WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 49
Pawprints (₱) : 21
Roedel : Screw you
Leeftijd : 5 jaar, 6 maanden
Partner : Amaterasu <3
Profiel bekijken

Winter is coming [Open]

op za jan 21, 2017 1:19 pm
Het zand dat bij iedere stap tussen zijn tenen kwam gaf hem maar een onaangenaam gevoel. Hij trok zijn lip op in een grom terwijl hij verder liep over het zand. Hoe was het mogelijk dat hier ook andere wolven leefden en zelfs jaagden? Er was hier niets te bejagen behalve een paar vissen en misschien als ze geluk hadden een vogel die vel over been was. De zwarte reu schudde zijn kop en zuchtte diep. Veel te vaak had hij die zandhazen hier gezien, andere wolven die als een dolle stier de zee in sprongen met het zoute water. Jugh dacht hij vol walging. Nadat hij nog een stuk had gelopen was hij het helemaal zat. De reu draaide zich om en verliet het strand om zo na lange tijd het zand voor gras te verruilen. Het was welliswaar kouder hier maar toch vond hij het een heel stuk fijner dan die vieze zandkorrels onder zijn poten. Na deze lange wandeling was hij behoorlijk moe geworden. Bij een struik aangekomen ging de reu liggen en sloot hij zijn ogen. Voor een passerende wolf zou hij op een slapende wolf lijken maar dat was niet helemaal juist. Hij was altijd alert maar dat zou de andere wolf snel genoeg door hebben als deze passeerde.

_________________
~. The power within me is greater than any fear before me .~

avatar
Berichten : 56
Pawprints (₱) : 43
Roedel : I move in all directions
Leeftijd : 3 years
Partner : You showed me what love is like, to take it all away again
Profiel bekijken

Re: Winter is coming [Open]

op za jan 28, 2017 3:32 pm
Winter is coming
Tékorr
Raska Hills wat de uitgelezen plek voor een wolf met honger. Er waren hier genoeg holen waar konijnen en andere knaagdieren zich verstopten. Deze dieren had ze de laatste tijd tot haar specialiteit gemaakt. Als solitaire wolf waren reeën, herten en andere grote prooien nou eenmaal niet aan haar besteed. Voorzichtig sloop ze langs de holen en zo nu en dan stopte ze om te ontdekken of er iets dichtbij genoeg was om te grijpen. Vaak hadden die beesten wel door dat er een wolf aankwam en kozen ze voor het hazenpad. Tijdens haar bezigheid stuitte ze op een reu die ergens naast een struik lag te tukken. Voorzichtig probeerde ze langs hem te wuppen, maar door alle takjes die rondom haar heen lagen lukte dat haar niet meer geheel geruisloos…    

_________________
avatar
Berichten : 49
Pawprints (₱) : 21
Roedel : Screw you
Leeftijd : 5 jaar, 6 maanden
Partner : Amaterasu <3
Profiel bekijken

Re: Winter is coming [Open]

op di feb 07, 2017 8:49 pm
Hij voelde dat hij meer en meer begon in te dommelen. Het mocht dan wel zo zijn dat hij een krachtige reu was maar ook die hadden slaap nodig. Hij geeuwde nog een keer en begon langzaam het gevecht tegen de slaap op te geven. Het had toch geen zin om te proberen wakker te blijven als je hele lijf schreeuwde dat je moest gaan slapen. Hij onderdrukte een laatste geeuw en rekte zich nog een keer uit voordat hij af begon te drijven naar dromenland.

In de verte hoorde hij pootstappen. Ze klonken erg ver weg maar toch ook weer niet helemaal. In zijn slaap fronste hij voordat zijn goudgele ogen open gingen. Net een paar meter bij hem vandaan zag hij een witte wolvin lopen. Voorzichtig zonder een geluid te maken richtte de reu zich op en ging zitten. Ergens was hij wel benieuwd naar de wolvin maar ergens liet het hem ook compleet koud. Toch won zijn nieuwsgierigheid het van hem en hij liep naar haar toe totdat hij plots naast haar liep. "Ergens naar onderweg?" vroeg hij haar vriendelijk.

_________________
~. The power within me is greater than any fear before me .~

avatar
Berichten : 56
Pawprints (₱) : 43
Roedel : I move in all directions
Leeftijd : 3 years
Partner : You showed me what love is like, to take it all away again
Profiel bekijken

Re: Winter is coming [Open]

op do feb 16, 2017 7:35 pm
Winter is coming
Tékorr
Ze wilde doorlopen, maar achter zich hoorde ze was geruis en geroezemoes. Blijkbaar was ze toch niet zo geruisloos geweest als ze gehoopt had. "Ergens naar onderweg?" vroeg een vriendelijke stem. Ze wendde haar kop en zag dat de reu ondertussen al een zittende houding had aangenomen. "Ehm, niet perse een specifieke plek." In principe was ze al op haar bestemming aangekomen, want ze wilde gaan jagen in de Raska Hills, haar favoriete jachtterrein. Ze zou nog door kunnen lopen, maar dan kwam ze al op andere plekken. "Ik kom snacken. Wil jij ook?" Wie weet had deze reu ook wel een knorrende maag die wel gevuld mocht worden. Konijnen waren misschien niet de meest grote jachttrofeeën, maar ze vulden wel redelijk.  

_________________
Gesponsorde inhoud

Re: Winter is coming [Open]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum