WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 52
Pawprints (₱) : 36
Roedel : Ain't got time for that crap
Leeftijd : 2,5 years
Partner : I will show no mercy for you, you had no mercy for me. The only thing that I ask, love me mercilessly
Profiel bekijken

Mud slap

op zo jan 29, 2017 8:11 pm
Het had die avond weer gedooid, iets waar Wyvern even niet aan had gedacht toen ze de Mossley Marsh in stapte. Yeah, toen het kleine laagje ijs plots brak onder haar poten en haar bruine vacht nu nóg bruiner werd van modder, was het al veel te laat. Ze had verwacht dat ze door de vrieskoude wel over het moeras kon lopen en zo naar Dalrey Forest kon gaan. Anders had ze een stuk om moeten lopen, wat nu toch een veel fijnere optie leek. Jammer genoeg was het al veel te laat om terug te gaan, dus ploeterde de kleine wolvin vermoeid en koud door de modder, duidelijk niet in het beste humeur en zachtjes scheldend op het moeras dat het haar zo moeilijk maakte weg te komen.

&Emaya!

_________________

I can keep secrets that I know that you want me
You could dig your nails into my skin and you won't stop me


You could twist and scream into the air, but no one can hear you here
And there will be no tenderness, no tenderness

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum