WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 927
Pawprints (₱) : 397
Roedel : The Shadows.
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : " He makes me feel like nobody else, nobody else." [Aissar]
Profiel bekijken

Thee fundemental truths at the exact same time

op za jan 21, 2017 8:05 pm
En knap, daar ging de nek van de grote haas. Toen het kraakgeluid haar oren binnendrong wist Kova al dat het gedaan was met het leven van haar prooi, en ze had gelijk - hij hing meteen slap bungelend tussen haar kaken. Meteen kwam er een tevreden grijnsje op haar lippen nadat ze haar kop met de prooi in haar bek optilde en zich omdraaide om op een rustig plekje haar haas op te eten. Desondanks de koude, sneeuw en harde wind, slaagde ze er in haar telkens de voeden met een stuk prooi per dag, of heel soms twee. Die luxe had je maar in twee gebieden te vinden - in Darley Forest en in Raska Hills. Er gingen geruchten te ronden dat Okami dat gebied onlangs geclaimd had, maar daar was ze nog niet zo zeker van. De Shadow's zouden daar misschien wel een stokje voor steken, Kai kennende. Verlekkerd legde ze zich neer op de grond om een flink stuk van de prooi te scheuren.
|| Nemy!^^

_________________
avatar
Berichten : 299
Pawprints (₱) : 94
Roedel : Shadows concierge
Leeftijd : 3,5
Partner : Kiss me properly and pull me apart
Profiel bekijken

Re: Thee fundemental truths at the exact same time

op za jan 28, 2017 1:59 pm

Rustig werd Nemy wakker van een wel verdiend dutje. Ze kon zich de laatste keer dat ze zo diep had geslapen niet meer herinneren. De Hollow Tower was wat dat betreft een prima schuilplek.
Ze rekte zich uit en gaapte een paar keer. Nog sloom van de slaap bleef ze liggen. Sinds haar ontmoeting met Zayn bleef ze een beetje in het gebied hangen. Niet zeker of ze weg moest of juist niet.
Uiteindelijk besloot ze op te staan en richting de uitgang te lopen. Gelijk werd ze begroet door wind en sneeuw. Ugh. Maar goed dat ze gisteren nog gegeten had. Zin om nu te jagen had ze totaal niet. Het liefst kroop ze nu een warme grot in, maar aangezien de dichtstbijzijnde grotten van de Shadows waren leek dat haar niet zo’n goed idee. Nooit had ze gedacht deze roedel op deze manier te moeten ontwijken..
Terwijl ze haar gedachten een beetje op de vrije loop liet  rook ze een bekende geur. Even dacht ze dat het Zayn was, maar al snel werd het duidelijk dat het om een andere Shad ging. Tijd om er snel tussenuit te glippen was er niet. Ze stond vol in het zicht van een onbekende witte wolvin. Ze had een haas gescoord en was druk bezig deze op te eten. Een tikkeltje ongemakkelijk stapte ze op de wolvin af. Was dit de jonge teef waar Zayn het over had? De kans was groot. “Kijk aan, een witte Shadow” sprak ze losjes. “Die zijn vrij zeldzaam, al heb je wel wat voorgangers om naar op te kijken.” Rustig ging ze zitten om haar houding wat minder dreigend te laten over komen. Als ze nu eens vriendjes kon maken met deze Shad was de stap om Kai te benaderen misschien wat minder groot.


_________________
Her expression was damp and crooked; Grabs onto my throat and won't let go
 

think out of the box 
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum