

BerichtOnderwerp: Re: It's Never To Late To Learn [Shadowtraining]   zo feb 19, 2017 5:29 pm

Het reutje had ze al gezien, en hoewel hij terug in Mossley overgekomen was als een snuggere jonge gozer, braakte hij nu direct een of ander anti-snugger zinnetje uit. Zo zag je maar weer dat Wolven individueel hele andere wezens konden zijn. Vervolgens gooide Princess, die ze nog herkende van het strand, er nog een schepje geouwehoer bovenop. Whatever y'say, Princess. Nummer 3 zei niks. Dat was waarschijnlijk de slimste van het stel. Vervolgens reageerde Kai - eindelijk. 'Kijk kinderen, dit is Amatariseu. Ze heeft een nogal slechte jeugd gehad en dat projecteert ze graag op anderen. Geeft niet, maar het is voor ons wel vervelend,' vertelde ze aan de diertjes. Een slechte jeugd? De opperpoedel had nog gelijk ook. Ama's jeugd was ver van prettig verlopen. Een vader die verslonden werd en een moeder die haar kinderen achterliet. 'Nice to meet ya, kids,' zei Amatariseu droogjes. Ze zouden ongetwijfeld weer gaan blaten, maar dat boeide haar even niet. 'Lange tijd niet gezien, Kai. Misschien ben je daarom nog niet op de hoogte van het feit dat Raska Hills nu Okami terrein is.'

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .

Honest Age:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It's Never To Late To Learn [Shadowtraining]   

Terug naar boven Go down
 
It's Never To Late To Learn [Shadowtraining]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Woud spreuken opzoeken.
» [Training Session] It's time to learn, my dear Apprentice.
» Now the time has come to learn..
» Little Late :3 Voorstellingstopic Liese
» So long my dear

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Raska Hills-
Ga naar: