WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 108
Pawprints (₱) : 29
Leeftijd : 2
Profiel bekijken

Lucina

op ma feb 06, 2017 10:41 pm
General
Name: Lucina
Nickname: Luce, Luci
Gender: female
Age: 2

Social
Mother: Robin (Not in RPG)
Father: Chrom (Not in RPG)
Siblings: unknown
Other family:
Emmeryn (Not in RPG) - aunt
Lissa (Not in RPG) - aunt
Friends: -
Enemies: -

Personality
Character:
Lucina is loyaal. Ze is jaloers op pups, door het verlies van haar ouders toen ze nog klein was. Ze is vrij intelligent en stapt niet weg van een gevecht, al is ze meestal niet degene die het start.
Ze kent geen andere wolven dan slechte wolven en haar oude roedel, dus kan ze soms nog wat verlegen overkomen, al is ze behulpzaam en (meestal) vriendelijk.


Likes
+ Light
+ Happiness
+ Fighting
+ Hunting
+ Food


Dislikes
- Enemies
- Evil
- Rain


History
Before;
Voor haar geboorte, speelt zich een lang verhaal af. Long story short; haar ouders kwamen bij elkaar doordat haar moeder haar geheugen had verloren en in een veld was beland en vervolgens door Chrom, Lissa en Frederick werd gevonden. Robin was geweldig in de oorlogen die hun roedel soms voerde, ze was degene die bedacht wat ze het best konden doen. Na een bepaalde oorlog tegen Plegia*, werd Luci geboren, samen met een dode.
After birth;
Toch, beide van haar ouders moesten meedoen in oorlogen.
Dan werd ze meegenomen door een moeder met drie pups.
Ze was nog maar net een half jaar voor een grote, zwarte wolf haar ouders doodde. De wolf legde Ylisstol* in puin, en de overlevenden vochten voor hun leven. Ook Lucina, die alle training meenam die ze kon krijgen naar de gevechten. Meer voor zelfverdediging, en soms werd ze aangevallen.
Toen ze één was, stierf haar laatste vriend. De enige die er nog was, was de wijze Naga, een wolvin die zich schuilhield in de bossen. Luci zocht de witte wolvin op. Die droeg haar op Ylisstol te verlaten, op zoek te gaan naar een nieuw thuis. Dat deed ze ook. Na een jaar van vechten, slapen, jagen en reizen, bereikte de jonge wolvin Serigala. Een land waar wolven beter samenleefden dan waar zij vandaan kwam, waar iedere roedel oorlog voerde.

* = kampnamen

_________________
x:Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum