WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 52
Pawprints (₱) : 36
Roedel : Ain't got time for that crap
Leeftijd : 2,5 years
Partner : I will show no mercy for you, you had no mercy for me. The only thing that I ask, love me mercilessly
Profiel bekijken

Hear the winter bird sing

op za jan 21, 2017 8:34 pm
Verdomme, waarom moest dat nu? De wind was uit het niets opgestoken en plots leek de hemel open te zijn gebarsten. Echter was het geen regen dat zo verwoed aan haar vacht hing en pijnlijk in haar gezicht blies. Nee, het waren witte vlokken sneeuw die genadeloos uit de hemel dwarrelden. De bruine wolf had op geen slechtere plek kunnen zijn; midden op de open vlakte die kennelijk 'Novana Tundra' werd genoemd. Het deed haar allemaal bijzonder weinig, het enige wat ze wist was dat als ze niet in een mislukte sneeuwpop wilde veranderen, ze hier zo snel mogelijk vandaan moest weten te komen. Dat was echter allemaal makkelijk gezegd dan gedaan, want alles om haar heen was een zee van wit. Pas op het moment dat ze meer sneeuw dan wolf was en haast de hoop opgegeven had leek er uit het niets een grot op te doemen. Ze merkte dat ze zich aan de voet van de bergen bevond en vroeg zich af waar ze zulk dom geluk aan te danken had. Dus groef de jonge wolvin sneeuw weg voor de ingang en wurmde zich naar binnen, miserabel en hevig trillend. Eenmaal binnen vervloekte ze de sneeuw in de meest verschrikkelijke woorden die ze kende en even leek het sneeuwen iets minder te worden. Al was dat waarschijnlijk haar verbeelding

Vanilla & Darayvian!

_________________

I can keep secrets that I know that you want me
You could dig your nails into my skin and you won't stop me


You could twist and scream into the air, but no one can hear you here
And there will be no tenderness, no tenderness

avatar
Moderator
Berichten : 1501
Pawprints (₱) : 189
Roedel : The question is not 'who is going to let me?' The question is 'who is going to stop me?' [coming soon]
Leeftijd : 3 years old
Partner : I'll tell you about my demons while you tell me about yours. Maybe they'll get along well enough to fall in love and leave us alone.
Profiel bekijken

Re: Hear the winter bird sing

op ma jan 23, 2017 12:57 pm
Serigala leek woest te zijn met zijn vertrek of terugkomst in het gebied, want zodra hij de bergen, die het land scheidde van de rest van de wereld, verliet, stak de wind op en sloeg tegen zijn lichaam aan met wraak. Het zonnetje dat eerder nog door het wolkendek had kunnen breken, was nergens meer te bekennen, verstopt achter een grijze sluier die dreigde met een grote hoeveelheid neerslag. De grote, zwarte wolf had voor geen moment geaarzeld en ploegde door de witte deken sneeuw die tot zijn ellebogen reek, opzoek naar dekking voor een storm die binnenkort zeker los zou barsten. Een kleine grot, die toch nog best ruim bleek te zijn van binnen, bood hem de bescherming die hij nodig had om het kille weer door te komen. Alles wat hem nu nog te doen stond was wachten tot de storm was uitgeraasd, en geen wolf wist hoelang dat ging duren, dus maakte hij de beslissing gebruik te maken van de situatie om een beetje uit te rusten van zijn kleine avontuurtje buiten het zogeheten 'wolvenparadijs'. Terwijl hij zich oprolde in een bal zwart met witte vacht tussen een paar rotsen, hoopte hij dat de sneeuwstorm snel ging liggen zodat hij door kon naar de vallei, waar de omstandigheden een stuk aangenamer waren met minder sneeuw en meer prooi. De rust en vrede duurde jammer voor hem niet lang genoeg. De wild razende wind buiten de grot, die hem meerdere malen even in slaap had gesust, werd plots samen met het geluid van verplaatsende sneeuw en de meest creatieve woordschat die hij voor lange tijd had gehoord, een stuk luider. De wolf keek op naar de grotingang en vond de rillende vorm van een wolvin. Hij trok een lip op, zijn witte hoektand onthullend toen hij zich realiseerde dat deze wolvin hier waarschijnlijk - net als hij - wilde blijven om te schuilen voor het hevige weer. "It seems I've gotten myself some company," sprak hij in zijn kenmerkt lage, verveeld klinkende stem. Vreugde was zeker niet in zijn toon te bekennen.

_________________

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum